Leden 20, 201114 r Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho pozpátku!!! Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z prstu snubní prsten, naskočí do auta a za potlesku tvých nejlepších přátel odjíždí do prdele.
Leden 20, 201114 r koli casovemu stresu a pracovnej vytazenosti musim nakup odlozit o tyzden a bude to volvo S60 D5 pro mou pani jen to nejlepsi este musim zohnat peniaze ale to bude hadam malina kůůůůrňa, docela velký kočár pro maminu, ne?
Leden 20, 201114 r chlapci opatrne v piatok na pifku Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala: "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s dcerou i matkou zároveň!" "Ne", řekl jsem. Zase jsme něco popili a ona pak povídá: " Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá, dneska bude tvůj šťastnej den. Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku". Šli jsme k ní. Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: "Jsi ještě vzhůru, maminko?
Leden 20, 201114 r jeden detsky Učiteľka v škole povedzte vetu so slovom čelo: Janko sa prihlasi: moj otec ma vysoke čelo... vyborne vravi učiteľka ... teraz v jednej vete 2x slovo čelo... prihlasi sa anička: Moj otec vie hrať aj na čelo aj na violončelo... vyborne a teraz vetu kde bude čelo 3x... nikto nič a prihlasi sa moricko: Naši trtkali čelo na čelo len to tam tak fičelo....
Leden 20, 201114 r policajny vtip Policajti jsou na obchůzce. Jdou kolem rybníka, kde pije kráva a chlap jí při tom dojí. Okamžitě jdou na stanici a říkají: "chlapi, koupíme si krávu. Viděli jsme, jak pila vodu z rybníka a rovnou ji přeměňovala na mlíko a chlap jí hned dojil". Tak jdou a koupí krávu. Jeden poroučí: "ponořte jí hlavu". Kráva samozřejmě nechce, tak jí donutí násilím. Tahaj jí za cecíky a nic. "Ponořte jí hloubš", zase nic. "Hloubš", kráva, celá vystresovaná se z toho posere a policajt volá: "už dost, už saje bahno"!
Leden 20, 201114 r a na zaver slusny pre nas veriacich Na konci mše se kněz ptá: "Kolik z vás odpustilo svým nepřátelům?" Ruku zvednou všichni, kromě jedné staré paní. "Paní Jonesová, vy svým nepřátelům neodpustíte?" "Já žádné nemám." "To je velice neobvyklé, paní Jonesová. Kolik vám je?" "98," odpoví stará paní. "Paní Jonesová, mohla byste jít sem dopředu a povědět nám, jak někdo může žít 98 let a nemít na světě nepřítele?" Stará paní se s námahou zvedne, přicupitá ke knězi, otočí se ke shromáždění a praví: "Já ty kurvy přežila..."
Leden 20, 201114 r rada do zivota Přivede pan Novák svojí starou na plastickou chirurgii, že je to děs, jestli se s tím dá ještě něco udělat. Doktor jí dlouho zadumaně zkoumá, pak ji pošle do čekárny a říká manželovi : " No podívejte, abych byl upřímnej, tak ta plastická chirurgie ještě tak daleko není, no ale když přinesete minimálně sto tisíc zálohu, tak snad něco málo vylepšíme. No já vím, spousta peněz, nejistej výsledek, tak to doma všechno v klidu promyslete. " Za dva týdny potká doktor pana Nováka na ulici : " Jé, dobrý den, tak co s tou vaší paní ? " " Á pane doktore, tak už je to vyřešený - zmínil jsem se kamarádovi hajnýmu a von jí za dva litry zastřelil. "
Leden 20, 201114 r prepacte mi tie vtipy ale ja mam radsej somariny ako vazne veci a teraz som nasiel jeden ktory vam musim napisat je perfektny Vo vlaku v Indii sedia Indián, Fico, Japonec, Chuck Norris, Rus, Nemec, rapper,vrana, zubár, Fero, Helena Vondráčková, obaja z Maduaru, Palestínec,syn, černoch, moslim,telnaty chlapík s hamburgerom a malý Janko... Príde sprievodca a povie: -"No do piči!"
