Srpen 9, 201015 r fakt pěkné k tomu vláčku, tím jste jeli na Perla beach k tomu výletu do Nesebaru ... ono těžko říci, kde jste vystoupili, páč, tam defacto na sebe plynule navazují Nový Nesebar, Sveti Vlas a Slančev Brjag, takže se to může jevit dohromady jako velké město. a co fotky, nebudou?
Srpen 9, 201015 r Chceš? Budou...akorát nevím které, nevím kolik a ještě nejsou natažené v PC. Teprve se otrkávám z jiného světa
Srpen 17, 201015 r 1 - kde soudruzi z NDR udělali chybu??? Zlaté České Dráhy 2 - náš hotel, sice žádný nóbl velikán, ale bylo tam fajn 3 - výsledek bádání mojí mladé, jestli jí budou pasovat copánky 4 - toto je někde u severní pláže, už nikdy v životě tam jest nebudu, a ani nedoporučuju 5 - zadní část hotelu, asi jako málokde u hotelu pohledno na oko, snad každý den se o to starali 6 - "ostrov zdechlin" jak jsem to nazval já, toto je nějaká ultra mega medůza 7 - v životě sem neviděl pokupě tolik krabů, no mraky - spojka jižní a severní pláže 8 - čekám na dva drinky nevědomky na účet firmy s dýškem 2 leva 9 - kromě spaní, ležení, jídla a pití další nejlepší činnost
Srpen 19, 201015 r Zaplať pánbůh sem tam jenom seděl a buzna nejsu Upraveno Srpen 23, 201015 r od PauLofWoCC
Srpen 24, 201015 r Autor pekny clanocek o Skodovkach : Od Škody Tudor až po Favorita: skúsenosti Upraveno Srpen 24, 201015 r od colins
Srpen 26, 201015 r to zase bude voda na mlýn zapřisáhlým odpůrcům LPG http://zpravy.idnes.cz/ridic-horiciho-auta-na-lpg-zastavil-dopravu-pak-vybouchlo-p3c-/krimi.asp?c=A100826_143145_ostrava-zpravy_jab
Srpen 27, 201015 r No ale to není zrada, mám jen strach o své zdraví a vy LPGčkaři nás všechny ohrožujete možnými výbuchy :smich: :smich: lol
Srpen 27, 201015 r Blbé je, že na stejném prostoru nevyjde článek o tom, jak mu to vznalo od prožraných káblú, na špinavém motoře a nebo díky tomu, že jezdil na sucho či tak a lpg v tom v podstatě, až na ten VYBUCH ,nehrálo roli:)
Srpen 27, 201015 r No ale to není zrada, mám jen strach o své zdraví a vy LPGčkaři nás všechny ohrožujete možnými výbuchy :smich: :smich: lol jsi nějak brzo zapomněl a zpychnul ty pažoute jeden :smich:
Srpen 27, 201015 r Zajímavé, že se nikdy nikdo neotíral o kvanta požárů starších škodovek typů 100, 105/120, jejichž motorové prostory se rády vzňaly vlivem uvolnění se benzínové hadice, která šla od AC pumpy ke karburátoru... Auto i po vypadení hadice ještě nějakou dobu jelo, protože v karbecu byl benzín a protože AC pumpa v pohodě pumpovala benzín vesele dál, a ten krásně cákal na horký, jízdou zahřátý motor..... A to pak byl ohýnek Jenže co by z toho kdo dělal, prostě se to svedlo na špatný technický stav, hadici, která měla mít lepší sponu atd. a navíc tam nebyl ten tajuplný bubák jménem plyn.... Ale jak někde blafne plyn, kua to jsou toho hned plné noviny Si živě vzpomínám na období let tuším 2000/2001, kdy v ČR nějaký kutil amatér spravoval Š120, která byla předělaná na lpg a tento kutil seřizoval spojku. Jenže v tom seřízení mu zavazela lpg nádrž umístěná u těchto aut typicky za zadními sedadly. Namísto toho, aby ji pomocí kohoutů zavřel a zdemontoval nebo to nechal udělat odbornou firmu, tak jen nádrž uvolnil ze záchytů a násilím vyhnul, aby se ke spojce dostal, čímž poškodil přívodní trubku lpg do nádrže. Takže po natankování lpg plyn unikal dovnitř kabiny auta a posádka přestože uvnitř plyn cítila si ještě zapálila cigaretu.... A dílo zkázy bylo dokonáno. Rodiče, kteří cestovali vpředu ještě stihly z auta zdrhnout, ale jejich malá holčička, co seděla na zadních sedadlech tehdy uhořela... Kua nevím, co na to říct, ale když se spojí "typické" české ručičky, které zvládnou vše, tedy i práci s lpg, kterou je lepší svěřit odborníkům nebo alespoň používat hlavu a něco o plynu vědět a skloubí se to s lidskou blbostí (kua když cítím plyn, tak si přece nezapálím žváro...), tak je dílo zkázy dokonáno Ale ono za to vlastně může furt jen to lpg Nemáte ponětí, jak mi tato událost, která proběhla médii těsně před mým rozhodnutím o první montáži lpg do mého auta, zkomplikovala život v rodině a okolí. Každý se na mě díval tehdy jako na blázna a primitiva, že si hodlám dát do auta takové čertovské zařízení, jako je lpg... Takže takovéto zprávy beru s hodně velkou rezervou, kýho šlaka kdo ví jakém technickém stavu vlastně ten Forman byl... Anebo pak rychle všichni raději preventivně vymontujme lpg a hurá pro benzín... Upraveno Srpen 27, 201015 r od Wassermann
