Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Malta píše, že to potřebuje zalátat, aby prošel TK a pak to dojezdí a půjde na vrakáč. Vyvařovat to nechce, takže si myslím, že nejlepší je to přeplátovat plechem a zatřít, než jak píše to laminovat jak kánoj. Osobně si myslím, že rozbrus, plech a COčko je stejně rychlé a lepší, ale to zavrhnul a aby to prošlo TK, tak tam prostě musí být plech, technici když vidí drobet špatné prahy, tak do nich píchají šroubovákem.

Chápu, samozřejmě kdybysi byl ten, od koho jsem to kupoval, tak by museli zrušit IP adresu tohoto fóra, nedejbože celé fórum, a celou doménu skodahome.cz :smich:

Je mi jasné, co tady řešíte za problém ;)

Ale malto, dojeď k nám na emise.....tě preventivně vyhodím, jenom ať je prdel :smich:

A vod kdy se dělá měření emisí přes prahy??? :plol

Jo není nad to, když se člověk obrátí na odborníky... :p :p :p

Untrvasrmane, přes prahy ne, toto podchycené mít nedokážu, ale co tak před STK? kol5:smich:

tak vám všem díky za nápady, budu to muset nějak pořešit :feve:

vtipek č.1 na vikend

Nový chemický prvek

objevení nového chemického prvku do aktuální tabulky soustavy prvků

Prvek:

ŽENA (Womanium)

Wo

Atomová hmotnost:

54,6 kg

(přijato dohodou, může se však vyskytovat v rozmezí 40 - 200 kg)

Poločas rozpadu:

průměrně 72 let (podle zacházení až 80-85 let)

Výskyt:

ve větším množství (hlavně v obydlených oblastech)

Fyzikální vlastnosti

1. Povrch obvykle pokryt barevným filmem složeným ze směsi jiných chemických prvků

2. Bod varu velice nízký, na druhou stranu ale mrzne bez jakékoliv známé příčiny

3. Taje při speciálním zacházení

4. Hořká při nesprávném použití

5. Vyskytuje se v různých stavech od panenského kovu až po vytěženou rudu

6. Poddajná při aplikaci tlaku na správném místě

7. Čistý vzorek má v přirozeném stavu růžovou barvu

8. V blízkosti kvalitnějšího vzorku se barva mění na zelenou

9. Vykazuje periodickou nestabilitu v závislosti na lunárním měsíci

Chemické vlastnosti

1. Výborně přitahuje zlato, stříbro a většinu drahých kamenů

2. Absorbuje větší množství drahých látek

3. Spontánně exploduje bez předešlého upozornění a jakékoliv známé příčiny

4. Nerozpustná v kapalinách, ale její aktivita se zvyšuje po nasycení alkoholem

5. Ze všech známých prvků nejlépe redukuje peníze až na nulovou úroveň

Běžné použití

1. Dekorativní účely, obzvláště ve sportovních autech

2. Může být dobrou pomůckou při relaxaci

3. Velmi efektní čistič

Možná rizika

1. V nezkušených rukou velmi nebezpečná.

2. Je nelegální vlastnit více jak jeden exemplář, je však možné spravovat více exemplářů, které se nacházejí na různých místech a nejsou spolu v přímém kontaktu.

3. Má velký vliv na psychiku člověka, většinou negativní až zničující. Pouze ve výjimečných případech duševně nemocných lidí došlo po přechodnou dobu k mírnému zlepšení jejich zdravotního stavu.

VÝSTRAHA

DLOUHODOBÉ VYSTAVOVÁNÍ SE ÚČINKŮM TOHOTO ELEMENTU JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ!

VŠECHNY ZNÁMÉ PŘÍPADY ZÁVISLÝCH SKONČILY JEJICH SMRTÍ V ABSOLUTNÍ BÍDĚ A CHUDOBĚ DUCHA !!! lol

vtipek na zasmiatie

Najsmutnejšie zvieratko na svete je MUŽ,

má prsia bez mlieka, vtáka bez krídel,

vajcia bez škrupiny, miešok bez peňazí

a keď si konečne myslí, že je v siedmom nebi, tak je v piči lol:p

pekny vikend kamaradi :palec2:

Holčička u holiče sedí a žvýká žvýkačku.

Najednou ji vypadne a spadne na zem.

Holčička neváhá, žvýkačku zvedne a strčí zpět do huby a žvýká dál.

Holič to uvidí a ptá se: "Holčičko, nemáš ji chlupatou?"

Holčička pohotově: "Nejsi debil? V osmi letech?" :smich:

