Listopad 16, 201212 r bicykel... To máš asi blízko do hospody? Tam na bicykli, zpátky opírat se o něj
Listopad 16, 201212 r NNN, to je jinak - říká se tomu silovej trojboj: 1. disciplína je SPRINT (do osvěžovny). 2. disciplína je VZPÍRÁNÍ (kolik kousků kdo zvládne). 3. disciplína je SLALOM (mezi patníkama a lucernama cestou domů)...
Listopad 22, 201212 r tak a máme tu další výročí , tentokrát Fábia ... kurňa, říkám si jak typická ženská ... co bych si tak ale mohla přát , když budu mít to výročí ... a ejhle, při prudším rozjezdu v křižovatce se zabočováním, na mě 3x řve a bliká kontrolka brzd, tak si říkám to asi bude nízká hladina v nádržce a to nebude jen tak samo sebou . Tak se mrknu jeden den večer pod auto s lampou a ejhle pravé zadní kolo, buben orošený a na pneumatice na pár místech stečené ... takže prasátko. Takže zítra se budou měnit obě zadní prasátka a když už to budeme mít shozené, tak i pakny (byly sice původně plánované až na jaro před STK, ale když to bude rozebrané ...), páč jsou ještě origo .... tak bude o zábavu postaráno
Listopad 23, 201212 r tak prase nesáklo, ale chcalo. Po demontu se rozpadlo, jinak po sundání bubnu byla uvnitř kaša blato, brzdovka smíchaná s tím prachem z obložení, no humáč. Ale vyměněno, krásně brzdí, jen ještě poladím ručku až si to sedne, ještě chodí vysoko, ale nechtěl jsem aby se mi hřály kola, ale dnešek v poho, tak to asi v neděli přitáhnu. Upraveno Listopad 23, 201212 r od Malta
Listopad 26, 201212 r Autor blahozelam aj ja, hadam nie je neskoro... otazocka, co ta brzdova kvapalina na brzdovom oblozeni ? staci to odmastit ? lebo som tiez robil rozborku brzd a ocmrndal som si brzdove dosky brzdovkou... staci to odmastit ? Upraveno Listopad 26, 201212 r od colins
Listopad 26, 201212 r Jo, čím dřív, tím líp = nesmí to nasáknout. Jak se brzdovka vsákne, už ji ven nedostaneš a bude to na Pikaču, oprava jsou jedině new desky nebo pakny. Ten třecí matroš je totiž pórovitej...
Prosinec 23, 201212 r Přeji všem hezke prožiti vánočnich svátku,hodně štesti, zdravi do roku 2013 a at vam vaši plechovi milačci dělaji jen samou radost
Prosinec 24, 201212 r aj já všem přeji klidné prožití svátků vánočních, hodně zdraví do nového roku a spousty bezproblémových kilometrů
Prosinec 24, 201212 r Krásné vánoční svátky a hlavně hodně zdraví a štěstí do nového roku Vám všem, kamarádi
Prosinec 24, 201212 r Ahoj vespolek, také přeji všem příjemné prožití vánočních svátků, a mnoho štastných a bezproblémových km.
Leden 5, 201312 r tož jak chlapi, jste fšici ještě ožratý , že nic nepíšete??? Nejni u vás nic nového? Plechoví miláčci sekají latinu? Zahraniční dopisovatelé se nám také nehlásí , eL Presidento komunikuje iba súkromne, Amigo ten tu pre istotu od leta nebol ... Honza, ten taky si myslí, že když nám otevřel KrPoláckou podzemní magistrálu, že má od nás pokoj ....jaj to je banda
Leden 6, 201312 r Pozdrav pán Bůh, je tomu pár minut co jsem zprovoznil bezdrátový router-ten moc latinu nesekal. Beruška už seká-teklo jí dveřna dovnitř-přetěsnil jsem je hov*em medvědím a pomalu vysichá (vidim to tak na rok). Změnil jsem čerpačku LPG a najednou nižší spotřeba (skoro o litr)-dříve Robin Oil (Lukoil) a nyní AGIP (Eni). Čeká mě ložsko v uložení tlumiče-brnká mi to do péra a zřejmě motorek ovládání topení-zkusim ještě jednou vyčistit ten potík. Jo a Beruška bude mít v dubnu kulatiny-10let (16V roštěnka) a 150 000km padne dřív.
Leden 7, 201312 r no právě, teď jsem také jednu prkotinu řešil ... vůbec nenavíjel přední pás spolujezdce (ale naštěstí jsem to vyřešil, postup dán v INTERIÉRU) ... když právě ale ty prkotiny dokážou pěkně otrávit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.