Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Škrtneš sirkou... Asi tak, jak nepoznáš špatnej benzín nebo naftu. Každý si to může najít na stránkách ČOI a pak na dotyčné čerpačky nejezdit. Víc toho asi nikdo nemůže udělat.

.. tak auto je konečně u normalniho mechanika, který umí i auto opravit a ne jen za 3000vyměnit olej.. servis 90t km, olej, filtr+kontrola celeho auta+asi nové desky+vyčištění klimy a nový pyl. filtr+výměna axiálních předních ložisek, takže se zbavím toho mlácení při zatáčení... no su zvědavej na kolik to všecko vyjde...no na to že má auto najeto ani ne 90t km tak ty ložiska vydrží pěkné ho*no..

Na prst rozmáznout - jako naftu :-D

• Autor

nazdar plynari.

menil niekto z vas snimac otacok vackoveho hriadela ?

nikde sa tu o tom moc nepise.

treba aj po vymene nieco nastavovat ?

inak je to uz tretie cidlo co mi odislo za posledny polrok (cidlo servo riadenia, cidlo tlaku oleja a teraz toto).

mimochodom stastny a vesely novy rok !

tak som snimac otacok vackoveho hriadela naivne zakupil a vymenil.

chyba 16726 je tu stale.

idem odmerat ci tam mam napetie, alebo zly kabel.

drzte mi palec.

clovek by neveril, ze vypisom z pameti chyb sa nema verit.

RJ motora bola tak zblnuta, ze technik musel nahrat novy soft,

potom uz to naraz nebolo cidlo vacky, ale odjebany pedal plynu.

92 euro za novy pedal plynu a masina ide ako nova.

v servise vraveli, ze tak asi jeden za rok menia.

ale preco prave mna kua vylosovali na vymenu ???

dakujem vsetkym zucastnenym za ochotu a trpezlivost.

P.S. : neusmievajte sa, este mi nejde ostrekovac. nie ten trenirkovy, ale .... :kol-46:

tak jsem dovezl ato od servisaka, servis 90 000km... olej castrol edge 5w40 3,2l+0,8l ve flascce 1000kc, filtr 160,2x axialni lozisko 450kc,pylovy filtr 230, sbihavost 600, prace 1600kc., v tom je vycisteni klimy,doliti provoznich naplni,celkova kontrola auta+predni zadni brzdy kontrola+vycisteni zadnich, vymena axialnich lozisek 2x, umyti motoru, vycisteni interieru tzn umyte koberecky a naglobinovana pristrojovka, sedadla atd... cena celkem 4050kc.

tak v sobotu jsem absolvoval s Fábulí další, již čtvrté STKáčko... zase na dva roky pokoj :kol-31:

No, mne čeká s Drobkem v listopadu třetí...

jj, na podzim (tuším říjen) také bude ještě Čenda, ale to je ještě mladík z pohledu Andělky :kol-28: , takže se moc nestresuju

zari jdu po1. taky... fabula uz bude mit 4 roky..

Jirko neolánoval jsi nové auto? Nebo si tě s nekým pletu?

plánoval.. ovšem letos to na novou fabku nevidim no a jak jsem tak přemýšlel, tak momentálně jezdím za 1kč/km... no a při mém nájezdu cca 25t km si nemužu dovolit jezdit na benzín..nebo spíš můžu ale nemám důvod proč to dělat.. takže si nechávám 1,4 LPG..

Zdravím pánové, mám dotaz:

v týdnu se chystám na cestu Karlovy Vary - Ostrava. Máte zkušenost kde tankovat LPG? Dálniční dojezd na LPG mám cca 350 km. V Ostravě musím být na devátou, takže nonstop čerpačky. Nějaké rady? Dík

....Juro, už to nehul...... :kol-34: .....nedávno jsi psal za 1,10 teď už jezdíš za 1,00 a za chvíli se dostaneš na moji spotřebu za 0,90... :kol-44:  :kol-44::kol-47:  :kol-47:  :kol-28:  :kol-28:

Upraveno od Misubaro

ano, podle poslednich 3 tankovani jezdim za 7,2 L lpg na 100km.. tankuju uz mesic na stejne plynovce.. momentalne pri cene 13,80 jezdim skutecne za korunu.. verte tomu nebo ne.. najel jsem na lpg 480km a platil 477kc za natankovani.. jerikoz parkuju v garazi, tak mi to na plyn prepina v podstate po par set metrech..najezd na LPG je ocisten od km na benzin...prestal jsem auto na dalnici honit a jedu si pianko 110-120 a spotreba sla o pul litra dolu..

Upraveno od JirkaBrno

buchty s mákem: LPG čerpaček je cestou dost, ale za sebe mohu doporučit - Tank-ono Nýřany - levná (do 15,-Kč/l), ale musí se z dálnice asi 5 km. Druhá cca. 143 km D1 - Lukoil - cena velmi slušná (na to, že je přímo na dálnici je levná), pouze ve směru na Brno. Jinak na cca. 44 km D1 směr Brno je Shell - drahá jak svině, to samé na 70 km D1 směr Praha Avanti, nestydí se říci si za litr necelou 20,-Kč. Na D5 je před Prahou určitě Lukoil. OD Brna dál to nemám najeto, tak nemohu sloužit. 

tank ono ma cenu 14,50, maj vsechny ceny na webu tank-ono.cz tusim..

jinak-  http://seznamlpg.cz/

ale ceny ne vzdy aktualni..

Upraveno od JirkaBrno

mirek2007 --- dík za tu čerpačku na dálnici, Lukoil za 15,40,-Kč je pěkná dálniční cena.

..tak , je čas naplánovat cestu do Boskovic.. najeto 23000km, je čas jet k panovi dochtorovi.. svíčky, vzd. filtr, revize, filtr LPG.. to zas bude...

Upraveno od JirkaBrno

též mi začal na Fábuli pípat pípák, ale nějak nestíhám ...

jirka nejak zavcasu nie? staci 30-40tkm. Ja to vtedy riesim

ne, jednotka si sama rekne, vetsinou najezd 23000km.. svicky mam uz 46000km, stejne tak vzduchac, takze je cas na vymenu... ja to napsal trosku nesrozumitelne... :kol-34:

To byl nějakej šikula nebo blondýna. Kdyby tyto auta uměla nakopat majitele pořádně do řiti.....

..tak cesta do Boskovic k p. doktorovi naplánovanááá

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.