Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo, už jsem to zaregistroval taky a právě probíhá slovní přestřelka s mou polovicí, která se mi snaží vyklovat díru do hlavy, že v tom letovisku, kam máme objednaný pobyt, se určitě žádný nepokoje konat nebudou. Hovno, arabáčům už nevěřím ani jejich barvu kůže. Jednoduše si může letět sama - a přes tohle moje rozhodnutí nejede vlak.

no možná mě tady řada lidí má za dobrodruha, ale já bych si to taky nelajznul, přeci jenom jsou to arabáči a těm není možno věřit ani nos mezi očima ... bál bych se ... čék tam odletí a co pak když jim rupne v gebuli, navíc tam budete s děckama ... docela ti rozumím ... a jak se k tomu staví cestovka?

S cestovkou je právě problém, ta tvrdí, že doporučení ministerstva se týká jen oblasti delty Nilu - Káhira, Alexandrie a dalších velkých měst, dál poloostrova Sinaj (příhraničí s Izraelem = Taba, dál třeba Šarm aš Šejch) a západních hranic s Libyí, zatímco my máme jet do letoviska Marsa Alam na pobřeží Rudýho moře, kde se žádný demonstrace nebo dokonce nepokoje nekonají. Tím pádem odmítají plný storno zájezdu a buď náhradu v jiný destinaci, nebo plně peníze z5. Viz http://cestovani.idn...5517_igsvet_tom

Já říkám "zatím se tam nic nekoná", jenže zatím mají předpisy na svojí straně oni - dokud ministerstvo jasně neřekne, že celej stát je rizikovej, žádný plný storna poskytovat nemusejí. Bohužel, moje zbrklá polovice musela objednávat dovču už v listopadu na "first moment", i když jsem jí říkal, že v Egyptě nejdřív budou mít volby a pak ramadán - nedala si říct, teď to má.

Ale já už jsem se rozhod, klidně se na ty prachy vyseru - jednoduše nikam nejedu, i kdybych měl sežrat pasy. Nehodlám dřepět někde v hotelu nebo na pláži, "chovat se korektně podle koránu" a poslouchat jak za zdma hotelu ječí zfanatizovanej dav a klepat se jestli vůbec bude možný odletět zpátky domů nebo jestli u letiště nějakej kátem a Al-Káidou vygumovanej beduín se Stingerem na rameně nebude náhodou vyhlížet zrovna to jedno letadlo...

Chtěl jsem se potápět, jenže to se bez vylezení z hotelu neobejde a nemůžu 24 hodin denně bejt na stráži, jestli se mi na rodinu nechce sápat nějakej přičmoudlík bez mozku vygumovanej Alláhem. Zkurvený musulmáni i s tou svou zasranou zkurvenou vírou... Hitlera s Heydrichem a Himmlerem na ně...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

no právě ... ministerstvo nedoporučuje, cestovky se hájí že se nic neděje, bylo to včera i v televizních novinách a čék neví na čem je, nehledě na to že se to tam fakt může změnit z hodiny na hodinu ... loni se Řeci také nerozpakovali v plně sezóně udělat stávku trajektů a tůristi jim byl u dvou půlek ... bohužel arabáli jsou nevyspytatelnější

Chuck Norris umí grilovat pod vodou :D Ale konec vtípků... S tou naší vládou je to opravdu na hranici vy víte čeho, nadával bych, ale snad si to neprohlíží nějaký politik :D Ať už je konec a ať jsou tu zlatí komunisti, 100x lepší než toto, je tu bordel, loupí se, zabíjí, je to tu hrozné, za totality bylo lépe, řekněte že ANO!!

jseš magor, asi tvého otce nezavřeli na 21 let do uranových dolů za kolektivizaci zemědělství, dědovi nezabavili statek, přitom mu nevrazili ruku do řezačky, nešikanovali celé příbuzenstvo....rodiče se báli něco říci, abychom my ve škole náhodou něco nepláci, pak by je STB zničilo, nikdy jsme se nedostali za hranice, tak se vzpamatuj co vlastně povídáš....

