Publikováno Prosinec 27, 200717 r Zdar chlapi a chlapačky. nemáte doma někdo Vag, nebo doporučíte mě někoho v Brně a okolí. Mám problém s vynecháváním válce , tak by to potřeboval pořádně načíst a zjistit co by to mohlo být. Dík za typ. Musa Upraveno Prosinec 28, 200717 r od MUSA
Prosinec 30, 200717 r Zdar chlapi a chlapačky. nemáte doma někdo Vag, nebo doporučíte mě někoho v Brně a okolí. Mám problém s vynecháváním válce , tak by to potřeboval pořádně načíst a zjistit co by to mohlo být. Dík za typ. Musa No jestli se tady do toho můžu vložit, tak to vynechávání válce bych tipl na špatný zapalovací kabel a to VAG nerozpozná, pouze ukáže kolísající otáčky. Pokud chceš mermomocí načíst auto na VAGu, písni mi SZ...
Prosinec 30, 200717 r No jestli se tady do toho můžu vložit, tak to vynechávání válce bych tipl na špatný zapalovací kabel a to VAG nerozpozná, pouze ukáže kolísající otáčky. Pokud chceš mermomocí načíst auto na VAGu, písni mi SZ... Tento motor nemá zapalovací kabel. Má vysokonapěťovou lištu.
Prosinec 30, 200717 r Tento motor nemá zapalovací kabel. Má vysokonapěťovou lištu. Jo, už to vidím, jedna štyry. Tak asi lišta v háji... Ale nerad takhle opravuju na dálku...
Prosinec 30, 200717 r Autor Díky za reakce, jen tak dál ať se dozvím další věci, už pomalu sháním VAG.
Prosinec 30, 200717 r Díky za reakce, jen tak dál ať se dozvím další věci, už pomalu sháním VAG. U VAGu to není jen otázka kabelu a compu. Ale podstata je naučit se , prostudovat DP a třeba VIS apod.
Prosinec 31, 200717 r U VAGu to není jen otázka kabelu a compu. Ale podstata je naučit se , prostudovat DP a třeba VIS apod. Presne to som mu písal do SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.