Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vede jednovokej slepýho přes les na návštěvu k babičce.

Co čert nechtěl, jedna potfora větvička švihla a tomu jednovokýmu zrovna do oka.

Promnul si prázdnej důlek a povídá: "Tak jsme došli"

A slepej na to: "Ahoj babi!"

.....

Hele toto znám z práce, ale dost dobrý, dycky mě to dostane :kol-47:

majstri vtipek pre vas hlavne pre maltu ten ma tusim dve dcerenky

Dcéra dnes prišla ku mne a vraví mi:

"Otec, už mi viac nedávaj vreckové, zamkni moju izbu, spáľ všetky moje veci, rozbi môj televízor, zober mi telefón, predaj moje auto, vezmi mi kľúče od domu, vyhoď ma na ulicu a vylúč ma zo svojej závete."

.

.

.

Teda nepovedala to úplne takto, ale prišla domov s cigáňom a povedala mi: -"Toto je ten chlapec, ktorého ľúbim..." :kol-46:

a este jeden

Po tom co jsme s manželkou trpěli delší dobu hlubokou depresí,rozhodli jsme se včera oba spáchat sebevraždu.Je to zvláštní, ale jakmile se zabila, začal jsem se cítit mnohem líp.Tak jsem si řekl, seru na to ..! Zatnu zuby a nějak to vydržím . :kol-47:

Myslivec vyhlíží po lese Karkulku. Pak ji zblejskne, potichu ji oběhne zezadu, dožene, chytí, přehne přes vejvrat, vyhrne sukýnku a....

Karkulka po pár vteřinách zasténá: "Vlku, to jseš tyyy?"

"Jjjjjooo..."

"A žereš měěěě...?"

"Jjjjooo..."

"Tak mě žer dál, to je strašně fajn....!"

Amigo, nestraš, doufám, že mně ty nepřizpůsobivé (jak je nazývají média) dcery dom nedovedou :kol-29:

jinak ty sebevraždy mě zas dostaly :kol-47::D:specool:

tak majstri jeden od nas z vychodu slovenska urcite ste mali takych borcov na vojne

- Co si taky zamraceny?

- Ta ty nevies? Gejza umrel...

- Co si!!!! Ako???

- Ta - prisiel domov, ligol, lahol na gauc, zafajcil si, gauc sa chytil...

- Zhorel???!!!

- Ne, ne... stihol cez okno vyskocit...

- Sa dolamal, zabil sa ked spadol??!!!

- Ne, ne... predtym, nez skocil, stihol zavolat hasicov a oni prisli a roztiahli plachtu...

- A???!!!

- Jak skocil, ta ho nazad odrazilo a naspat do jeho okna...

- No do p..ci! Taze predsa len zhorel???!!!!!

- Ale ne, ne... chytil sa ramu a skocil zasa dole...

- Ci pana! ta sa dolamal, ked s nim dole jeblo???!!!!

- Ne, nedolamal... sak tam hasici stali s plachtou, on spadol na plachtu, odrazilo ho na cestu...

- To ho auto dajake preslo????!!!!!

- Ne, ne... nic ho nepreslo - isiel akurat kamion a on sa od jeho plachty odrazil naspat ku sebe do okna...

- TA DO P*ČI!!!! JAK UMREL?????????!!!!!!!

- Ta... zastrelili ho zandare... uz nasral kazdeho.... :kol-47:

Amigo, moooc dobrý :kol-46:

jinak včera jsem jel z práce a od předjíždějícího auta jsem dostal od kamínku takovou šlahu do okna a tohle mi tam zůstalo <_<fuck

post-3505-0-89182600-1328083718_thumb.jp

Tyyy voe, to musela bejt pěkná šlupka, to je jak po atentátu... :wacko:

to byla prda, taky ta oktávice co mě předjížděla jela dobrých 130 ... čítám, že kdyby to šlo více na prostředek skla, že by to dopadlo asi hůř

ked som predaval berlingo tak som dal vymenit celne sklo boli tam styri dieri velke ako petkoruna. zaplatil som 600 evri a kurvy z poistovne mi preplatili len 500 ze zdvihli hodnotu mojho vozidla. tak ako hovorim su to kurvy.