nazdar majstri najskor sa pochvalim ze uz mam vodicak na motorku tak som sa bol vcera poblaznit a dnes som sa uz venoval zase praci a poobede zabave manzelka chcela na dvore novu skalku tak som zhanal kamene a hlinu a uz mam zase pokoj,a mozemm sa venovat kokotinam.

no a napadlo ma ze 16, odlieta aj bracho kdesi do egypta ale mne je to jedno ja neplanujem nic ked my zena povie ideme tak ja sadnem do auta a idem ale este neviem kedy a kde ale asi chorvatsko to mame na dostrel za 8 hodin avetkom. tak naco si komplikovat zivot.

a este vtipek

Pan doktor huci mi v prsiach

ja nepocujem celkom nic dajte si dole podprsenku

prask no vidite zas mi zhucali az na kolena :kol-47:

Těm pod 30 to nevysvělíš - byli ještě moc malý nebo dokonce ještě u táty v pytlíku a jinou než realitu bez komančů si nepamatujou...

a este dodatok aj ked som sa mal ako casnik za komunistov lepsie ako vela ludi okolo mna aj tak si myslim ze to boli kurvy a mali by byt potrestani za to ako magorili a trestali nevinnych a nepohodlnych ludi. a hlavne zhabat nepravom nadobudnuty majetok kurvam ktore vlastne vladnu aj dnes akurat prezliekli kabaty.

Z toho Václaváku jsme měli jít rovnou na úřad vlády a vyházet je z oken.Ale koho tam dát? Vlevo se krade vpravo se krade uprostřed taky tak nevím.Měl by se změnit systém ne vládnocí strana kuva to už tady bylo a Kubánský pomeranče taky.

Řešení neznám páč ať tam bude kdokoli tak nám bude tahat z peněženek.Amigo máš pravdu,ale hlavně ne komunisty,nebo myslíš že se polepšili?

Komouše stejně jako nácka nepředěláš. Jedinej způsob jak se jich zbavit je zabránit jim se ideově rozmnožovat a nechat je pokud možno izolovaný od vlivu na společnost vychcípat z viny zapomenutí dějinama.

S cestovkou je právě problém, ta tvrdí, že doporučení ministerstva se týká jen oblasti delty Nilu - Káhira, Alexandrie a dalších velkých měst, dál poloostrova Sinaj (příhraničí s Izraelem = Taba, dál třeba Šarm aš Šejch) a západních hranic s Libyí, zatímco my máme jet do letoviska Marsa Alam na pobřeží Rudýho moře, kde se žádný demonstrace nebo dokonce nepokoje nekonají. Tím pádem odmítají plný storno zájezdu a buď náhradu v jiný destinaci, nebo plně peníze z5. Viz http://cestovani.idn...5517_igsvet_tom

Já říkám "zatím se tam nic nekoná", jenže zatím mají předpisy na svojí straně oni - dokud ministerstvo jasně neřekne, že celej stát je rizikovej, žádný plný storna poskytovat nemusejí. Bohužel, moje zbrklá polovice musela objednávat dovču už v listopadu na "first moment", i když jsem jí říkal, že v Egyptě nejdřív budou mít volby a pak ramadán - nedala si říct, teď to má.

Ale já už jsem se rozhod, klidně se na ty prachy vyseru - jednoduše nikam nejedu, i kdybych měl sežrat pasy. Nehodlám dřepět někde v hotelu nebo na pláži, "chovat se korektně podle koránu" a poslouchat jak za zdma hotelu ječí zfanatizovanej dav a klepat se jestli vůbec bude možný odletět zpátky domů nebo jestli u letiště nějakej kátem a Al-Káidou vygumovanej beduín se Stingerem na rameně nebude náhodou vyhlížet zrovna to jedno letadlo...

