Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Aj Tebe Amigo kol11:prc::palec2::scooter::D

Zdar kucíí.Kdo má dovolenku nech si jí užívá plnými důšky.Tak a teď aj ten můj postřeh.Jakto že v Turecku ať je 40 nebo 45 stupňů tak sa na asfaltu bubliny nedělajů a aj neteče? Jo a kucí turecký tam lítaj v natuněnejch kárách jak drací ale ročníky těch aut-někeří kucí tady jsou mladší :kol-28: .

• Autor

jo už vím to je za Knínicema před Boskovicema, v té zatáčce je takový pěkný barák (bývalý mlýn) a napravo jsou udělané od loňska rybníky

ano, bola tam voda, ale bola nefotogenicka !

kua, ty to tam nejako moooc dobre poznas !

nemas tam niekde hniezdo ??

Říká sličným slečnám stopařkám: znám tady jedno místečko, kde tráva je zelenější, vzduch čistší a hvězdičky na nebi jasnější... :prc:

Jinak mi to nedá, se nepodělit.... Včera jsem projížděl okolo dopravní nehody vysloveně pár minut po jejím vzniku, kdy už byl na místě záchranářský vrtulník i Policie a oživovali chudáka oživovali, ležel tam na asfaltu a záchranáři na něm pracovali, co to šlo a teď zjišťuju, že neoživili :rip: a fááákt to nebyl ani trochu pěkný pohled:

=122729062&district_id=3703"]http://www.firebrno.cz/modules/incidents/detail.php?filter[id]=122729062&district_id=3703

A tak si najednou říkám, že člověk, i když má problémy a furt nad něčím brblá :076 , tak si najednou uvědomí, že ten život je vlastně krásnej i se všema normálníma problémama....

Kucííí, buďte na cestách opatrní :scooter: ať se po dovolenkách zase všichni shledáme...

no to je smutné, my takhle dorazili čerstvě k nehodě v Buchlovkách před 3 týdny, zůstali jsme stát asi jako čtvrté auto a vrtulník nám akorát prolítal nízko nad hlavami

http://www.novinky.cz/krimi/270690-mlady-motorkar-neprezil-stret-s-automobilem-spolujezdkyne-bojuje-o-zivot.html

takže i vy kluci na motorkách opatrně, ale platí to samo pro všechny, ať si můžeme po dovolenkách sdělit navzájem jen ty příjemné zažitky :kol-31:

Ahoj,

no já byl před měsícem na pohřebu kamarádce, která nedojela domů po trase Brno-Svitavy....

No a na motorce mám někdy pocit, že někteří neberou motorkáře jako plnohodnotné účastníky silničního provozu... :kol-27:

Ale co jinak, co dovolená? Pochubte se, kam kdo míří? Já mám letos v plánu zase Chorvatsko (kousek pod Makarskou), jen řeším jednu zásadní věc - ubytování až na místě nebo dopředu přes CK? Jede nás 6 a ubytování bychom hledali od pondělí, tak nevím jestli mám šanci něco v tuhle část týden sehnat.

jojo, to vím, bylo to 1.6. v pátek, nějak před druhou hodinou, mladá holka :o , byl kvůli tomu tah zavřený a posílali to na Blansko. My to tehdy prokličkovali v Závisti a zadem na Č.Horu. V sobotu jsme pak brzo ráno jeli ke tchýni, tak jsem se díval v kterých to bylo místech ... prý to byla dcera starosty z Voděrad? Ale to asi ty Rosťo víš sám nejlépe.

No jinak my letos opět BG :kol-47: , už za 14 dní, jen se nám to nějak komplikuje ... nejdřív že pojedem v pěti roomem, po víkendu se nám to nějak zašmodrchalo, že nevím jestli jsme takoví blázni :kol-28: , že pojedeme v sedmi a dvěma autama a to druhé bude naše babička Fábinka :kol-28: . No a po dnešku, aby toho nebylo málo, mi volal známý, co s nama mají jet, že přišel o práci tak uvidíme jak to vůbec bude, jestli nakonec nezůstaneme u té pětky :kol-26: a s Čendou :kol-31: .

