Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak se hned nečil, jsou to nové poznatky třeba i pro mě,dle odkazu od Ekkara tam píší víceméně že je to plyn na pálení atd., na to se používá propan, proto jsem tak reagoval, nic víc,nic míň, třeba s tím má někdo zkušenosti, já osobně ne....

Pánové....teď já bych potřeboval nějako radu, či aditivum.

Škoda Fabia II 1,4L 16V - najeto na LPG cca 66tis KM.

Problém, 1/ že benzínové čerpadlo odešlo po přesně 80 000km od novoty auta

Problém, 2/ že benzínové vstřiky všechny zatvrdly a nešly prej ani ultrazvukem vyčistit (rozhýbat)

Někdo nějaký nápad?

tak to musel bejt ranec za ty vstriky... nevim spis bych hledal pricinu tohle neni normalni. zacal bych u pumpy, kouknul po vsech filtrech (mohlo se stat nejaka vyrobni vada). Potom nebude zadneho aditiva potreba... Jinak neporadim protoze jsem jeste o nikom neslysel kdo by lil aditivum do benzinu az na stare S120 ale to by tomu moc nepomohlo :)

Upraveno od silarm

mám tu dva přípravky na čištění vstřiků, dáváme je do benzínu občas jako preventivku...jeden je FlashLube Injector Cleaner, druhý Arexons Pulitore Completo - ten mám dlouhodobě vyzkoušený na svém autě i dávám zákazníkům...

rh+:Na aditivum do LPG se tady raději neptej,pač budeš za vola,jako ja na předešle straně.....Jinak ja ted zkoušim Chemtane V,taky do lpg tak uvidim zdali se to nějak projevi.

Upraveno od bitttpower

Dobře, zkusím tomu pánovi to doporučit.

Ještě jeden BIG problém.....

Jedu v pátek ráno s mladou do Vídně, hoši nemáte to někdo v merku tam? Potřeboval bych někde zaparkovat tak na 12hodin.

Chci si s mladou prohlédnout vídeň a pochodit to tam, podívat se......pls rady pokud možno do zítřka tak do max 21:00 děkuju všem.

zkus napsat Honzovi (Wassermann), to je takový vídeňolog ;)

je to to aditivum, co jsem popisoval, používám ho ve svém už léta(najeto na LPG 195 tisíc a žádné kašlání na benzín...

zkus napsat Honzovi (Wassermann), to je takový vídeňolog ;)

oh už by to nešlo....četl sem to až ráno a vyjížděl sem v 7:00...

takže sem si musel cestičku pročlapat sám

A já to četl až odpo, kdy už jsi to měl jistě dávno pořešeno... :kol-17:

Ale hlavně, že to proběhlo v poho -_-

Přeji všem krásné Vánoce, bohatého Jéžíška a hlavně hodně zdraví a všeho nejlepšího do Nového roku :)

Ahojte všem,

rovněž přeji všem klidné prožití svátků vánočních, kdo nezlobil bohatého Ježíška a všem hodně pevného zdraví a štěstí do nového roku.

Hodně úspěchů, zdraví a štěstí v novém roce vám všem...

Za okny sype se sněhu jak kráva,

domov ať vám provoní

fernet, rum a tráva.

Půlnoc se blíží, nohy se pletou,

děti zas uvidí maminku sjetou.

Tátovi krví barví se džíny,

prdel mu natrhla petarda z Číny.

Ať se Vám povede poslední krok,

přeju Vám úspěšný Nový Rok.

P.F. 2012

EKKAR z Bastlírny

• 2 týdny později...

Jedna opožděná vánoční.

Hubuje cca 50letá manželka na Štědrý den svého starého:

"Od rána furt něco žereš, jseš jak čuně - a pak se akorát divíš, že večer uvidíš tak leda piču a ne zlatý prasátko!"

On jenom s hubou plnou cukroví zavrčí:

"Já nemusím, já už ji vidím...!"

kurňa chlapi, pátek třináctého ... pech jako sfiňa. Jedu do práce a cca 7km před cílem se mi rozsvítila kontrolka dobíjení. Tak jsem ten kousek dojel a mrkl co by to tak mohlo být a jen zvednu hauptnu, vidím ten průser. Prolínal mi olejový filtr a tím jak je to "skvěle umístěné" tekl mi rovnou do altíku :mellow: . S tím filtrem už se mi to stalo asi 2x za ty všechny výměny co jsem už za ty kiláky dělal, buď pomohlo dorvání plastového cilindru na krev a když ani to ne, tak jsem musel vyměnit filtr. Ale tak nějak jsem si toho všiml vždy včas. Tentokrát bych si dal za ušiska, měnil jsem těsně před štědrým dnem a tím jak čék jezdí ráno se tmou večer se tmou, tak nějak nebyl čas na to mrknout a včíl se mi to vymstilo ... bych si fakt nafackoval :kol-44:

a to jsem zrovna měl na dnešek naplánovanou LPG garančku, páč mi týden řve pípák. Tak holt budu muset tady na dopravě poprosit dispečera, aby mi dal Fábuli na dobíječku, abych dojel domů a nechám to rovnou u LPG servisáka a holt mi udělá obojí, naštěstí je tak ochotný :palec2:

Upraveno od Malta

A to v Čendovi nebo v kterým jiným členovi stáje?

No ale měj trochu soucitu, Andělka už má něco naběháno a na nějakou tu malinkatou neplechu má už občas nárok, no ne? :kol-48:

Prolínal mi olejový filtr a tím jak je to "skvěle umístěné" tekl mi rovnou do altíku :mellow: . S tím filtrem už se mi to stalo asi 2x za ty všechny výměny co jsem už za ty kiláky dělal, buď pomohlo dorvání plastového cilindru na krev a když ani to ne, tak jsem musel vyměnit filtr.

no a ty nemenis s filtrom aj ten gumovy O-kruzok? ked ti to aj tak prelina, asi tam budes mat nejaku inu zavadu, pretoze ja ho vzdy utahujem len rukou a este nikdy netiekol. a rukou ho potom aj pri dalsej vymene povolim. nemas prasknuty ten cylinder?

raz som aj ja altik pokrstil olejom - moja blbost, pretoze ked som povolil filter, hned som ho siel vybrat namieto toho aby som najskor nechal stiect olej. :kol-44:

njn, piatok 13. to aby som sa bal, ze sa mi zase cestou domov za jazdy otvori kapota :(

to vis ze ho menim,vsak je v kazde sade,ale je fakt ze se mi to stalo,kdyz byl filtr extremne levny.Koupil jsem dnes proto ve skodovce origo s tema jsem problem nemel nikdy. Jinak ani po dotazeni neprestal prolinat,po 25km zas bylo poteceno. Dokonce mi tesne pred cilem prestala i svitit kontrolka dobijeni a motor se zklidnil, ale asi jen na dva kilaky. Jen se modlim aby nebyl KO

No ale měj trochu soucitu, Andělka už má něco naběháno a na nějakou tu malinkatou neplechu má už občas nárok, no ne? :kol-48:

ma narok, ale toto je vylozene mou blbosti,ze jsem to vcas nechecknul :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.