Chtěl jsem se potápět, jenže to se bez vylezení z hotelu neobejde a nemůžu 24 hodin denně bejt na stráži, jestli se mi na rodinu nechce sápat nějakej přičmoudlík bez mozku vygumovanej Alláhem. Zkurvený musulmáni i s tou svou zasranou zkurvenou vírou... Hitlera s Heydrichem a Himmlerem na ně...

nabízím se jako dobrovolník na převzetí "zájezdu" :-D

... paní ekkarová ...

Při všech těch problémech se tomuhle výrazu musím chcačky nechcačky zasmát...

No islamisti jsou pěkný kurvy.. : http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/269997-islamista-sokoval-belgicany-respektujte-nas-nebo-zmizte.html

Spousta "vyspělých" západních zemí jako je Belgie i Francie asi brzy pozná, že nebyl nejlepší nápad si je sem pouštět a už vůbec ne v takovém množství, v jakém tu jsou....

Četl jsem i pojednání, že na tuhle imigrační benevolenci z minulých let jako Evropa jednou dojedeme, protože tihle parchanti se množí jako králíci a jednou nás budou chtít zežrat, vyhladit a vyhodit a mít Evropu jako další území pro sebe....

No ať tak či onak viděl bych to s tímhle jejich přístupem do budoucna jako velký problém, který se jednoho dne zákonitě musí vyhrotit a poteče krev....

no možná mě tady řada lidí má za dobrodruha, ale já bych si to taky nelajznul, přeci jenom jsou to arabáči a těm není možno věřit ani nos mezi očima ... bál bych se ... čék tam odletí a co pak když jim rupne v gebuli, navíc tam budete s děckama ... docela ti rozumím ... a jak se k tomu staví cestovka?

No když už to říkáš i Ty, který si udělal s HTP dobrodružný výlet za mešitama pod dohledem kalašnikovů, tak to už bude opravdu vážný... :p

Ale já bych taky nikam neletěl, páš s těma přičmoudlíkama náboženstvím vymydlenejma se člověk rozumně nikdy nedomluví... :feve:

tak to ja by som isiel ja som za kazdu kokotinu

chlapi, včera jsem byl s Čendou v Práglu, tak jsem dotankovával v Mýtě u Tank ONO do plna .... ježíš, to bylo tak příjemné tankovat za 15,50 :kol-47: po tom co jsem zvyklý na 18,50. Jak jsem se vracel tak jsem to tam natlačil až po hrdlo nanovo :kol-28: .

Co mě ale šokovalo, SHELLka na zač.V.Mýta měla Natural za 32,80 !!!Fááákt mi padla brada :kol-32:

Tak dnes jsem po práci sednul do auta, teploměr mi ukazoval 35°C a když jsem nastartoval, tak se mi hned přepnul motor na LPG. Má nastavenou teplotu přepínání na 30°C. Tohle moc často nezažívám.

... kombik preto, lebo potrebujem miesto na kocik pre dvojcata :kol-31: ...

slant a na kedy vlastne ty dvojicky cakate?

...

kombik preto, lebo potrebujem miesto na kocik pre dvojcata :kol-31:

...

A jestlipak už sis podal přihlášku do autoškoly na kurs/rozšíření řidičáku na skupinu C/D??? Bez toho si vůbec nesmejšlej, že bys s takovým TANKEM vyjížděl někam mimo domov .... :D:D:D

Karle, tak jak Egypt? S tebou nebo bez tebe ? ... neděle se blíží :kol-32:

Poslal jsem maila s přímým dotazem na Ministerstvo zahraničí, přišla mi "prefabrikovaná" odpověď z odboru tiskovýho mluvčího, že kromě oblasti Sinaje a severního pobřeží o žádným dalším nebezpečí nemají informace a že zavedený turistický letoviska jsou bez problémů. Takže to vypadá, že si snad budu muset přibalit do kufru Kasr a letět... A přemejšlím, jestli vzít či nevzít s sebou "dárek přítele Messera"...

a jedete Drobkem na letiště, nebo máte odvoz zajištěn?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.