Leden 18, 201114 r jeden kratky na pekne poobedie Vraj ti kartárka predpovedala, že ťa opustí žena. - No... nepovedala to tak priamo. Povedala iba, že ma čakajú lepšie časy.
Leden 18, 201114 r tak si doprajme veselsiu naladu Príde opitý muž domov a zaklope na dvere. Keď mu žena otvorí, on ja dá kvety a žena mu vyčítalo povie: "Čo si myslíš, že keď mi dáš kvety tak ja hneď roztiahnem nohy?" Muž sa kukne na ňu a povie: "A čo my nemáme vázu?"
Leden 18, 201114 r este jeden z ceska "Pane vrchní, proč pořád nosíte u sebe tu stříbrnou lžičku?" "Víte, u nás platí heslo Hygiena nade vše, tak když má host třeba v polévce mouchu, vezmu lžičku a mouchu vyndám." "Dobře, ale proč vám kouká ten provázek z poklopce?" "Když jdu na záchod - Hygiena nade vše - zatáhnu za provázek, tak si ho vyndám a vyčurám se." "Dobrá, ale jak ho potom dáte zpátky?" "Hygiena nade vše - vezmu lžičku a zastrčím ho zpátky..."
Leden 18, 201114 r a posledny na dobru noc a potom sup sup do postielok Učiteľka se ptá Pepíčka. >>> >>> Máte doma pejska? >>> Měli jsme ale zabili jsme ho, já maso nejím, tatínek také ne a >>> kupovat ho jen pro psa by se nevyplatilo. >>> No to je hrozné Pepíčku, a kočičku máte? >>> Tu jsme také měli, ale já mlíko nepiju, tatínek také ne, tak >>> jsme jí taky zabili. >>> Proboha, to je hrůza, zítra přijď do školy i s maminkou. >>> I maminku jsme měli, ale já ještě šukat neumím, tatínek už >>> nemůže a jen kvůli sousedovi jí přece doma držet nebudeme.... _________________
Leden 18, 201114 r najlepsi len pre tych co nespia Velmi ukricana, neatraktivna zena s hrubymi crtami vchadza do Tesca s dvoma detmi za sebou, kriciac oplzlosti na ne celou cestou ku hlavnemu vchodu. Vratnik pri vchode hovori: "Dobry den madam, vitajte v Tescu, mate nadherne deticky. To su dvojicky?" A tucna skareda zena prestane bliakat, potiahne nosom: "Samozrejme, ze nie su! Starsi ma devat a mladsi sedem. Preco si myslis, ze su dvojcata? Vari vyzeraju rovnako, ty idiot? "Absolutne nie", odpoveda vratnik. "Len nemozem uverit tomu, ze vas niekto trtkal dvakrat !!"
Leden 18, 201114 r neodolal som Stary poštár odchádzal do dochodku. Uz roky roznasal po svojom rajone postu, a tak ho vsetci poznali. Prisiel jeho posledny pracovny den. Ludia sa s nim lucili. Jedna rodina mu dala klucenku, druha podarovala na pamiatku pero. Odrazu zazvonil pri jednych dverach, otvorila prekrasna sexi blondinka, vtiahla ho za ruku dovnutra, vyzliekla a stravili dve hodiny milovanim v tych najnemoznejsich akrobatickych polohach. Potom si dali sprchu, senzacne ranajky (vajicko, slaninka, dzus a vselijake dobrotky) a nakoniec mu blondinka dala 5korún. Ohromeny postar sa pyta: "Ako je to mozne, ze sa ku mne takto krasne spravate, co sa stalo?" A blondinka odpoveda: "Vcera som povedala manzelovi, ze nas postar odchadza do dochodku, ze by bolo dobre nieco mu dat na pamiatku. A manzel odpovedal: "Ale, jebat ho .....a daj mu 5 korún". "No a ranajky to bol moj napad"
Leden 18, 201114 r posledny Jedou cigoši na zájezd. V Polsku se jim pokazí autobus a ridic celý neštastný jde do nejbližší dediny pro pomoc. Vleze do první chalupy a ríká: "Mam bardzo wielki problem, jade do Oswiencimja s cygunami i autobus sie mi popsul. Moge mi pan pomóc?" Chlap chvíli premýšlí, pokrcí rameny a ríká: "Moge, ale mam kurwa maly piecek"
