Březen 3, 200817 r Autor Ještě jsem vyměnil palivový filtr a můžu říct, že teď auto táhne jak bejk. Pro zajímavost posílám fotku toho filtru.
Březen 3, 200817 r Ještě jsem vyměnil palivový filtr a můžu říct, že teď auto táhne jak bejk. Pro zajímavost posílám fotku toho filtru. taky mám čerstvou zkušenost s benzínem od JETky, po výměně pal. filtru a změně pumpy je auto mnohem živější
Březen 3, 200817 r Ještě jsem vyměnil palivový filtr a můžu říct, že teď auto táhne jak bejk. Pro zajímavost posílám fotku toho filtru. Takže už je to Ok?? Ještě by mě zajímalo, jak se filtr mění?Konkrétně jestli je potřeba ho nalít palivem?Protože nevím jak si motor poradí s vzduchovou bublinou....
Březen 3, 200817 r Takže už je to Ok?? Ještě by mě zajímalo, jak se filtr mění?Konkrétně jestli je potřeba ho nalít palivem?Protože nevím jak si motor poradí s vzduchovou bublinou.... stačí povolit stahovací pásku, odcvaknout z hadic a dát nový, pak několikrát cvaknout klíčkem,a by se proběhnul benzín po vedení a je hotovo, max. to párkrát chcípne, já ho vloni měnil po 100t km
Březen 3, 200817 r Autor Takže už je to Ok?? Ještě by mě zajímalo, jak se filtr mění?Konkrétně jestli je potřeba ho nalít palivem?Protože nevím jak si motor poradí s vzduchovou bublinou.... Zatím nevím, nejel jsem tak dlouho, aby se to projevilo, ale hned jak to bude dám vědět
Březen 4, 200817 r Autor Tak škubání na 90% ustalo, ale při studeným motoru si ještě jednou musí škubnout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.