ale este pribeh na rozveselenie z mojej prace

kolega z kosic nalietal na plynovej feliiicii 960 000 km dal to majsrovi nech to preda a on to predal za 500 evri stocene na 170 000 km zo slovami oni to ludia take chcu tak preco im to nedat. a potom kurva kup si jazdene auto :kol-29:

to znám velice dobře.....moje Octavii jsem kdysi prodával taxikáři, měla poctivých 140 tisíc, on ji dojel do 450 tisíc(obden u mě tankoval), pak výměna nádrže po 10 letech před prodeji dál...a ejhle, zase měla 142 tisíc....

další případ...Felicia ve firmě, denní nájezd kolem 500-600 km-rozvoz fotek, před prodejí 560 tisíc(měněná převodovka,startér,altik ,víc jak 2x bouraná...po prodeji přijel mladíček, že koupil auto a že mu pocukává-tacho 89 tisíc....bodejď by nepocukávalo,byloa před smrtí....říkal jsem si, odkud to auto znám..koukli jsme do databáze, a byli jsme doma, co pak takovému zákazníkovi říct.....že bude první ve sběru šrotu???

karle to s tou feldou bol asi tiez moj kolega aj ja vozim fotky a kontaktne sosovky. moja fabia mala 600 000 tisic ked isla z domu a uz rok je prec a doteraz ziadna reklamacia :kol-28: a ked som predal citroen tak som do zmluvy napisal ze na vozidlo sa nevstahuje ziadna reklamacia ale zas tam bolo origo 395 000. ale co by chceli hadam porsche za 2500 evri.

ked som predaval berlingo tak som dal vymenit celne sklo boli tam styri dieri velke ako petkoruna. zaplatil som 600 evri a kurvy z poistovne mi preplatili len 500 ze zdvihli hodnotu mojho vozidla. tak ako hovorim su to kurvy.

amigo, mal si na to havarijne poistenie? alebo si si nasiel nejaky vhodny nakladak a akoze ti to urobil on? kurna, mam na skle tiez riadnu dobanec od kamena, ale ten by mi az tak nevadil. horsie je, ze mi pred casom vyletela za jazdy kapota a drbla mi na sklo a v rohu to prasklo. a no a ta prasklina sa pomaly taha dalej a dalej. z povodnej 10 cm praskliny je uz asi 35 cm, co nevidet budem mat vo fabke preivan, kurna :kol-26: . tak dumam ci by typek z poistovne uznal ze prasklina suvisi s tym dobancom od sutra. je to jedno od druheho vzdialene asi 5 cm. foto by som pre lepsiu predstavivost dodal, ale mobil mi nefoti. a fotak netusim kedy najlbizsie chytim do ruky. mam len PZP, havarijne poistenie nemam, ja si asi budem musiet vyhliadnut nejaky nakladak a nasit to na neho. platit celu sumu, to sa mi to veru nechce.

slant a u vás nejde dodělat k povinnému ručení pojištění čelního skla? Já to tak mám na všech autech co jsem poslední dobou měl, takže i na Fábii, byť jsem nakrklý, že to tam mám, tak jsem v klidu, neb jak se oteplí, zajedu do servisu a nechám na pojišťovnu vyměnit. Za těch 400 Kč ročně to stojí

Upraveno od Malta

ano, u niektorych to ide, ale ani som to predtym nejak specialne neskumal.

poistka mi konci v juli, STK mam v septembri, dovtedy to musim poriesit, inac ma s tou prasklinou asi odtial vyhodia.

tak si vyřiď to připojištění teď a když nebudeš to sklo měnít týden po vyřízení, ale třeba na jaře (za 2 měsíce) tak nikdo nemůže říci ani prd.

no ide o to ze ked si robis pripoistenie tak to asi chcu vidiet poistovaci sklo a potom to ppripoistia aj u nas teraz bezi reklama na pripoistenie za 19 evri u hornet autosklo.

