Petr E Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Nikde jsem to tady nikdy neviděl, tak pro ty kdo by o to měli zájem a neví o tom. Je to na www.skoda-auto.cz a tam : Servis-Příslušenství-Octavia tour-Sport-Kožená rukojeť ruční brzdy (třetí z hora) Kod: FBA064009 ,cena 200kč A pak toto: Kožená manžeta ruční brzdy kod: FBA064012 ,cena 860kč Editováno: 2. leden 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Stránky škoda-auto nelze takto linkovat, hodí tě to na jinou stránu, takže připiš aspon cestu kde to maj hledat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Tak opraveno, díky Editováno: 18. Květen 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak opraveno, díky Jo a k tomu mám taky dotaz mají tam na výběr ručky 2 jenda je dražší a jedna levnější nevíte jakej je rozdíl obě by měli být snad kožené na stránkám mají tu jednu za 200Kč a když v servisu měli jednu za litr a tuhle levnější neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) A ještě něco, předělával jste to někdo, nebo někdo víte jak na to?? EDIT: Tak ta manžeta drží rukojet jenom na gumičce, za 10 vteřin vyměněné. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 ja som tam kedysi napchal z fabie rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Jo a k tomu mám taky dotaz mají tam na výběr ručky 2 jenda je dražší a jedna levnější nevíte jakej je rozdíl obě by měli být snad kožené na stránkám mají tu jednu za 200Kč a když v servisu měli jednu za litr a tuhle levnější neměli pokud jsem Tě dobře pochopil, tak jedna je na předfacelift (ten je ze dvou dílů (viz. ta rukojet a pak manžeta s takovým rámečkem) a pak na facelift a to je jeden kus a jen se to na ručku navleče. Vlastně to ani není žádná manžeta jen takový převlek ručky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Tak jsem si jí sehnal a nandal a vypydá dobře, ladí s tím pytlem.Akorát okolo čudlíku je to otřesný, jak to vypadá, naštěstí to není v autě vidět. A taky trochu nabyla na průměru, což mi vyhovuje... Editováno: 2. leden 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 ja som tam kedysi napchal z fabie rs dobre resený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Prosim te, jak se sundava to madlo z rucky predfaceliftu? Jen strhnout nebo je na to nejakej figl...me to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Myslíš tu rukojet sundat od manžety s rámečkem? Ta manžeta je na gumičce na tom navlečená, něčím to podeber. Dám ti foto pro představu starý. Já jsem tu ručku vyndal nejdřív z auta. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A kdyz takhle sundam manzetu, rukojet pujde taky vytahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 (editace) Jo, pořádnou silou. Ale myslím že je to lepší přendavat když je celá ručka venku z auta.--Silou ručku vytáhneš k radiu, natáhne se ti pytel:) a po stranách ho vycvakneš i s rámečkem. Jestli to chceš i vyfotit řekni. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Snad se mi to povede, nevedel jsem jesi je v tom nakej figl nebo jesi to jde proste jen silou ven. Musim vymenit rucku, protoze mi v ni ruplo perko co drzi zobacek a ted mi rucka blbe drzi. Sehnal jsem na vrakovisti torzo bez niceho tak se to pokusim prehodit. Diky za info, zkusim to servat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argo Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 ahoj mam dotaz dase dat radici pak z octavie do fabie jesi to pasuje a jektomu i manzeta myslim u typu. ffa600001 pak mam dotaz ta kozenka natu tucku zakryjeji celou?? ta zatech 200kc FBA064009 , dik,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 A máte někdo zkušenost s nasazením ručky z Fabie RS do Octavie po face!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 pokud jsem Tě dobře pochopil, tak jedna je na předfacelift (ten je ze dvou dílů (viz. ta rukojet a pak manžeta s takovým rámečkem) a pak na facelift a to je jeden kus a jen se to na ručku navleče. Vlastně to ani není žádná manžeta jen takový převlek ručky. aha tak to je možný oni tam taky věděli prd. A litr bych za to nedal tak jsem se na to vysral. Oni si mysleli že jedna bude z koženky a ta dražší z kůže ale oni tam vědí prd Auto šídlo to jsou Lamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.