Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Trochu kameňáky...

Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený, ale obrátil jsem se na církev a to mi pomohlo.

Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali.

Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mne místní "pedofile" a podobně.

A to jen proto, že jí je 21 a mně 50. Úplně nám zkazili desáté výročí.

Otázka:

Myslíte, že je v Británii příliš mnoho imigrantů?

Odpověď: 17% Ano, 11% Ne, 72% Nerozumět otázka.

Životní náklady jsou teď tak vysoké, že se mnou manželka souloží. Nemůže si dovolit kupovat baterie.

Na moje dveře zaklepal Červený kříž a chtěli, abych přispěl na povodeň v Pákistánu.

Řekl jsem, že bych rád, ale moje zahradní hadice dosáhne jen k plotu.

• Autor

prehadzujem zimne za letne lebo musim sluzobne do Phy a co nevidim ... ????

TRHLINA

ako hovoril Satinsky : slak ma ide trafit !!!

24objm0.jpg

• Autor

Trochu kameňáky...

Zivotní náklady jsou teď tak vysoké, že se mnou manželka souloží. Nemůže si dovolit kupovat baterie.

ja robim prescasy, nech si moze dovolit kupovat tie zapraskane baterky !! :kol-46:

sakra Luboš, kudy jezdíš, že na motorce trhlina na autě trhlina :kol-28:

• Autor

pozeral som na na "nejlevnejsipneu_cz" aku mam zaruku.

ty Bláho, vraj dozivotnu !

neriesil niekto vymenu/vratenie poskodenej pneu ?

je to len 50 euro za gumu, ale aj to by potesilo, keby mi to uznali, vsak ?

Prej to berou, pokud má guma ještě předpisovej vzorek (> 1,6mm u letní nebo > 4mm u zimní), mění ji za new kus. Pokud máš samozřejmě papír, že je kupovaná u nich ... nemám to ale osobní zkušenost, jen zprostředkovanou od kolegy.

• Autor

safra !

to aby sme vymalovali byt, inak to nenajdem.

prisiel chlapik s dodavkou, podskrabol som papyrus a zabudol som...

od bridgestonakov som taku prasklinu necakal...skorej od damy postavajucej na rohu...

tazke je to detstvo !

včera jsem umýval Čendíka a dával mu new puklice :kol-28: . Taky jsem dodělával zadní repro do dveří

post-3505-0-16307900-1335706682_thumb.jp

post-3505-0-46030300-1335706712_thumb.jp

Upraveno od Malta

Poklice super,

hele Malto, jak pojedeš k tomu tvýmu GASmajsterovi, zkus se ho zeptat jak řeší nechodící(špatně chodící) vstřiky EVO08.

Dostal sem hodně divnou nelogickou reakci na tento dotaz, tak se chcu zeptat ještě na jiný straně. Dík;)

a nechceš to blíže specifikovat, nechodící špatně chodící, pod tím se dá představit mnoho věcí

Hele řeknu ti to blbě...ale ke svému věku mi to musíš omluvit.

Dojela k nám Fábia 1,2 12V (jedničková) s Tartarini (čtverečkový přepínač-novější verze) že to tam má cca 2 roky.

Je to mont. v Brně, ale on je z Veselí nad Moravou, což má k nám cca 10km a navíc je to směrem na Brno.

Udělal sem diagnostiku se závěrem, že 1 vstřik je jako OK a 2 jsou špatné.

Pro mě vstřik vykonává práci - buď dobře nebo špatně, je mi jedno co se v něm děje, to právě po tobě chci zjistit, co se s tím dá dělat. Prostě já potřebuju aby chodili dobře, jak chodí špatně tak logicky tam nemají co dělat.

Jsou to EVO08. Mě bylo řečeno, že je možná oprava/repas s tím, že se ta lišta odesílá do Itálie??? A nebo pak nová celá lišta za 6500kč. Tak nevím....vidím to tak na to to tomu maníkovi vyškubat a dat mu tak vobyč. Tartarini alias Valtek 30.

takže jsem si dopisoval se servisákem, oprava na záruku bude asi pasé že, když píšeš cca 2 roky, jinak fakt se to posílá na repas talošům. Spíš ho překvapilo, že jsou špatné ... namontovaných jich bude mít samo víc, ale teď má konkrétně na čtyřech autech (firemní jedné farmaceutické firmy pro zvířata) které mají na evo osmičkách najeto cca 150 000 km a bez problémů, tak se nad tím podivuje :kol-32:

Hele musíš mě brat jako člověka, který to nemontuje.

Já se jen snažím pochopit i jiné systémy a tak dělám diagnostiku a soft úpravy i jiných systémů.

Hele pokud zjistím špatný vstřik, tak zákazník zaplatí za zjištění závady a je na něm, jestli si to nechá vyměnit u nás nebo jinde, případně vyčistit.

Jinak já vidím pouze problémové auta....mě nejezdí auta bez problémů (nějaké standartní servisy) na to zapomeň....pouze vidím auta, se kterýma mají lidi problémy....tím neříkám, že vždycky všechno vyřeším.

Nicméně Evo07 jsem řešil po 120 000km na osmiválci mercedesu. A Evo08 na této Fabii.

Hele ono to je i plynem....mě se totiž serou pod rukama Valtek34...proto už je ani nemontuju :D

hlavni je tankovat u proverene pumpy, ja jsem ted koukal na filtr plynu a po 35 000km je jen mirne nasaklej tou mastnotou. Jinak uplne cistej, ani smitko cerneho popela nic... ceskeho plynu tam bylo asi 1000litru (jedna tretina) jinak nemecky. Myslim si ze kdyz clovek jezdi na kvalitni LPG tak je u valteku filtr zbytecnej luxus... Zadneho zadreni se clovek bat nemusi. Spis se mu tak mezi 60-90tis unavej dorazove gumicky a pruzinky. ale radsi ho tam necham jako pojistku kdyby jsem nekde natrefil na spatnej plyn.

Hele německej plyn sem tady už někde popisoval.....ti jsou uplně jinde s čistotou....

kdyby jste měli někdo chuť zítra na výlet, měl bych pro vás tip :kol-28: , zajeďte si do Boskovic, koná se tam každoroční sraz Velorexů. Jako ochutnávku tu dám pár fotek z 2006 :kol-47:

post-3505-0-54316400-1336153230_thumb.jp

post-3505-0-51670700-1336153274_thumb.jp

post-3505-0-43406800-1336153342_thumb.jp

A když někdo chce vidět "ameriky"....bude sraz 12.5. v Třebíči Poušově,, dokonce jízda s těmito vozy přes Třebíč, jsou tam i Jeepy co jsou nás předělávané na plyn...

A nemáte někdo něco okolo tak maximálně do Brna? :D

V televizi je Rychle a zběsile!!! Tak mě napadá: "Můj život měří jen čtvrt míle.....potom přepínám z benzínu na LPG :-D"

Počkej....až mu někdo nabídne za slušný groš opravu rozvodů, ventilů a makovice, hned to bude mít nalítaných 226 714km :D

Upraveno od PauLofWoCC

• 2 týdny později...

tak co kluci slovenský :kol-28: , ještě jste stále ožratí -_-:kol-99:kol6 , že vás tu nie, či u vás vyhlásili státní svátek :kol-112:

Středně těžká otrava alkoholem? Že by...? Kdyby byli mistři jak to tuším zvládli v roce 2002, tak už by asi nevstali...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.