• Autor

ahoj, stale v tom teple jazdite v tych plechovych krabiciach ?? lol lol

post-27-0-99121600-1307220706_thumb.jpg

Upraveno od colins
ano/nie

všichni ne, někteří se pod nima i válí :smich:

tak jsem včera byl ještě u kamoša s Feldou vyměnit druhou manžetu na vnějším homokineťáku a nastrkat do káry i nové sklápění světel (slušná drbačka fuck ). Přístup jak do řitního otvoru a asi jsme někdo něco při tom protahování poku.vili, furt se nám tam motali nějaké dráty a až jsme vše dodělali, uklidili a já se chystal odjet, tak jsem si všiml, že mi nebliká immo, takže jsem si říkal skvělé, to odsuď neodjedu. Tak jsme honem rozhodili celou palubku, vytáhl jednotku od centrálu, čučeli po drátech, prověřili pojistky a nic :rip:. Tak říkám no nic, musíme to dotáhnout na laně k baráku a já se pak domluvím se servisákem LPG (zkuš.autoelektrikář), že mu to dotáhnu 20km do Boskovic a že se mi na to v týdnu mrkne. Tak jedeme k baráku a Evča čučí z balkónu a volá jak jsem vylezl z auta, že myslela že jedu opravovat auto a zatím jedu zpátky na laně lol. Tak už se mi to ani nechce počítat, kolikrát už ta Felda jela na laně, už jsem si kvůli tomu musel koupit i new lano, to old se už nějak podezřele třepilo u oka a měl jsem strach že klekne. Tak přikládám foto pro pobavení :doh, těsně před dnešním odtahem otcovým Fanoušem ;).

post-3505-0-11687000-1307287456_thumb.jp

Upraveno od Malta

Jak se darí,tak se daří Maltíku. :)

ahoj, stale v tom teple jazdite v tych plechovych krabiciach ?? lol lol

post-27-0-99121600-1307220706_thumb.jpg

//// colins ... stále se zapařenýma gulama? :smich: :smich:

Malta --- Fávo je nezničitelné...my sme měli Formana 94rok, 314000km takřka bez údržby jak auto tak motor - původní motor KO při 275000km...voda ve válcích

tak jsem včera zase skypoval s Montym, moc vás pozdravuje, ale že nemá čas se sem ukázat, že je hodně zaneprázdněný, že dokonce kvůli své vytíženosti není zaregistrovaný ani na pažout fóru lol .

tak jsme se doma usnensli ;) , že nakonec našu babču (Fábuli) ještě zase vytáhnem na dálkovou a dáme po páté Bulharsko lol , tak jsem to s Montym včera probírali, jestli se tam zastihneme, ale bohužel, potkáme se tak max. po trase, vidím to tak na cestě mezi Sofií a Plovdivem :huh:

Ahooj, taky Montyho pozdravuj, kluka jednoho ušatýho... :palec2:

Zbytečný, aby se registroval na pažout fóru, když za chvíli může pažouta prodat a koupit zase něco jinýho... lol

Ty jo, kolik už máš na babči fábuli namotáno? Nemělo by tvoje HTP dostat metál za to, co už vydrželo? Při recenzích na tyto motory mám někdy strach, že už při 100t km musí být v posledním tažení a ještě když jezdí na lpg ;) Jen když vidím, kolik máš nalítáno Ty, tak začínám hýřit optimismem, že na tom ještě se svými 95t km nejsem zatím tak zle :p

no když jsem s ní jel ve středu naposled, tak měla 210 850km, teda aspoň tuším :p ... zítra jedem UH, tak se mrknu abych tady nedával dezinformaci lol

Upraveno od Malta

Hezká cifra... :palec2::)

A co plánuješ dál? Vyhodit Feldu, babču nechat mamině a pořídit new kočár?

Já teprve teď dolízávám svoji 6-ti letou lízačku a je mi při tom do breku, když vidím, na kolik by mě moji fabču ocenili při případném prodeji :feve: A to je tedy zatím pro mě těžce demotivující k nějakému prodeji :kuk:

no to bych rád, ale zatím to nejde :feve:, musí ještě Felda nějakou chvíli vydržet

Kdybys chtěl Rooma, jeden by k mání byl - dokonce by sis ani nemusel měnit kubaturu v podpisu : INZERÁT . A s ohledem k tomu, co na něm je uděláno, se mi rozhodně nezdá být drahej...

No hezky je vymazlenej.... :)

Tak už zbývá jen vyměnit motor za něco lepšího než je HTP a namontovat plyn a bude to OK :palec2:

což o to, vymazlenej to je, ale právě pro tu LPG přestavbu jsou některé věci tam spíše na škodu, viz výfuk ... nehledě na to, že s přestavbou jsem už na cenách za new vozy u konkurence :feve:

Nemáte někdo info, že by měl zlevňovat plyn? Těch 17,90 už mě s.ere, je snad skoro léto né tak by to mohlo jít dolů...

no také bych to uvítal, ale jak už jsem psal dříve, myslím že nechají "zimní" cenu a aspoň se jim bude lépe odrážet na nastávající "zimní" cenu tedy někde kolem 20Kč fuck

Myslim jsi že to bohužel dole už nepujde :feve: .A na ceny okolo 14 korun z podzimu minuleho roku mužeme zapomenout.No "zimni" ceny budou určitě okolo těch 20 kč,možna jse jich dočkame ještě dřiv než v zimě :help:

no když jsem s ní jel ve středu naposled, tak měla 210 850km, teda aspoň tuším :p ... zítra jedem UH, tak se mrknu abych tady nedával dezinformaci lol

takže po víkendu, aktuálně 211 400km ;)

jinak jsem vám zapomněl ukázat co mi vrátil servisák když mi oživoval Feldu lol

tááááákovááá hromádka toho byla lol:smich::smich:

jinak zítra na mě myslete, jedu z Feli na STK ... jsem z toho nervózní jak před týdnem, kdy jsem měl před závěrečným testem v kurzu AJ lol

post-3505-0-18931000-1307993532_thumb.jp

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.