Květen 9, 201114 r tiez myslim ze vyhrat by bolo fajn, ale zivot sa nam teraz aspon vratil do starych kolaji a mozme sa znova po veceroch nerusene venovat svojim polovickam a necumime do debny. zivot ide dalej, hlavne ze sme zdravi
Květen 10, 201114 r Autor chlapi, neviem narychlo najst navod na vymenu kvapaliny v spojke. nevideli ste ho niekde sa tu povalovat ? Upraveno Květen 10, 201114 r od colins gramatyka
Květen 12, 201114 r Autor asi to tam je. ale videl som tu kdesi navod, jak tam laborovali s malym kelimkom od jogurtu, no jednoducho tie prakticke rady niekoho, kto to uz robil, su uzitocnejsie, ako suchy navod z DP. ozaj, co je to DP ?? Deep Purple ....
Květen 13, 201114 r A co se zmeni po takove vymene kapaliny ve spojce? Mimochodem, muj 50. prispevek, jsem UŽIVATEL!!!
Květen 13, 201114 r asi meni kvapalinu v brzdovom systeme koli starnutiu a znizovaniu bodu varu. prirucka nasledne hovori aj o vymene v spojkovom okruhu.
Květen 13, 201114 r Na Veterana mam jeste cas...jeste na to nemam ani roky Jinak ted jsem se dodival na hokej... Jedina cena utechy by byla, kdyby Rusaci prohrali a my je jeste raz porazili :-)
Květen 14, 201114 r Dežo ty bereš kola, já rádio. Vidím že sound tam taky chybí.... a to je špatně....kvalitní sound je základ kvalitní výpravy
Květen 15, 201114 r Na Veterana mam jeste cas...jeste na to nemam ani roky Jinak ted jsem se dodival na hokej... Jedina cena utechy by byla, kdyby Rusaci prohrali a my je jeste raz porazili :-) no věřím že to tak dnes dopadne, a že ještě dneska dají co proto i té gorile Arťuchinovi
Květen 15, 201114 r Jen se bojim, aby to nebylo za cenu toho, ze naseho hrace odnesou na nositkach....Rusaci jsou zvirata. Mimochodem, kdy to bylo, kdy Rusko skoncilo tusim stribrne a oni si sundavali medajle, ze to pro ne nic neznamena... Bych jim dneska rekl: "A vy vubec nastupujete a budete hrat o takovou podradnou medaili??" a az je porazime, tak zase "Tak ted uz nemate ani co sundavat z krku!" :-D
Květen 15, 201114 r vtipek na rozveselenie Turisti sa blížia k najväčšiemu vodopádu na svete: Američan : " ...oooh god, it's wonderfuuuuuuul".... Nemec : " ...ooo mein Gott, das ist wuuuuuuuuunderbar".... Slovák : " ...Ty kokóóóóót. Čo ti jebeee
Květen 15, 201114 r Nepotřebujeme cestovat až na druhej konec Ztebekoule do Venezuely (tam totiž ten nejvyššší vodopád je - jmenuje se Angel), stačí si zajet na Moravu kousek od Blanska. Potomek moravských vystěhovalců do Ameriky se vrací v důchodovém věku podívat, jak to vlastně vypadá v rodišti jeho dědečka, vezme si místního občana jako průvodce, chvíli jdou po pěšině lesem, načež se turista obrátí k domorodci se slovy : "...Tak kda sakra být ten Macochááááááááááá.....!!!" Upraveno Květen 15, 201114 r od Ekkar_z_Bastlírny
Květen 15, 201114 r tak to kluci čeští dokázali a ještě prohodili Arťuchina sklem ... spokojenost Upraveno Květen 15, 201114 r od Malta
Květen 15, 201114 r Autor tak to kluci čeští dokázali a ještě prohodili Arťuchina sklem ... spokojenost co vlastne dokazali ? dojebabrat suboj o zlato ? alebo vyhrat s rusakmi, ktori rezignovali ? Manchester United je majster !!!! ma viacej titulov ako Liverpool. a v dlhodobej sutazi, nie v kratkodobom turnaji, jak vas hockey....
Květen 16, 201114 r fotbal mě nebaví ... tam než přeběhnou z jedné půlky na druhou trvá věčnost, mezitím jim třikrát seberou míč ... z hlediska akčnosti je to hra o ničem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.