Leden 18, 201114 r prepacte mi tento prispevok asi to sem nepatri ale nejaky jebo zasypal lamparen vtipmi a toto by tam zaniklo Hovori jedna kamaratka druhej: "Vieš co sa mi vcera stalo? Nahynala som sa do mrazaku, ze vyberiem nejake maso na obed a moj muž ti ku mne priskocil a zozadu ma vytrtkal!" "No ale ved to je super, ze vám to aj po tolkých rokoch manželstva takto funguje!". "No ved hej, len keby to nebolo v Kauflande!!!" pardon a som chcel dodat ze u nas je cena plynu stale k nasej spokojnosti 0,70 evri Upraveno Leden 18, 201114 r od Malta prepac, ale musel som to presunut
Leden 19, 201114 r Autor Vesnický kovář musel dřív umět všechno. Stalo se, že přišel do kovárny mlynář a povídá: "Kovářskej, všeho nech, pojď do mlýna, mlynářce je zle!" Kovář přijde do mlýna, panímáma naříká, že ji všechno bolí. "Svlečte se a lehněte si na břicho!" poroučí kovář. A vezme kus sádla, pleskne ho mlynářce na záda a promazává. Mlynářka jen vzdychá a povídá: "Teda kováři, ten hořejšek povolil, ale jako by se to teď nahrnulo dolů." "Mlynářko, kalhotky dolů a nohy od sebe!" zavelí kovář. A vyndá ocas, pořádně ho otře sádlem a šup s ním do mlynářky. Promazává a mlynářka slastně kňučí. Na všechno kouká mlynář, vyndá z huby fajfku, odplivne si a povídá: "Teda kováři, kdybych na vlastní oči neviděl, že tu mlynářku promazáváš, tak bych řekl, že ji šukáš !!! :prc:
Leden 19, 201114 r Soudce: "Obzalovany, muzete nam rici, proc jste vyhodil svou tchyni z okna na ulici?" Obzalovany: "Vite, pane soudce...." Soudce: "To jste si neuvedomil, ze byste mohl zranit chodce?"
Leden 19, 201114 r nazdar vtipalci dnes vazne potrebujem poradit neviem sa tomu dopatrat otazka pri odhlasovani auta z evidencie v cesku je potrebne auto fyzicky pristavit alebo staci doniest doklady a znacky na policiu. kamaradi prosim zistite mi to na vasom nete a napiste odpoved. ja zato v sobotu pridem do praglu a poviem vam vtip ako sa tu mame dobre
Leden 19, 201114 r tak to skus prosim zistit ked si moderator sak mas konexie vsade chcem si ist k vam kupit auto a potrebujem to koli prevozu na znackach povodnych alebo prevoznych aj s poistenim a to je 150e naviac
Leden 19, 201114 r no nevím, to bych se spíše poptal u vás jak to chodí, když budeš chtít takové auto přihlásit co a jak musí být. Vím že se to tady na fóru hodně probíralo když chceš dotáhnout káru z D, dokonce jsem to tehdy hodně sledoval, když jsem uvažoval že koupím Feldu v Germánii, ale pak jsem od toho upustil, moc komplikací a neznalost problému, jazyková bariéra a neochota do toho zatahovat někoho kdo se tím zabývá, páč tím bych pozbyl tu výhodu výhodné koupě.
Leden 19, 201114 r u nas to ovladam ide o to ci pri odhlasov ani u vas treba auto pristavit. u nas donesies znacky a adresu s rodnym cislom noveho majitela hotovo zatial ti aspon dakujem za snahu malticka
Leden 19, 201114 r Amigo,já si myslím že je to stejné jako u vás,když jsem přepisoval auto na holku,tak ho taky nikdo nechtěl vidět.Ale jak je to s převozem ojetiny k vám ,tak to teda netuším.
Leden 20, 201114 r dik panove za snahu pojde to najlepsie na prevoznych znackach a s poistenim trochu penazi ma predsa nezabije nech sa vam dari vecer sa ozvem.
Leden 20, 201114 r koli casovemu stresu a pracovnej vytazenosti musim nakup odlozit o tyzden a bude to volvo S60 D5 pro mou pani jen to nejlepsi este musim zohnat peniaze ale to bude hadam malina
Leden 20, 201114 r a este trosku anglictiny po fajronte Mala Marienka príde do kuchyne a pri chladničke vidí stáť holého chlapa! - Vy ste nový Babysitter? - Nie, ja som váš nový Motherfucker.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.