Září 7, 201015 r Ty...není to ani rok, co sem řešil, opravoval a uváděl do chodu vyhořenou Audi v motorovém prostoru (přesné označení neznám), byl to karbec, 1,8L motor, rok výroby....snad 86-88...těžko povědět. Důvod požáru dle majitele auta - styřená benzínová hadice v motorovém prostoru Po uvedení do chodu na benzín (u někoho) dotahli auto k nám, jestli jste schopni a ochotni to zprovoznit na LPG. Můžu říct, že oprava vyšla vč práce a emisí na 3800kč tuším. A výměna či oprava: - vodní a plynové hadice okolo reduktoru + spony - vodní byli uplně tvrdé, a plynové asi opravář benzínu vyškubal - částečná elektroinstalace - délky kabelů, vč konektorů apod. - opravář zjistil k čemu jsou boční cvakačky - úprava uchycení mixeru - opravář benzínu se domníval, že na karbec dá airbox z jiného vstřikovaného motoru - zakrácení přívodní trubky - částečně zdutá gumová izolace Nevím jakou dobu byl systém LPG pod zátěží ohně a jak moc došel do styku, nicméně snad jediné důležité, co bylo trochu poškozeno byla přívodní trubka, na jejiž části se vzdula(napuchla) ta gumová izolace či co to je od té trubky.... Nicméně nedokážu si představit, že by od motorového prostoru vepředu hned vybuchla plynová nádrž umístěna vzadu...??? Ne, že bych to chtěl někdy vidět, to ne, ale představit si to nedokážu.....snad jen, že by auto od motorového prostoru hořelo, hořel i vnitřek včetně sedaček a přímým ohněm by to provokovalo plynovou nádrž třeba 5 minut. Nevím co si o tom mám myslet.... >>>skloubí se to s lidskou blbostí (kua když cítím plyn, tak si přece nezapálím žváro...),<<< Ty to nevím, ale dojel k nám borec s novějším BMW 5, jestli by se mu kolega nepodíval na plyn, že už asi 2 týdny jezdí a že de strašně cítit plyn až ho z toho slzí oči. No otevřeli sme kapotu....no a slzeli oči i nás Zaplať pánbůh....asi v autě nekouřil...jinak by to byla bomba Upraveno Září 7, 201015 r od PauLofWoCC
Září 9, 201015 r Autor Okamžitě zakázat všechny vozy na LPG :smich: :smich: lol ty kuní ksychte, pockaj, ked najdem ten gulomet ! Upraveno Září 9, 201015 r od colins
Září 9, 201015 r Priatelia, musim sa vami podelit o moju malu radost. LPG Lovato Fast 01, montovany vcera a dnes, mam za sebou prvych 16km, pocity dobre, motor taha ako na benzin, prepinanie benzin-lpg aj opacne bez cukania. sa tesiiiiim!kua! som zvedavy na spotrebu.
Září 10, 201014 r vdaka. mam na tacho 147tisic. som druhy majitel. pred montazou som si daval merat pre istotu tlaky - preventivne ci sa nahodou nevracaju rozkvitnute ventily a ci ma prestavba zmysel, ale vraj je to v norme. typek to tam aj napichol na vag a niekde tam vyhrabal udaje serva. hovoril mi, ze podla motohodin servocerpadla by tej udaj mohol byt pravdivy, teda ze nepredpoklada ze by to mohla byt tocenka. ma potesil, ze si to urcite ani nedokazal predstavit. cez vikend este vymenim olej, buduci tyzden ma caka administrativa - zapis do TP. dnes som uz nestihol EK+STK, to vraj musim pred zapisom absolvovat. to ma netesi, ale radost z lpg daleko prevysuje tu nechut z uradov a uradnikov.
Září 10, 201014 r Autor no to je dost předsedo, že se tady taky ukážeš a nehovor ze mas tolko roboty aaale, robil som vodicak na motorku, utrhol sa mi vyfuk a same radosti zivota. skusim ten vyfuk po 9 rokoch pouzivania "vykuchat" a nafotit. alebo to vyfotim len mobilom, ako niektore zivly bulharskeho typu ?
Září 11, 201014 r Zdar smraďoši . Tak jak vám to jezdí na LPG? Já jsem s naftičkou celkem spokojenej.Naftu sháním za 20,- kč za litr a jezdí mi to za 5,2 litru na 100 km. Takže celkem spokojenost. Mám nalétáno za 3,5 měsíce 12 tkm a zatím jen jedna žárovka H1 za 55,- kč . Tak doufám že to vydrží
Září 11, 201014 r Kua nafta za 20 to je do tanku? či sas dal s novým autem na dovoz ltp?)) to by byla škoda dat sa na drahu zločinu jen abys dokázal, že nafta múže jezdit za stejné peníze jak lpg:))) lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.