Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chcačky nechcačky budeš muset tu spárovačku vyšpárat ven a nahradit novou - jiná cesta není. Ještě by se dalo ty spáry přetřít latexovou barvou, jako se to dřív natíralo na stěny ve veřejnejch budovách - nemocnicích, zdravotních střediscích, školách, ouřadech a pod - takový ty různě zvrásněný a olejovou barvou nahladko natřený "sokly" do vejšky zhruba metr dvacet - metr padesát od podlahy. Ale musel bys zamaskovat páskou všecky kachlíčky, abys "nepřetáhnul"...

kdysi jsem zasle spary projel bilym silikonem a vse OK..

Nevím uvidíme....

• 4 týdny později...

tak nevím, dlouho jsem tu nebyl a vidím že se tu měsíc nic stejně nedělo :kol-46: .

tak třeba jedna fotka z rumíka poslaná od polovic

post-3505-0-33932600-1385148952_thumb.jp

hezkýýýýý  :kol-28:

:kol-47: malto,malto...tolik kilometrů a s prázdnou nádrží

njn, benzínu vždy jen tolik, aby se tam moc dlouho neohřál :kol-46:

Čoveče, nepřemejšlels takhle nad tím si udělat z normální nádrže přídavnej úložnej prostor a benzín pro start mít přímo u motoru v nějaký PETce? Vsadím se že by tam ta dvoulitrovka od nějaký coly na měsíc tvýho plynovýho řádění bohatě stačila...

Proč další prostor do roomstra :-), stejně nejezdí plně naložený. Jinak 15 000 km na jednu nádrž benzínu a to jsem nutil auto jezdit na benzín, abych ho vyjel. Myslel jsem, že tu nádrž po cestách ve Španělsku vyjedu, ale plyn za 0,666 až 0,75 Euro se mně zdál lepší :-)

tak 2 litry na měsíc řádění je přehnané, pravda teď se s rumíkem moc nejezdí, mamina je doma na nemocenské, ale na fábuli by mi to nestačilo ani na týden :kol-46:

no a když u je řeč o té fábuli, máme tu zase malé kulatiny :kol-28: ... jinak já vím, mám tam málo benzínu a svítí mi check :kol-46: . Benzín budu brát jak pojedu domů, společně s plnou plynu a chceck svítí skrz zaslepený EGR. :kol-46:

... a olej budu měnit teď o víkendu :kol-28:

post-3505-0-92289800-1385537018_thumb.jp

..si tu zarovku od checku vypreparuj, .. at mas klid, stejne to tam sviti naprd..

Podle poslední zprávy od dealera škodovky, bude octavie CNG 22. týden  roku 2014, možná také 2015..... na golfa CNG se již berou objednávky..... než škodovka zavede CNG do octavie, bude víc plniček CNG :-). LPG není špatné, ale CNG je budoucnost ( v Itálii přítomnost)

Malto, moc pěkný stav tachometru :) Ale ani z venku fačka nevypadá na tyhle kilometry, teda co mám možnost Tě semtam potkat na cestách kolem Boskovic.

• 2 týdny později...

tak chlapci, krásné, pohodové a nikým nerušené Vánoce a pro ty co nezlobili hodně praktických dárků, třeba jak jsem slyšel dnes na Evropě 2, PSP ... Ponožky, Slipy, Pyžamo :kol-46:

podobne tebe a zároveň aj ostatným  :kol-35:  ....PSP možno hrozí aj mne  :kol-46:

Také přeji vše nejlepší a také nízké ceny LPG :-)

Poděbradská, Praha Eurooil 16,90 Kč

Všem přeji hezke Vánoce,hlavně hodně zdraví, štěsti a mnoho štastně najetych km -_-

Všem všechno nej, a o svátcích si pořádně odpočiňte chlapci kol11

Taky se přidávám, ale vánoce už nestihnu, tak alespoň úspěšný rok 2014 :D

Ahoj Malto,chtěl jsem se zeptat jestli máš po tolika km origo rozvoďák ?

Možná předčasně, ale zítra asi nebudu mít čas se sem byť jen podívat - takže už teď

ŠŤASTNEJ A VESELEJ VŠEM, CO SEM ASPOŇ OBČAS NAJDOU CESTU

PŘEJE

EKKAR

to trc- pokud ti to pomůže, otec má první fabku II, provozováno autoškola, 1,2 HTP, 44kw , najeto 170tkm, vše v motoru původní,, olej tuším 5W40 castrol, meneno po 15t km, ..

jinak, vše nej do nového roku, všem... hujuajajjjaaa

Ahoj Malto,chtěl jsem se zeptat jestli máš po tolika km origo rozvoďák ?

že váháš :kol-31:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.