Leden 15, 201213 r Ty levny polsky filtry nedoporučuju. Mám odzkoušený Champion, který je i dobrý poměr cena/výkon. Po startu neběží dlouho na sucho na rozdíl od levných poláků nebo italů...
Leden 15, 201213 r To 1Radar - jedna základní věc = musíš před našroubováním filtru nalejt čistej olej i do něj - pak čerpadlo nemusí nejdřív natlačit cca čtvrt litru oleje do filtru než se vůbec olej začne protlačovat hlavním olejovým kanálem dál do motoru.
Leden 15, 201213 r A jeden pro odlehčení nálady: Chytí rybář zlatou rybku, a ta mu slíbí za svobodu (co taky jinýho, že jo?) splnění jednoho přání. Rybář: Chci žít věčně. Rybka: Bohužel, toto je jediné přání které Ti splnit nemohu. Přej si cokoliv jiného. Rybář: Dobře, tak chci umřít až v Česku přestanou politici krást. Rybka: Ty hajzle jeden vychcanej!
Leden 15, 201213 r Nemyslel 1Radar spise absenci zpetneho ventilu u tech levnejsich filtru a tim padem delsi cerpani oleje po kazdem startu po delsi dobe? To 1Radar - jedna základní věc = musíš před našroubováním filtru nalejt čistej olej i do něj - pak čerpadlo nemusí nejdřív natlačit cca čtvrt litru oleje do filtru než se vůbec olej začne protlačovat hlavním olejovým kanálem dál do motoru.
Leden 15, 201213 r To s naplněním olejového filtru při výměně je asi dobrej nápad. Nicméně jsem myslel právě ten zpětný ventil jak píše Manek... Jinak ten motor i po hodině stání běží chvíli "nasucho" Upraveno Leden 15, 201213 r od 1Radar
Leden 16, 201213 r no, s náléváním oleje do filtru můžete experimentovat u vašich filtrů, ale ne u HTP, kde je jen papírová vložka a plastový cilindr, v kterém je uložena, směřuje dolů.
Leden 16, 201213 r cital som nejake recenzie na auta, super som sa pobavil, recenzent je rodeny pisalek a komediant: ...další šok jsem utrpěl kolem vesnice Kasejovice, nacházející se asi na půlce cesty mezi Plzní a ČB. Silnice je tam plná děr, jako by jí rozhrabaly slepice. Moc jsem si z toho nedělal, protože jak řečeno svrchu, auto bylo z půjčovny, a uháněl jsem pracně dosaženou devadesátikilometrovou rychlostí vstříc teplé večeři díry nedíry, což podvozku Pola nečinilo jakýkoli problém. ...Včasné řazení mělo význam i při předjíždění – navyklý na vysokootáčkovou cordobu i astru, jsem několikrát při předjíždění podřadil na čtyřku a pak jsem zjistil, že auto už je za hranicí 4.500 rpm a skutečně že zrychlovat už nebude a já že už předjíždět vlastně ani nechci ...Motůrek se neobtěžoval zrychlovat do kopce a předjížděly mě felicie. Úplně v nervu jsem začal být, když si na mně v kopci kousek před Blatnou zákeřně počíhal rumunský Oltcit. Chybělo málo a zázrak německé techniky by byl deklasován dvacet let starým balkánským klonem třicet let starého citroënu. .....dál mě taky nebaví bloudit parkovištěm před Teskem a pátrat po tom, který stříbrný kombík Focus je ten můj...Částečně jsem to pořešil malinkatou nálepkou Freiburg SC pod zpětným zrcátkem. ...obložení palubky opravdickým umělohmotným ořechem... ...Navíc v „tom mém“ servisu disponují kávou za pět korun a velmi sympatickou a neuvěřitelně kozatou prodejkyní (blbý slovo; prostě žena – prodejce). Technici vás nebudou považovat za debila a hezky vám vysvětlí, jaké máte možnosti dalšího postupu při řešení problémů. ...Poslání rodinného vozu je splněno na výbornou, sportovní ambice odkládám ad acta a užívám si přesně tolik pohdlí, kolik je ho na našich romantických okreskách s dokonalým povrchem.
