Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Hoši,auto bylo vždy pokladnička,to se neda bohužel nic dělat,teda pokud nechcete aby se vam na cestě rozpadlo.Auto a ženske jsou nejdrahši koničky ;)

pan sa vyjadruje ako odbornik, ale zaiste nikdy nevlastnil motocykel.  :kol-46:  :kol-46:

:kol-25: tak jsem si vcera projel brno a nestacil jsem cumet... co se tyka cen benzinu... Holasice 36.50, Tank Ono videnska 32.90, Shell jihlavska 37.40-nafta 37.20, hned naproti kauflandu Bily a syn 35.90... pak cesta zpatky a unicorn videnska 34.40 .. a na OMV videnska muj oblibeny natural 100 za 37.70.. a ted bacha shell mikulov 39.60... ku*vy

edit-co znamena status varovani - v mem profilu..?

LPG Rajhrad 17.90, Holasice 16.90, Blucina 17.50, Pohorelice 17.90, Brno Slatina 16.90..

Upraveno od JirkaBrno

Nic, to je viditelný jen tobě (každej má svůj status, kterej vidí jen on sám) - kdybys vyváděl nějaký nepřístojnosti, má moderátor právo ti udělit varování - a tím se ti tam zobrazí na určitou dobu něco jako bargraf - čím víckrát jseš varovanej, tím je delší, až to přeroste do BANu... A pokud se nemejlím (já to sám ještě nezažil), tak pokud po varování sekáš latinu, tak se ten štráfek zase po nějaký době začne zmenšovat. Netuším jestli to je automaticky po určitý době "beztrestu", nebo jestli to zas musí aktivovat modi - místní systém zdrojáku fóra neznám.

asi tak nějak....já jen pořád nemůžu pochopit, proč když se začne nějaká debata o něčem konkrétním v jakékoliv sekci tak to většinou skončí tím, že JirkaBrno jezdí za tolik a tolik a hned tu vyvěšuje kde je jaká cena ....toto administrátoři na jiných forech nedopustí, tady se to vždycky zvrhne v něco jiného a prakticky to nikomu nevadí a členové si píší co se jim zlíbí....

Upraveno od karel.lpg

No vidíš, moderátorům je za tuto činnost (udržení pořádku - neboli aby se diskutovalo k danému problému) běžně spíláno... Nicméně tady v tomto vlákně je to fuk - vždyť je to taková obdoba hospody.

asi tak nějak....já jen pořád nemůžu pochopit, proč když se začne nějaká debata o něčem konkrétním v jakékoliv sekci tak to většinou skončí tím, že JirkaBrno jezdí za tolik a tolik a hned tu vyvěšuje kde je jaká cena ....toto administrátoři na jiných forech nedopustí, tady se to vždycky zvrhne v něco jiného a prakticky to nikomu nevadí a členové si píší co se jim zlíbí....

jestli sis pane nevsiml, tak pisu ve vlakne plynaren, zlcaren, kde se probira kde co, vcetne opravy kol, kdo kdy prisel o panictvi  a co delal po revoluci... a pisu zde ceny benzinu vseobecne ,aby bylo videt, jak jsou nekteri rozezrani a za stejnou vec z Cepra si dokazi uctovat nehorazne ceny..... a nikde zde neni uvedena moje spotreba.. tvoje pripominka je skutecne tezce off topic.. no ale kazdej mame nejakou tu bolisku.. ze Karlicku... :kol-47:  pokud nam mas jeste co rici muzes klidne tady... :kol-31:

Upraveno od JirkaBrno

jako by mi něco říkalo, že potrefená husa zakejhá, že "Jiříku", už vím dávno, že umíš lidi kolem urážet,pro mě  jsi pouze "JEN" nějaký anomym z Brna, už jsem ti to vysvětloval i ve zprávách ve kterých jsi mě urážel...nikdo tu o tobě neví nic,co vlastně děláš, kolik ti jen, jestli jsi vůbec chlap, takže to se to anonymně uráží......to víš, my jsme jen ty nenažraní zloději co tebe, chudáčka co jezdí na plyn jen okrádáme... 