Jinak s tou Makarskou .... cestovku bych nekrmil, seženete určo něco, jen to nebude hned napoprvé. Ale pokud by vám to nevadilo, objet toho více a jste trpěliví i po štrece (ikdyž proti BG to beru jako cestu na otočku ;) ), tak bych cestovku, ty vydřiduchy, rozhodně nesponzoroval. :kol-46:

Upraveno od Malta

Teda to by se spis mela otevrit rubrika "Cerna kronika, aneb byl jsem u toho..." Jj, je to smutne tema. Take jsem byl min. tyden svedkem "vrtulnikove akce" :(

Rozsto my jsme byli parkrat v Zivogosce pod Makarskou. Poprve jsme jeli na slepo a sehnali jsem ubytovani uplne v pohode. A 2x jsem pred dovolenou prolezl Chorvatske weby a kontaktoval primo majitele vilek. Domluvili jsme se na cene, terminu, a vse bylo OK... Sice jednou byla komunikace slozitejsi, protoze majitele byli starsi manzele, umeli jen trochu nemecky, takze jsem jim psal 3 jazycnou verzi mailu - Anglicky, Nemecky a pomoci Google Translate i Chorvatsky :D...

Jinak letos jsme "museli" pres CK, protoze muj chlebodarce me prispel na dovolenou = mit fakturu, a muzu rict, ze To bylo brutalne drahe!!!! A uz nikdy vice pres CK do Chorvatska.

Pristi rok bych chtel zkusit bud BG, nebo Recko autem... ale draha polovicka ma namitky, tak mam 11 mesicu na to ji presvedcit.

Vsem co teprve pojedou po vlastni ose na dovolenou preju stastny navrat domu....

Colins: to by se ale krásně zvýšila životní úroveň techniků STK ... :p

Pikaču za to nemůže. To zasraný €urohujeři zase vymejšlejí PÍČOVINY....

Ptá se vrcholový manažer shromážděných podřízených na jakémsi aktivu:

"Umíte si představit, co bychom my všichni měli, kdyby každý z nás pracoval na 125%?"

A z auditoria se ozve:

"Jo, hovno a čtvrt...!"

tak nejak se z lidi penize vytahnout musej :)

• Autor

symfonia !!!

:kol-135:

Hele, co je to tam za muziku? Já už se pídím po názvu toho songu/autorovi nějakou dobu a furt nemůžu přijít na to, co a od koho to je...

Ekkare,přepni si to přímo na YouTube a je tam uvedeno pod videem: "The music is "In The Hall Of The Mountain King" from Edvard Griegs "Peer Gynt Suite" :kol-28:

Ekkare, a kdyz neznas nejaky song, a chtel bys vedet kdo jej napsal/zpiva, tak staci treba tato sluzba: www.midomi.com :)

nejlepsi nakonci ty srobky... me taky vzdycky neco zbyde :)

Dík za pomoc - klasická muzika mne moc nebere, opera už vůbec ne...

Kamarádi kdysi za starých dob dělali generálku motoru na Škodě 100. Šli na to pečlivě, připravili si hezky uklizenou dílnu a řekli si, že si v tom udělají systém. A aby se jim nic neztratilo, žádný šroubeček, tak vzali zvlášť pěknou a velkou krabici, do které poctivě odkládali každičký šroubek a každičkou součástku, které z motoru demontovali....

Vše běželo hladce, zgenerálkovaný motor dávali dohromady, vše sedělo jak p*del na hrnec, vše bylo hotovo a kompletní, když tu.... koukají jako blázni, že v krabici pár šroubů zbývá :kol-73::kol-72::o Byli z toho úplně zoufalí :wallbash: , měli strach motor vůbec spustit, aby něco nepo... :horse:

Už už chtěli motor znovu rozebírat a zjišťovat, na co mohli kde zapomenout, když přišel mladší brácha jednoho z nich a povídá, že jim chtěl pomoct a když v dílně našel pár stejných šroubů, co měli v té krabici, tak že jim je tam přihodil, že by se jim mohli hodit... :doh

No nechápal ten chudák malej, proč si tenkrát vysloužil několik nadávek do idiotů :kol-26: když to vlastně myslel tak dobře...

Ale motor běžel jak měl a škůdka lítala :scooter: jak za mlada :wub: takže všechno nakonec bylo :palec2:

Upraveno od Wassermann

Mám takového kamaráda.....dělá samé 6ti,8mi válce přesně stejným stylem dodnes....zamete dílnu, rozebírá,umyje, položí na zem....když dělá hlavu, ofrezuje, natloakuje, pak vezme blok, srovná odspodu, nahoře, když pak dá vše dohromady, perfektně to sedí a ví se, že takový motor vydrží dalších půj milionu km....jen se nesmí opít a na dílně mezi to padnout...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.