Leden 16, 201213 r Tos četl na D-fens, viď? Tam je podobných románů celá řada... Neříkám, že všecky jsou vybájený, ale mnoho autorů má silné básnické střevo a uplatnili by se velmi dobře v oboru literatury sci-fi...Případně i tragikomedie.
Leden 17, 201213 r D-fens, presne. Precital som tam tych komickych poviedok viac a ked som to cital, musel som sa obcas nahlas smiat.
Leden 17, 201213 r Podobný weby doporučuju brát s veeeelikou rezervou - hlavně pokud patří jednomu člověku, který sice může mít vícero přispěvatelů, ale s podobnou "krevní skupinou" a výsledek vyznívá tak jak vyznívá. Upraveno Leden 17, 201213 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 19, 201213 r tak včera jsem byl finančně vyrovnat opravu Fábule. Jak můžete vidět na sice ne moc kvalitní fotce z mobilu, nicméně jsem to pro jistotu označil šipkou, takhle vypadá totálně vydřený rotor po 230 000 km. Nezůstala tam už ani troška mědi. Takže teď tam mám jiný slušně vypadající altík, z nějakého rozstřeleného Póla, tak doufám že zas nějakou chvíli vydrží Zároveň mi servisák vyměnil jadýrka na Valtekách, ten vrchní O-kroužek na nich byl už tak zaklepaný, že byl takřka zarovno s vrškem jadýrka. No co bych také chtěl po tolika km, že. Vstřik měl tak skoro o 1/3 vyšší zdvih, to je také proč se mi teď od podzimu rozsvěcoval check s bohatou směsí. Nechal jsem tam u něj 4200,- Kč, tak doufám že zas bude na dlouho klid
Leden 19, 201213 r O-OU, tak tomu se říká doslova "kroužky v <I> "... Měls kliku, že to stálo jen těch necelých 5 klacíků, kupovat novej altík by bylo mnohem kapsovně náročnější...
Leden 19, 201213 r jj,za altik jsem dal 2800,- s praci,litr byly jadyrka do Valteku a 350,- byla LPG garancka spojena s vymenou filtru,no a pade jsem mu nechal na udrzeni dobrych vztahu. Jinak new altik u Seba stoji necelych 4400,- (70A). Paradox je ze napr 120A na Superba stoji 3900,-
Leden 23, 201213 r Zároveň mi servisák vyměnil jadýrka na Valtekách, ten vrchní O-kroužek na nich byl už tak zaklepaný, že byl takřka zarovno s vrškem jadýrka. No co bych také chtěl po tolika km, že. Vstřik měl tak skoro o 1/3 vyšší zdvih, to je také proč se mi teď od podzimu rozsvěcoval check s bohatou směsí. tohle by me dolcela zajimalo, bylo slyset jak ty jadyrka cinkaj, kdyz byly dorazove gumicky takhle zaklepane? Jak vypadla povrchova uprava tech jadyrek nebylo to nejak vydreny? mohl bys prosim zmapovat zivotnost vstriku, kolikrat cisteni nastavovani, vymena pruzinek dorazu... jinak s tim alternatorem nestras, mam nejeto o neco malo vic nez ty a altik az na uhliky(celej regulator) puvodni....
Leden 25, 201213 r no asi takhle ... to cinkání ti neřeknu, v autě je neslyším vůbec a vzhledem k tomu, že sednu do auta, nastartuji a jedu, tak vlastně nevím . Povrchová úprava jadýrek vypadala naprosto stejně jako když byla nová, takže žádné známky vydření. No a co se týká zmapování životnosti: čištění tak 2x ročně, vždy přelom podzim zima a pak většinou ještě jednou v průběhu zimy. Nastavování nepravidelně (tedy jen pokud se mi po vyčištění samodoma začal rozsvěcovat check, nebo mi zrovna vyšla LPG garančka na toto období). Výměna gumiček (těch spodních) pouze v 90t km, pružinky původní až do stavu 229t km. Takže já ve výsledku nemohu na životnost Valteků říci ani popel
Leden 27, 201213 r nazdar majstri ja zijem len mam tolko povinnosti ze sa nemam kedy ani zajebavat ale hadam sa to popravi . este vam poslem vtip a slub ze sa este vratim. citroena som sa konecne zbavil a teraz to bude zase nieco s koncernu asi fabia alebo oktavia este na tom pracujem ale urcite na plyn. Policajt vyhral vyhliadkový let. Pilot sa chcel poriadne ukázať, tak preletí tesne okolo komína. Policajt len: "To som čakal." Pilot znervóznel a preletel tunelom. Policajt zas: "To som čakal." To už sa pilot nasral a začal s akrobaciou. Keď chvíľu leteli dole hlavou, tak naraz fízel: "Tak, to som nečakal!" Pilota to ukludnilo, tak pristáli a pýta sa policajta: "Prosím vás, vy už ste niekedy lietal, že ste skoro všetko čakal?" "Nie! To, ako sme leteli okolo komína, som čakal, že sa doštím. Že sa poseriem cez ten tunel, to som tiež čakal. Ale že mi to potom všetko natečie do helmy, tak to som fakt nečakal!"
