Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:palec2::smich: :smich: :smich: :smich:

malta ked chces setrit chod do BG bez manzelky :p uvidis ze na 20 vyroci nikdy nezabudne :help:

no možná by sem aj něco ušetřil za dovču, ale dokážeš si potom představit ty výdaje při rozvodu který by následoval lol

Tak to jsem doufal, že jsi na tom líp ;) Co si pamatuju, tak 200t km jsi hlásil už kdoví kdy...

Ale chápu, že jsi to do dvou kil jen zajížděl a teď předal polovic lol:)

A bude nějaká obměna? Lízu už máte za sebou, ne?

Ale doufám, že HTP Vám zůstane doma jako druhá kára... koho jiného bych měl za vzor, kolik se s tím motorem dá najet? :p:palec2:

no nevím už přesně kdy jsem tu bájnou hranici překročil (nepodařilo se mi to tu dohledat), ale to víš že by tam bylo tak o 60 000km víc, kdybych jezdil do práce místo Feldy s Fábkou. Holt ty kiláky teď odsírá Felda. Jo lísa už je pryč ... to víš že už jsme se o tom doma bavili, že by bylo potřeba Feldu už vyměnit, ani Fábule by nebyla od věci, ale kde vzít a nekrást. Místo Feldy jsme se tak nějak poohlíželi po Chevroletu New Spark, říkal jsem si že to ježdění do práce to byla dobrá volba, ani by se to nemuselo předělávat do plynu, páč jeho spotřeba mimo město 4,2l je to samé jako moje spotřeba 8,2 v plynu na Feldě. Dokonce jsem si aj zjišťoval podmínky lízačky před vánoci, když to bylo v akci za nějakých 139000,- ... ale chtělo by to mít něco na akontačku. Takže to dopadne tak, že musím nachystat Feldu na další technickou (cca za měsíc a půl) a bude muset ještě další porci km vydržet. Mooooc se mi líbí i Chevrolet Cruise ... ale chtělo by to něco vyhrát ;) nebo zdědit :)

mimochodem, kolik km máš ty?

Upraveno od Malta

martinko jake vydaje nechas ji feldu a dve deti a hotovo :p

kamarati pekne popoludnie a vecer vam prajem :palec2:

Malta - toto asi bude poslední dovolená...v červenci mi bude 26 let, mládí v kýblu, život mi takřka končí, teď už budu muset šetřit na nějaké bydlení, abych se mohl osamostatnit.

Co se týče manželky 20 roků...chce to v ten den hned ráno začít - uvařit kávu, snídaně do postele. Koupit pugétu jejích oblííbených květin. Večer se neobejde bez parádní večeře při svíčkách. Sežeň si tichou restauračku, kde to de snadněji realizovat. Věř tomu, bude nadšená. Možná mě ještě napadá nějaký západ slunce (pokud výročí bude v létě). A abys z toho taky něco měls kromě prázdné kapse, udělej ji romantickou noc.

Pokud to nevyjde, otevři okno a vyhoď ju přes palubu :smich:

amigo - trochu jsi to příteli "přes-kopcovej" přepálil. Já zatím manželku nemám. Ještě jsem nenašel odpovídající vhodnou předmanželskou smlouvu :smich: :smich:

no nevím už přesně kdy jsem tu bájnou hranici překročil (nepodařilo se mi to tu dohledat), ale to víš že by tam bylo tak o 60 000km víc, kdybych jezdil do práce místo Feldy s Fábkou. Holt ty kiláky teď odsírá Felda. ...

uf už jsem to našel, bylo to před půl rokem :)

Paule, díky za tip :palec2:, zaujala mě hlavně ta pasáž, když to neklapne :smich::smich::smich:

Podivej se...život přeje připraveným....v případě že hlavní plán v životě nevyjde, musíš mít v záloze nachystaný plán vedlejší :smich:

Jinak kdybys chtěl někdy nějakou blbou radu, určitě se ozvi, dávám je zdarma a rád něco vymyslím lol:)

:smich: Kua, taky si nechám poradit... :p Není nad to, když je postaven expertní team lol

Malta: no já díky delšímu užívání firemního auti zbrzdil nárůst km na své fabijce na současných 92t km :palec2:

Jenže se Sovětským svazem přišla bída na zem a s firemním kurevsky přituhlo, takže jsem ze svojí fabule musel shodit prostěradlo a ostatní hadříky, co kryly v garáži její nablejskaný kabátek :p a musel jsem vyrazit do ulic na denodenní ježdění :feve: Ale nebýt té delší přetržky, tak už mám dnes tak 140 - 150t km... :kuk:

No ale finančně u mě teď trága, páč řeším rekonstrukci bydlení, vytápění, ohřevu vody atd., všude bordel, řemeslníků jak dobrejch a peněz v trapu ještě víc, úvěr na bydlení atd. :feve: Prostě žádná sláva a do toho za dva metry dolízávám lízu, což bude taky palba a do toho ještě uzavírat novou pojistku, revize a roční prohlídka lpg, roční prohlídka auta jako takovýho a STK+ME... :help: No když se daří, tak se daří :aggressive: a k tomu, když jsem se jen orientačně pídil, co by se za ni dalo ev. utržit, tak bych brečel jak malej kluk...:angry::wacko::unsure::rip: To pomalu ani nemá smysl doplácet :vamp

Takže s ohledem na výdaje kolem a okolo, asi Fabča zůstane ještě dlouho doma, byť při současných nízkých prodejních cenách nových aut bych si změnu dal líbit.... Ale finančně se budu muset držet u země :blbec: Ááách joooo, a ono by se nový auti vybíralo tááák dobře :wub: Rozhodně líp, než všechny ty cihly, dlaždičky, obkladačky, futra....... :unsure:

chlapci jebte na penaaaaze :p ani ja ich nemam a furt som vysmiaty :palec2:

paulo naco ides k moru ked nemas zenu :) tam si ju nenajdes to chod radsej na juznu moravu tam volaku galanecku poslusnu najdes :prc:

• Autor

kua ryba ! tu je to samy psycholog z pred-manzelskej poradne, trener hokejoveho mancaftu, financny konzultant,

ale ked mam na reduktore v hajzli panensku memblanu, tak je ticho jak v skole pred pisomkou.

lol lol

Upraveno od colins
splasenE piSmenka

• Autor

comu na tom treba rozumiet ?

dam od seba tie dve dlhe paky a potom uz len pomocou aplikatora

sprostredkujem vymenu genetickej informacie.

post-27-0-03959300-1304590865_thumb.gif

colins domace video :palec2:

a kedy si dal dole fuuuzi ??? :p

:smich: :smich: lol

Len nechápem, prečo chce Colins radit s blánami, keď je sám taký odborník lol

paulo naco ides k moru ked nemas zenu :) tam si ju nenajdes to chod radsej na juznu moravu tam volaku galanecku poslusnu najdes :prc:

Tak už Amigo nehul to svinstvo a treba taky prestaneš být vysmiaty :p

Ale raděj ne, to by tady bylo smutno :)

Jen ten Tvůj optimismus Ti závidím :feve: Na Jižní Moravě bydlím, ale že by to tu bylo až tak ideální a idylické pro hledání galánečky, jak Ty máš představu :prc: , to tedy pocit nemám ;) Holky už jsou vychytralý a vyškolený všude, i v kraji vína a slunce :feve: A erotika mezi vinicemi už tak taky není, co bývala :p:prc:

Upraveno od Wassermann

Hej ty, amígo, příteli, kamaráde....já som z južnej moravy :smich: a galánečku mám :) , ale akosi sa mi nechce vydavať....teda mě se nechce, jí by se aj chtělo :smich:

staci mysliet len na kokotiny a vazne veci pustit z hlavy a hned je dovod byt vysmiaty :palec2: dokial je zdravie tak je vsetko a u mna a na okolo zatial klop klop je.

paulo a preco sa nechces ozenit ? bud sa bojis bab alebo ti este zenidlo nedorastlo lol taky velky chlapec a taky nesmely :prc: aby potom nebolo neskoro ktora by si vzala stareho 26 rocneho paprdu :p

a ozaj ked ste chlapci z juznej moravy aj vy mate nejake druzstvo na majstrovstvach alebo sa kometa brno neprebojovala :help::smich:

nechce sa mi hladat odkial ste ak to neni tajne tak napiste mam rodinu v mikulove a okrem toho ja som vsude doma

:help:

Upraveno od amigo

a okrem toho juzna morava je tu kusok za kopcom ak budete mat chut a cas dajte termin a mesto a pridem na stretko a dame pifko alebo kofcu.

urcite sa este niekto zo slovace a z ceska prida :palec2: mne vyhovuje vikend hocikedy cez tyzden po 17 aby so stihol prist a mesto kludne navrhnem olomouc vsetin prerov hrsdiste vyskov brno mikulov trencin trnava

a vlastna skkusenost neplanovane akcie sa vydaria najlepsie takze ja navrhujem nedelu 8 maja a vy dajte mesto :palec2:

vtip na zajtra

Putoval pán Boh po svete a pomáhal ľuďom. Ako tak išiel zašiel na púšť a stretol černocha ako plače pri aute. Tak sa ho pýta : " A Tebe čo sastalo?!" a černoch na to : " Ale pokazilo sa mi auto a veziem stravu pre celú moju rodinu a ako teraz dojdem domov?" " Neboj sa nič ja som pán Boh ja ti pomôžem!" . A o chvíľu už auto štartovalo! Černoch celý šťastný sa pomodlil, poďakoval a uháňal domov.Pán boh putoval ďalej a zašiel do Ruska. Tam pred chatrčov plakal skoro zamrznutý Rus. Tak sa ho pýta : " A Tebe čo sa stalo?" " Ale zlodeji mi včera pokradli drevo a mrznem aj s celou mojou rodinou!" odvetil Rus." Neboj sa nič ja som pán Boh ja Ti pomôžem!" A zrazu bolo pred chatrčov plno dreva! Rus sa poďakoval, pomodlil a zakúril!Pán boh putoval ďalej a zablúdil Na Slovensko priamo do Bratislavy! A tam v priekope plače chlapec v hokejovom drese. Pán Boh sa ho pýta: A Tebe čo sa stalo? Neplač ja Ti pomôžem ja som pán Boh!". A chlapec na to : " Ale v piatok hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!" A v tom si sadol pán Boh k chlapcovi a začali plakať spolu!

lol:kol-66::kol-68:

vtip

Policajt vyhrál vyhlídkový let.

Pilot se chtěl pořádně ukázat, tak přeletí

těsně okolo komína. Policajt jen:

To jsem čekal. Pilot znervózněl a proletí

tunelem. Policajt zas: To jsem čekal. To už se pilot nasral a začal s akrobacií. Když chvíli letěli dolů hlavou, tak najednou # # policajt:

Tak to jsem nečekal!!! Pilota to uklidnilo, tak přistali a ptá se policajta:

Prosím Vás, vy už jste někdy lítal, že jste skoro všechno čekal? NEE! To jak jsme letěli okolo komína, sem čekal, že pochčiju. Že se poseru přes ten tunel, to sem taky čekal. Ale že mi to potom všechno nateče do helmy, tak to jsem fakt nečekal! lol

:smich: :smich: :smich: :smich: :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.