slant ked to riesis cez havarijnu poistku tak pocitaj so spoluucastou a ta je 2 az 5 tisic korun podla zmluvy. ja som nasiel zanmeho ktory mi rozbil na ceste kamienkami okno a nemohol som si predsa vybrat ci ma trafi jeden alebo styri kamene naraz. poistovna uznala a je pokoj.

takze slant najdi znameho vodica aby mal dobru poistovnu hlavne nie komunalnu ta nepreplaca okna dobra je kooperativa uniqa csob, potom sa zastav v autoskle napr pri shelke za mostami dostanes tlaciva vyplnite dohodnes termin vymeny asi na styri hodiny zaplatis a cakas na peniaze od poistovne na ucet. ja som mal dotyzdna.

takto bohovo to funguje na slovensku pevne nervy

este pre slant ale aj pre ostatnych

ta prasklina sa ti bude v takejto zime len zvecsovat a bude to o technicak na to su panduri citlivejsi ako na dubance. ja som tam mal termicke sklo a tam sa robia take kruhove ohranicene praskliny ktore sa nezvecsuju ale nesmu byt v zornom poli to znamena tam co zotrie stierac. a havarijne poistenie nemam to sa oplati len na nove auto alebo tym co furt buraju.

a vtipek sme kua skoro zabudli

Sklamaná dievčina príde na breh mora s jasným úmyslom spáchať samovraždu. Nevie sa však odhodlať na svoj posledný skok a tak ju nájde okoloidúci námorník.

"Pozri sa, si ešte mladá, bolo by hriechom skoncovať so životom. Ja zajtra odchádzam na dlhšiu plavbu do Austrálie. Môžeš ísť so mnou. Prepašujem ťa na palubu, budem ti nosiť jedlo, postarám sa o teba a ty zas o mňa. Budeme šťastní, neboj..."

Ona sa nakoniec nechá presvedčiť a ide na loď. Námorník jej každý večer nosí chlebíčky, džúsy a ovocie a súložia každú noc. O päť týždňov však kapitán lode objaví "čierneho pasažiera."

"A ty tu čo robíš?"

"Mám takú dohodu s jedným vašim námorníkom. On ma vezie do Austrálie a ja za to s ním spávam..."

"Želám ti veľa úspechu, ale mala by si vedieť, že toto je loď pobrežnej hliadky."

Caute chlapi, mam problem, po cca mesici stani v garazi (nevytapene) nemuzu nastartovat. Popisoval jsem to tady:

http://forum.skodahome.cz/topic/113477-nestartuje/

Motor MPI, LPG podtlak. Zkousel jsem nastartovat i rovnou na LPG (drzel jsem tlacitko na prepnuti, jenodu jsem uz takhle nastartoval, kdyz mi dosel benzin) a nic.

Prosim poradte

a menil si uz niekedy palivovy filter. mozno je zasraty a voda zachytena v nom zamrzzla a teda nenastarujes ale nie je to iste vecsinou v garazi nemrzne aj ked nie je vytapena.

u nas sa povie takto neviem co s tym mas ale asi to mas dojebane.

vtipek pre vas kamarati

Cigánka u doktora:

Pan doktor ta jak je toto možné ????

Ta ja som zdrava, brat je zdravy a deti mame jebnute !?!?!?! :kol-47:

• 2 týdny později...
  • Autor

dnes som narazil na clanok o nafte. ja viem, je to ruhanie v sekcii LPG rozpravat o fernete....

test z dnesnej noci (z 11. na 12.02.2012), Milevsko, priblizne -27 Celzia :

http://desmond.image....jpg&res=medium

Upraveno od colins

U LukOilu se tomu nedivím, to je ex-Chodorkovskij alias Rusáci a ti vědí co dávat do nafty na zimu - ani jejich gruzoviki na rosol nejezdí. Ale zarazilo by mne to třeba u té ÖMV nebo i u Škeblovky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.