Leden 28, 201213 r servus amíííígoooooo, to je dost že si sa ukázal, už jsem chtěl dát vyhlásit pátrání, nebo se jet osobně přesvědčit do tej tvojej vísky, či žiješ no toho citróna nám ještě dlužíš, myslím detaily ... fšici ti tady radili, ty se půl roku neukážeš a shrneš to jedné věty ... jsem se ho zbavil ... to budeš muset ještě podat vysvětlení . Samo nás těší, že chceš od žabožrouta zpět ke koncernu
Leden 28, 201213 r ..... Samo nás těší, že chceš od žabožrouta zpět ke koncernu ... Mám několik zkušeností s autama původem v zemi galskýho kokota, takže si marně lámu hlavu nad příčinou "co ti lidi na zrovna těchhle značkách vidí"... Známý si zhruba rok zpátky pořídil pažouta 408 s motorem 1,6HDi. Ojetinu, samozřejmě, najeto v tý době asi 80 tisíc. Vzhledově žihadlo kundolap. Nablejskaná metla, leskne se jak psí kulky, samá vychytávka, automaticky sklopný vnější zrcátka, má to snad i automatický polohování sedaček nebo co. Ale za ten cca rok co ho má už ho stál tolik, kolik já do auta nevrazím snad ani za 5 let... Spojka, baterka, tlumiče na předku, furt to má v servise na nějakým štelování... Prostě já sednu, otočím klíčkem, připoutám se a jedu - on se musí nejdřív snad pomodlit aby se mu zase něco nevysralo... On najezdil za ten rok asi 5000, já skoro 2x tolik - a v servise jsem byl jen na výměně oleje + filtrů, montáži Defendlocku a na prohlídce po 4 letech - kvůli STK.
Leden 28, 201213 r nazdar majstri tak aby som to trochu zhrnul citroen bol celkom dobry pohodlny na dlhe jazdenie nikdy nemal problem s loziskami homokinetickymi klbami brzdovymi platnickami celkovo predna naprava je skoro neznicitelna na rozdiel od fabie kde to islo furt dokolecka s vymenou. ale co je pravda 3 krat odyslo palivove cerpadlo 3 krat spojkove lanko 1 krat alternator a komplet zadna naprava co je choroba berlinga a partnera. no ale mal uz chudatko 400 000 km a to bol cas ho dat prec zacal svietit alternator tieklo servo a spojka asi tiez uz umierala takze som mu podakoval ze 2 roky zivil moju rodinku a isiel daleko z domu . no a teraz som si dal zohnat nejaku fabiu kombi alebo oktaviu s benzinom do 1,8 a hned don suchnem plyn a jazdime dalej. dnes som sa bol odviezt s volvom u vas v BRNE na mensi servis a diagnostiku aby ma pani jezdila bespecne do prace co bych pro ni neudelal. ak chcete este nieco vediet tak sa prosim opytajte rad vam majstri poviem nemam ziadne tajnosti len furt kurva nemam cas. este vam poslem vtipek na dobru noc aby ste si nemysleli ze som sa nejako pokazil On: Miláčik, si krásná, si milá, ja ťa velmi lúbim. Ona: Chceš jebať, však ? On: Aj múdra si!
Leden 29, 201213 r Rozhovor debila a nahluchlého : - Ako je pekne dnes v noci - Idú vlci ? - Čuš a ser - ČO ? Idú sem ? - Ale ja ťa j*bem - Iba jeden ? .... :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.