Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

v januari budu mat membrany 6 rokov.

auto ide trhane, ked uberiem a potom pridam, tak nejde plynule jak na benzine,

ale chvilu sa nic nedeje a potom to skokom zrychli.

nasiel som pod nosom (vo vedlajsej dedine) montera LPG,

tak mi to skontroluje.

aha, hovoril o cene za vymenu - 70.- EU

je to moc ?

Upraveno od colins

ja neviem ci je 70 penazi vela za membrany, kolko stoji cely reduktor ak 80 tak to vymen cele a mas pokoj

ja som ich menil raz a potom som to neriesil lebo neboli problemy. ale ono podla mojho nazoru ak sa jazdi furt tak nemaju membrany kedy stvrdnut.

dojcland 1 slovensko 0 nevadiiiii :p

dojčland slovensko 4:3 a to už vadí :feve: ... kurňa ale kdyby se vám podařilo porazit Ruskáky, tak to by byla jiná liga ;)

No snad odpoledne zahrajeme líp, ti němci sú tento rok jacísi silní, nakonec bude finále Německo - Norsko:)

Upraveno od WLK111

co mi prislo mailom:

" Už vieme, prečo sme včera prehrali. Nemci mali posilu zo zámoria. Buďme radi, že ten včerajší zápas prežili všetci naši chlapci v zdraví."

post-31661-0-48778100-1304335897_thumb.j

:smich: šak sme tu doma :smich:

Sundejte prapory "Vitajtě v krajině majstrov"

• Autor

chlapi, ste jak male deti !!

zaujima vas len akysi lokalny turnaj v hokeji.

mojim mebranam a blanam sa nikto nevenuje....lol

no mne je hokej uplne fuk a ze sme prehrali nevadi lol a mozno to bolo koli tomu juckovi norisovi som pocul ze on spravil z USA USB :palec2:

colins mna zaujmaju tvoje blany ale neviem ti odborne poradit :help: mam strach ze keby si sa drzal mojej rady tak to dojebes nafurt :p

slant a co auto uz je opravene co bol problem hadam alternator :help:

ahoj,

nie, dobijanie je OK, baterka po 4 rokoch odisla do vecnych lovist. po vypnuti motora do hodiny kleslo napatie z 13.5V na 10.6.

vcera som kupil druhu a uz mozem parkovat aj na rovine :palec2:

tak chalani, ako to vidite dnes s tymi Rusaky, zelal bych vam porazit ich :kol-71: a ked nie, tak aspon pobit :kol-69:

ja im verim lol a prehrame 4 " 2 lol

ale mam pre nas starsich vtip

Žena se rozhodne udělat si na své padesáté narozeniny plastickou operaci. Utratí 5000 dolarů a výsledek se jí docela líbí. Na cestě domů se zastaví v trafice, aby si koupila noviny. Než odejde, zeptá se prodavače:

"Doufám, že vám nebude vadit, když se zeptám, ale kolik si myslíte, že mi je?"

"Asi tak 32," zní odpověď.

"Ne-e! Je mi přesně 50," odpoví spokojeně žena.

O malou chvíli později zajde do McDonaldu a položí servírce tu samou otázku.

Dívka odpoví: "Tipovala bych tak 29."

Žena říká: "Kdepak, je mi 50."

Teď je na sebe pyšná. Cestou domů se zastaví v drogerii a jde si koupit nějaký šampon. Prodavači položí tu žhavou otázku.

"Ó, řekl bych 30."

Opět pyšně odpoví, "Je mi 50, ale díky."

Když čeká o chvilku později na zastávce na autobus, položí vedle stojícímu staříkovi tutéž otázku.

On odpoví:

"Paní, je mi 78 a odchází mi zrak. Ale, když jsem byl mladý, tak byl jistý způsob, jak poznat, kolik ženě je. Zní to velmi divně, ale musíte mě nechat sáhnout si pod vaši podprsenku. Pak, a pouze pak, vám mohu říci PŘESNĚ, kolik vám je let."

