Říjen 4, 201113 r po dlouhe dobe jeden vtipek: Po několika nocích po svatbě si nevěsta stěžuje matce: "Už několik nocí spíme spolu a pořád ještě nic. Nevím co to má znamenat." "Je možné, že je ve stresu?" "Ale mami on si mě vůbec nevšímá, pořád jenom čte knížku." "Dobrá, já si teda zkusím lehnout vedle něho místo tebe a zjistím, v čem je problém", navrhuje matka. Další večer leží manžel v posteli, čte si knížku a tchýně si lehá vedle něho. Najednou manžel strká ruku pod peřinu a pak přímo pod kalhotky. Tchýně vyskočí, běží rovnou za dcerou a křičí: "Zlatíčko, jenom jsem si lehla vedle něho a hned to na mě začal zkoušet." "Ale já vím mami, zvlhčí si prst, otočí stránku a čte si dál...."
Říjen 7, 201113 r Autor no je to na prdlačku, páč třeba Jurki v Malackách tam díky tomu že patří k těm nejlevnějším, tak cena není niekto asi uz zabudol, ze ma este stale na Slovensku kamaratov. ja mam tu sluzbu predplatenu na skusku. citam si ekonomicke komentare a podobne veci. ale mam pristup aj na ten prehlad cien. takze tak. Upraveno Říjen 7, 201113 r od colins gramatyka - motika
Říjen 7, 201113 r jaj , no že tam mam kamaratov to viem , ale ze maju daco predpatene to fakt netusim no dobre ze to teraz viem, za tri tyzdne se na teba obratim aby si mi dal aktualne ceny Jurki Malacky a OMV D1 Lamač, aby som vedel kde vziat az pojdeme do Madarov
Říjen 11, 201113 r Autor Padá vláda....želaj si niečo !! lol Upraveno Říjen 11, 201113 r od colins gram. chibi
Říjen 11, 201113 r tak přece? A co to pro vás znamená, sorry nemám přehled o vaší politické scéně ...
Říjen 11, 201113 r Paní Radičové se houpá židle pod (_!_)... No co, no, odejde jedna, přijde jinej... Však se jich na to klepe 6 půlek jak mimina na cumel. Já osobně bych všecky politiky z povolání zrušil například zastřelením na útěku a na jejich místo dosadil odborníky, kteří by za svou práci pobírali maximální možnou odměnu ve výši PRŮMĚRNÉHO PLATU DĚLNÍKA ve státě... Myslím že by to bylo nejdemokratičtější a nejideálnější zřízení, na jaký se demokracie dá vztáhnout jako název...
Říjen 17, 201113 r přátelé, kamarádi, tak dnes 17.10.2011, přesně po 6 letech 7 měsících a 2 dnech provozu jsem společně s polovic (také se na tom jeden čas podílela) pokořili magickou hranici 222 222 km Škoda forever foto jako důkaz místo slibů
Říjen 17, 201113 r děkuji , ... jen si jako správná baba, vynutila k výročí dárek už od pátku brblala hned po nastartování a prděla víc a víc, až mě dnes donutila ke koupi new středového dílu výfuku a už zase přede spokojeně jako kočka . No holt ale měla na to nárok, po takové době a porci kilometrů ... holt to byl ještě origo díl
Říjen 18, 201113 r Autor pripajam sa ku gratulantom. skus spisat, co vsetko za ten cas bolo treba vymenit.
Říjen 18, 201113 r vďaka moc toho není: motor 3x EGR ventil, z toho jsem platil akorat ten první (odešel v 90t km asi čtvrt roku po záruce) a ostatní měněny vždy ještě v záruce 1x zadní díl výfuku (180t km) 1x střední díl výfuku (222t km) podvozek kotouče a destičky (120t km), kotouče pak měněny na záruku po 20t km a pak ještě jedny, ale ty už jsem si platil, nicméně i ty se po 15t km zkroutily a na ně už dlabu v té souvislosti měněny obě přední ložiska (házela ale nehučela) měněny silentbloky na ramenou a čepy (160t km) měněny zadní tlumiče (90t km) protože po výměně utrženého dorazu začal jeden téci. toť vše, svíčky oleje filtry, pneu jsou normálka
Říjen 18, 201113 r přátelé, kamarádi, tak dnes 17.10.2011, přesně po 6 letech 7 měsících a 2 dnech provozu jsem společně s polovic (také se na tom jeden čas podílela) pokořili magickou hranici 222 222 km tymto tempom a ked budeme zdravi, tak v maji budem lamat tu istu metu. myslim ze na to ako mu ja nakladam, je to vcelku "držák". statisticky, podla doterajsich skusenosti, ma priblizne v tom case bude cakat generalka hlavy
Říjen 21, 201113 r Autor chlapi - help. pred chvilou som to nemohol natocit. svietil mi tam zlty volanr s vykricnikom a neozvalo sa to bzuuuuuu, ked palivove cerpadlo tlaci pred startom benzin. kaslalo to, koktalo to, ale po 3 minutach som ju prehovoril. este chvilu isla, ako keby na 3 valce, chcela na volnobeh zdochnut, ale potom sa zohriala a isla pekne. neviete co by to mohlo byt za zradu ?? nikdy sa to neobjavilo .... Upraveno Říjen 22, 201113 r od colins
Říjen 22, 201113 r Autor Maltik tu to luskam : tipujem to na tesnenie pod hlavou valcov. chladiaca voda ubuda, z vyfuku smrdi. pomocne info, vyhladane tu na skodahome : Mohlo by to být i vadné tesnení pod hlavou motoru.MPi-cka na to dost trpela .Mel jsem naprosto stejný problem a bylo prožrané na tretím válci a dostávalo se tam pri chladnutí motoru malé množství chladící kapaliny.Vymenil jsem a pohoda,jezdí jako nová. Ako sa da zistit, ze pri chladnuti motoru sa dostava chladiaca kvapalina do valca? Vetšinou bývá u toho válce mokrá nebo orosená zap. svícka ,ale jenom u studeného motoru,treba po nocním stání. ale Speedo má pocit,že mu to jde po startu studeného motoru na tri válce a je divne cítit výfuk.To by odpovídalo spíš na tu chladící kapalinu a problem s tesnením. ----------------------
Říjen 29, 201113 r Koukám, nějak nám to tady usíná, asi i na Amiga "vlezl" podzim a někam se zašil chrápat... To takhle Dežo vyčóroval v obchodě celou škatulu ochucených trcgum, přinese to nadělení domů a hned od dveří halasí: "Aranka, poď, zhasnem a ty budeš hádať, ako chutím s týmto..." Dežo teda zhasne a Aranka hned zahlásí "SYR - asi Niva!" "Ale figu, keď ja ho eště nemám nasadený...!"
Říjen 29, 201113 r Autor Keď nám Gréci poslali Cyrila a Metoda, kto mohol tušiť, že si po takmer 1150 rokoch zažiadajú o cestovné a diety...
Říjen 30, 201113 r A nezapomenou na úroky, viď? A už jste si adoptovali každej svýho Řeka? Za 400€ur za vás bude dělat všecko, co nestíháte - vyspávat do 9, chodit na dlouhé obědy a na kafíčko, držet siestu, večer na šláftruňk a jezdit na dovolenou... A vy budete moct nerušeně makat od rána do večera jak mourovatý... Řek, Irčan a Portugalec jdou do hospody a poručí si pití. Kdo to platí? No přece Němec...
Říjen 31, 201113 r Poslanci se shodli na podobě důchodové reformy: od roku 2013 mohou důchodci přecházet silnici na červenou a od roku 2015 to budou mít povinné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.