Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to máš pravdu, ale souběžnou ulicí pod starou Metrou se to dalo projet, odzkoušeno při cestě zpět, takže včera domů +15 min., dnes ráno +18 min.

Malto, nepřemýšlel jsi o cestě přes Unín, Rohozec a Brťov?

škoda na autě

Týýýý krááávo... Pardon, tedy na to, jak to vypadalo děsivě, je až neuvěřitelné, že z toho Fabulka vyvázla ještě takhle dobře...

Koukám, asi nemám jezdit na návštěvu, že? :p

Malto, nepřemýšlel jsi o cestě přes Unín, Rohozec a Brťov?

nepřemýšlel, přijde mi to už jako zajížďka ... ale ono se to už celkem vykrystalizovalo přes to Blansko, mám pocit, že výrazně ubylo kamiónů a jak ráno tak večer jsme se to už naučili prokličkovat uličkami, abychom se městskému kruháči buď vyhnuli úplně, nebo na něj najeli z uličky, kde nikdo nestojí :kol-46:  a předjedeme tím spousty aut :kol-28:

Týýýý krááávo... Pardon, tedy na to, jak to vypadalo děsivě, je až neuvěřitelné, že z toho Fabulka vyvázla ještě takhle dobře...

Koukám, asi nemám jezdit na návštěvu, že? :p

teď už můžeš, větve už jsou pryč, jen ten kmen tam zůstal, holt budu muset zase zavolat starostovi, jako proč tam nechali tu shnilotinu trčet, pravda roste z ní jedna větev, ale z toho už nikdy nic dobrého nevyroste a akorát to bude zase na nějaký průser :kol-29:

Pánové, poradili byste mě jak na "smolu" na autě? Rád bych ho umyl, ale je na vícero místech okapané od stromů. V létě se to stále tvářilo kapalné a lepkavé. Nyní jakoby zaschnuté a tuhé. Má někdo nějaký nápad či radu, abych při odstraňování nepoškrábal lak?

Umejt benzínem - jde to i obyčejným z kanystru. Pak je potřeba hned celý auto umejt a lak ošetřit nějakým voskem nebo leštěnkou, benzín lak narušuje a i když ho hned utřeš, něco málo na povrchu zůstane a v "součinnosti" s UV zářením ze slunečního světla to do laku "vypálí" fleky. Leštěnky a vosky obsahujou UV filtry, který narušování laku zabrání.

• 2 týdny později...

dnes se mě ráno polovic jen tak mezi řečí zeptala, jestli by jsme náhodou neměli dělat teď na podzim STK na roomovi ... tak jí máme už 11 dní propadlou :doh , jde to se mnou z kopce :kol-28: . Tak zítra tam pošupu, doufám že nepotkám benga. A to paradoxně už 14 dní děláme na otcově fanoušovi, abychom ho na zítra nachystali na STK a na svoje ani nevzpomenu :kol-44: .

Byl jsem na tom podobně před odjezdem na Velkou cenu do Brna. V pátek před odjezdem jsem šel zkusit motorku, jestli chudák ještě funguje. Nastartoval jsem v pohodě, tak jsem udělal zběžnou prohlídku a koukám STK do srpna. Tak jsem se zamyslel, že jsem jí určitě dělal na začátku srpna a ne na konci. Hurá domů podívat se do TP a "Heuréka" opravdu jsem jí dělal 8.8.2011. Posbíral jsem vše nutné a hurá na STK. Tam fronta až do "pozadí" a za hodinu zavíračka. Naštěstí změnili pracovní dobu a od jara makaj i v sobotu, tak jsem si v sobotu přivstal a frčel tam. Byl jsem asi 5-tý a maník co tam je říká jestli to nechci nechat na jindy, protože v sobotu je tam sám. Tak jsem mu řekl, že jí dneska musím udělat, nacož mi řekl, že si dost fandím. No čekal jsem skoro 2 hodiny a pak to byla rychlovka, kdyby nechtěl kvůli typu motoru sundavat část kapotáže, tak jsem byl za 5 minut hotovej :)

Jinak Malto účast na orbion srazu je v ohrožení, ne kvůli stavbě, ale překvapivě kvůli práci. Má nám do obvodu přijet hrát nějaký problémový mančaft a prý se plánují "manévry" ale přesně to budu vědět až v týdnu.

na svoje ani nevzpomenu :kol-44: .

kováčová kobyla chodí bosá  :kol-46:

• 2 týdny později...

tak toto mi poslala dnes polovic, když jela dnes na noční, 100t km jsem na roomíkovi nechytl, tak alespoň taková menší náplast :kol-28:

post-3505-0-62963900-1381954615_thumb.jp

:kol-47:

teď jsem pátral jak ho vlastně máme dlouho a zjistil jsem, že 2 roky a dva měsíce - nájezd 50 000km :kol-31:, těch prvních 50t km udělal předhozí majitel za 4 roky.

Nj, tak denní nájezd cca 60-80km už něco udělá. Já mám Drobka od 1. prosince 2009, na tachu měl 18 200km - a aktuální stav je necelejch 54 000, tudíž můj průměrnej roční nájezd je někde mezi 8 a 9 tkm...

tak to právě roomík nemá, s ním já do práce nejezdím, jezdí s ním polovic a to ještě ob týden. A když jezdí, je to denně cca 50km. Jinak jsou to jen víkendové akce, dovča a tak. Třeba teď o víkendu jsem dal s roomem přes 1000km. V pátek jsem udělal Vysoké Mýto a zpět120km, v sobotu jsem jel Polský Těšín-Kersko-Praha a domů 800km :kol-31: , no a v nedělu Lanškroun a zpět 100km :kol-28: . Kdybych jel na dovču, tak už bych byl na BG hranicích :kol-46:

.. fabula kupovana 26.9.2011 s 4km.. dneska najeto 53900...

Upraveno od JirkaBrno

Jdu pro radu mezi odborníky....chápu že je to mimo auta....ale vážně potřebuju rozumnou radu...

Šplíchl sem mastnotou z jídla na okachličkovanou zeď. Kachličky sem umyl bez problémů, ale v jedné spáře zůstali 2 fleky.

Nevíte čím je dostat? Já už sem zkoušel všechno možné a nevím jak na to.

Případně.....byla by blbost zkusit tu spáru na tom kousku vydrápat a nanést kousek nové spárovačky? Ta zeď je necelý rok stará (obložená.)

to co navrhuješ, vidím jako jediné možné řešení, tu mastnotu z tama jinak nedostaneš, ta už je vsáklá

súhlas s Maltou ...on už vďaka svojmu nicku vie o čom hovorí  :kol-46:  ...(dúfam,že sa nenahneváš) ;)

To ste mě nepotěšili pánové

njn, klidně zkoušej co chceš, stejně k tomu dřív nebo později dojdeš

To ste mě nepotěšili pánové

to sme ani nemali v úmysle  :kol-138:

Vy vůbec nevíte co je ve hře....stará bude na mě nasraná dokud to nevyřeším......

Takže buďte prosím vás tak hodní a dejte případné rady......snad nechcete abych prožíval domácí násilí.

no víc ti neporadíme, páč tobě se to náhodou nepovede a stará tě pak zabije a to by jsme si nemohli vzít na svědomí :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.