Chvilku čekají v tichosti, ale pak jí zvědavost nedá. Vymáčkne ze sebe:

"Doprčic s tím, dělejte, co musíte!"

Stařík vklouzne oběma rukama pod její halenku a začne ji pomalu a opatrně osahávat. Pečlivě potěžká každé ňadro. Jemně sevře každou bradavku. Přitlačí ňadra k sobě a otírá je jedno o druhé.

Po pár minutách žena nedůvěřivě řekne:

"Dobře, dobře.... Kolik mi teda je?"

Stařík dokončí poslední zmáčknutí jejích ňader, odtáhne ruce a řekne:

"Madam, je vám 50."

Ohromená a překvapená žena řekne:

"To je neuvěřitelné, jak jste to poznal?"

Starý muž se otáže: "Slibujete, že se nerozzlobíte?"

"Slibuji," odpoví žena nedočkavě.

Stařec odpoví: "Stál jsem v řadě za vámi v drogerii." lol

Malta - co dovolená? BUde nebude? Jaký směr?

Musím se pochválit....ačkoliv s brekem že moje ušetřené peníze jdou do kol100 , zvolili sme řecko, letecky, 11dní, ól inkluziuv, 19500kč :( :( :(

paulo asi se pletu kdys myslim ze my jedeme s tebou :aggressive: asi beres manzelku :palec2:

Paule, asi nebude, alespoň ne žádná velká :huh:. Po vzoru naší vlády se snažíme srovnat deficit rodinné pokladny, tak asi na moře nezbude ... ani na Bulharsko, ale kurňa když čtu zase ty příspěvky na Orbionu, kdo kam kdy jede do BG, jel bych hned. Lákal mě i můj bývalý šéf, co byl s náma předloni v BG abychom jeli s nimi do Řecka, byli tam loni autem, ale když není na BG, už vůbec nebude na Řecko. A to máme letos s mojou výročí 20 let, takže by to chtělo někam, ale to by mi museli zavolat ráno Impulsovi a zasponzorovat mi to lol

mam pocit, ze Norris hral proti nam aj vcera :aggressive:

Malta: tý jo Martine, mě tak napadá, kolik máš vůbec namotáno na Fábuli aktuláně km?

Všichni: kluci, mrkněte se prosím už někdo Colinsovi na ty jeho blány a membrány, ať z toho není celej ztvrdlej... :p

nevím to přesně páč s ní nejezdím lol , ale tuším něco přes 208000km :p

Slant:

Trocha štěstí chybělo,jinak ste hráli konečně dobře :palec2: třeba sa k vám ted přikloní, třeba aj s nama jak už ty body nebudem potřebovat ;)

Upraveno od WLK111

• Autor

Všichni: kluci, mrkněte se prosím už někdo Colinsovi na ty jeho blány a membrány, ať z toho není celej ztvrdlej... :p

vdaka za snahu, ja uz som si zalozil vlastne vlakno. :palec2:

Upraveno od colins
splasene pismenka

nevím to přesně páč s ní nejezdím lol , ale tuším něco přes 208000km :p

Tak to jsem doufal, že jsi na tom líp ;) Co si pamatuju, tak 200t km jsi hlásil už kdoví kdy...

Ale chápu, že jsi to do dvou kil jen zajížděl a teď předal polovic lol:)

A bude nějaká obměna? Lízu už máte za sebou, ne?

Ale doufám, že HTP Vám zůstane doma jako druhá kára... koho jiného bych měl za vzor, kolik se s tím motorem dá najet? :p:palec2:

malta ked chces setrit chod do BG bez manzelky :p uvidis ze na 20 vyroci nikdy nezabudne :help:

a vobec som netusil ze aj v cesku sa hra hokej lol a kedy ste postupili do A skupiny :) alebo ste miesto zdedili po rodeleni republiky :smich:

colins som myslel ze zhanas blany a ty si tusim kupoval aspon podla fotky reproduktor do dveri :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.