ale abychom změnili téma, když už se v tomto vláknu může psát podle tebe o všem...tak nám třeba napiš, za kolik jezdí tvůj tatíček na plyn, má přeci autoškolu, kolik má náklady na jednoho žáčka, jestli s nimi odjezdí předepsané hodiny,nebo je taky propisuje jak se to dnes dělá, a kolik stojí vlastně autoškola u Vás, třeba by to zajímalo víc lidí, jestli "náhodou" nemáte" z té autoškoly víc než je normální....to víš, o tobě nikdo neví nic tak se nám tady můžeš představit, pak se můžeme bavit o tobě...

ale tak kluci kol1 , tady je Lampáreň, takže jak se říká, běž si stěžovat třeba na lampárnu ... může si tady vylít srdce každý o všem co uzná za vhodné ... takže uklidněme vášně zase, ať to tu nemusím promazávat ... je to přece zbytečné :kol-28: .

Máš recht Jirko, dnes z cestou z práce jsem si všiml velmi nízké ceny na státovce z Brna k nám na sever a to u čerpačky v Krhově (u odbočky na Lysice) a to krásných 33,30. Zítra jedeme kousek za UH na dušičky, takže do rooma za tři kila vezmu na stoproc :kol-47: . Jinak je pro mě překvapení, že je Tank ono i v Brně, ale asi jsem to nezaregistroval, neb jsem na tu stranu už dlouho nejel a nemají tam plyn :kol-46: , takže nic pro mě :kol-28: .

Dnes jsem musel narychlo přezout zimní papuče u Rooma, neb jsi nejsem jist, ale z největší pravděpodobností je v Buchlovkách značka s vločkou a benga rozhodně nechci sponzorovat, jakože velmi často stávají (směr od Brna) na zastávce za odbočkou na hrad Buchlov a často tam měří tu sedmdesátku z toho kopce dolů :kol-28: .

no, tu mapku bych bral s rezervou, páč vím o minimálně jednom úseku, který na ní není a značka tam už je. Je to nad Letovicemi, manželka tama jezdí každý den, tak ikdyby tam (v Buchlovkách) nebyla, do práce je potřebovat bude

To je možný, ale koukám, že na D1 se to nějak prodloužilo, resp. jsem to asi vloni ani nezaregistroval. Přezouvám většinou včas, tak mě ty značky ani moc nezajímají.

ale ty Buchlovky mě překvapily :kol-32: , jako chápu že je to jižní Morava, nicméně v zimě to tam bývá někdy zajímavé a koneckonců ve Stupavě (cca v půli Buchlovek) je i sjezdovka

Nó, tak tady v tom Buchlovské kopce nejsou. Pojedu tam taky a zrovna zítra. Přezuto mám.

a v kolik se tam budeš pohybovat, abych věděl kdy mám zdravit pražskou oktávku :kol-24:

a kto to tu bude strážiť? ...hmm?  :kol-143:

Nikdo... Když nepočítám Maltu, Luďu, Wojnara a jednoho u Superbů, tak u ostatních není vidět nějaká činnost.  :kol-32:

tak tu bude vládnuť chaos a bordel  :kol-59:  :D

.

Upraveno od dusan.k

Zhruba kolem 14:30 směrem na Trenčín bys mě tam mohl zmerčit. :kol-28:

hm, tak to tama budeme projíždět dříve, čítám tak kolem 13.hodiny, jedeme kousek před Brod

Však já to potom srovnám do latě. :kol-22:

jasan, hned prubneme ty vaše pruhy pro varování pod vaším nickem :kol-46:

Nikdo... Když nepočítám Maltu, Luďu, Wojnara a jednoho u Superbů, tak u ostatních není vidět nějaká činnost. :kol-32:

To jsem ja prosím pěkně :) ale ty jsi kolikrat po čertech rychlej a už to máš vyřízený :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.