Leden 20, 201114 r hlavně aby se to na mamině nějak negativně nepodepsalo, páč u nás vlastníci aut značek BMW, Audi, Mercedes a Volvo patří mezi agresivní řidiče a piráty silnic
Leden 20, 201114 r Amigo: s odhlašováním se to má v ČR tak, že káru nikam nepřistavuješ ani nikomu neukazuješ. Majitel, který vozidlo prodává, přijde na místně příslušný registr vozidel obce s rozšířenou působností s velkým i malým techničákem, vyplní jeden tiskopis, kde mimo svých nacionále a údajů o vozidle uvede nacionále kupujícího, kterému vozidlo prodal včetně data narození a adresy a finito Doklady předá novému majiteli a ten je povinnen do 10-ti pracovních dní auto přihlásit na své obci s rozšířenou působností. Když se mění značky, tak se odevzdávají až při přihlášení na nového majitele. Před přihlášením musíš ještě na STK absolvovat evidenční kontrolu, která spočívá ve verifikaci VIN kódu a ostatních identifikátorů na autě s doklady - tam tedy potřebuješ nejen všechny doklady, hlavně velký a malý techničák, ale i auto. No a na samotné přihlášení už jdeš zase v klidu bez auta, max. přibalíš značky, pokud je chceš nebo musíš vyměnit Toť vše. Jen před přihlášením ještě musíš uzavřít nové povinné ručení, které je nutno při přihlašování rovněž ukázat, aby bylo zřejmé ,že je vozidlo pojištěné Takový je postup při přehlašování auta v rámci ČR. Zda jsou nějaká specifika při prodeji do ciziny netuším, ale pokud je to ještě aktuální, mohu Ti to zjistit...
Leden 20, 201114 r Jsem měl na mysli, zda je ještě aktuální ta potřeba informací Že je aktuální velká láska s velkými činy i velkým autem ,o tom nepochybuji ani já ajistě ani Amigo
Leden 20, 201114 r dakujem kamarati dnes som to vsetko zistoval a prave koli tomu ze je zajtra uz piatok a nema zmysel to nahanat za kazdu cenu tak sa to o tyzden odklada aby bol cas vklude vybavit dokumenty na odhlasenie a nasledne vybavenie prevoznych znaciek spolu s poistenim. je problem hlavne vybavit si volno pre mna a pre predavajuceho takze on to cez tyzden prichysta a ja si to v buducu sobotu len odveziem. a potom prihlasim doma a hotovo este raz vdaka za snahu velka laska velke auto a to som jej chcel kupit scaniu
Leden 20, 201114 r malta hned jak splatim moje zacnem setrit na tvoje waserman dik za vinsik uz mam maminu 21rokov kua keby si vedel kolko ma stala nervov a penazi jej prevychova tak to uz s nou vydrzim hadam az do konca stejne si myslim ze by nic lepsiho nez sem ja nezehnala
Leden 21, 201114 r o tom nepochybuji 21 let? Ty voe, to už je úctyhodný výkon To už by zasloužilo i metál pro Tebe
Leden 21, 201114 r no i my s maminou máme letos 20 let od svatby a do toho ještě oba kulatiny, prostě z těch oslav nevyjdeme Upraveno Leden 21, 201114 r od Malta
Leden 21, 201114 r Nedalo mi to a musím se přidat. Sice nedosahuju takových čísel jako vy, ale kulatiny to jsou. Máme letos taky výročí, byť jen 10 leté. Jinak gratuluji všem!
Leden 21, 201114 r Kulatiny se naštěstí slavily 2 roky zpátky, takže za měsíc už to bude jen to 20. výročí okroužkování - ale že bych za to musel mamině koupit Volvo... leda tak na klíček nebo namalovaný - ta je schopná odrbat při parkování i takový "maxivozidlo", jako je Maluch nebo Matiz, nedejpámbu že by jezdila s Volvem...
Leden 21, 201114 r no vidíte chlapi, jak to z vás leze jak z chlupaté deky , nakonec to bude samá oslava
Leden 21, 201114 r no vidíte chlapi, jak to z vás leze jak z chlupaté deky , nakonec to bude samá oslava No tak to my si zase vždycky nějaký ten důvod k oslavě najdem i bez manželek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.