frok Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 mám takový problém chtěl jsem sundat zadní stěrač a nějak to nejde vypadá to jako kdyby tam byl zalisovaný mužete mi někdo poradit jak to sundat nebo co s tím díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 No vyzerá to že je len riadne na tom kónuse zaoxidovaný a preto nejde. najlepšie by samo bolo mať sťahovák, ale asi nemáš. Neskúšal si nejaký sprej na hrdzavé veci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 No vyzerá to že je len riadne na tom kónuse zaoxidovaný a preto nejde. najlepšie by samo bolo mať sťahovák, ale asi nemáš.Neskúšal si nejaký sprej na hrdzavé veci? to jsem zkoušel stříkal jsem to asi 2 dny a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 já dostal stěrač dolu pomocí sika kleští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nevím jestli to bude tou rzí, protože já jsem ho vyměňoval na uplně novym autě a taky jsem ho za boha nemohl dostat dolů, nakonec jsem zajel do servisu a tam mi ho zadáčo sundali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Mixoval som ten stirač ako u felicie no jasna že som ho zlomil. Tak opatrne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Měl sem to podobně, stříknul sem WDčko, chvili počkal a pak opatrně vypáčil šroubovákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.