Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
škoda že dneska už na takovou nenarazí člověk, combi bych asi uživil na stavbu :)

No my jsme před půl rokem koupili Formana,naši stavěj barák a nechtěli huntovat Koktu,navíc tatík změnil práci kde nemá služebáka ale platěj mu od kiláku a chtěl něco jednoduchýho na údržbu,no tak jsem pohledal a narazil na Formana,rok 94,motor 50 kW,výbava Comfort line,plus centrál na dálku,alarm atd,najeto 70 tis. a vypadal jako když vyjel z linky.Sice byl dražší-45 tis,ale u s ním najel 15 tis bez sebemenšího problému :palec2:

Vloženo
No my jsme před půl rokem koupili Formana,naši stavěj barák a nechtěli huntovat Koktu,navíc tatík změnil práci kde nemá služebáka ale platěj mu od kiláku a chtěl něco jednoduchýho na údržbu,no tak jsem pohledal a narazil na Formana,rok 94,motor 50 kW,výbava Comfort line,plus centrál na dálku,alarm atd,najeto 70 tis. a vypadal jako když vyjel z linky.Sice byl dražší-45 tis,ale u s ním najel 15 tis bez sebemenšího problému :palec2:

jo a kupodivu je červenej :p

Vloženo
kua tak jsem si udělal radost :) nasrany budu až to budu platit :D

Goodyear EAGLE F1 GSD3 215/45 R17 87W Letní 4ks 9 356,00,- Kč

tak nakonec 215ky jo .... no ,ale jak to bude drzet,,ty prachy za to stoji

Vloženo
kua tak jsem si udělal radost :) nasrany budu až to budu platit :D

Goodyear EAGLE F1 GSD3 215/45 R17 87W Letní 4ks 9 356,00,- Kč

Dobrej výběr....a třeba je za tebe někdo zaplatí ;)

Vloženo

taky jsem měl, červeny, 50KW rok 94, nemužu najít foto, jen jak hezky sloužil ;)

Vloženo
tak nakonec 215ky jo .... no ,ale jak to bude drzet,,ty prachy za to stoji

tj, snad to bude kvalitka, DUNLOP SP SPORT MAXX byl taky super, ale ta guma mizela před očima, za rok a jsou na 1-2mm :(

Vloženo
tj, snad to bude kvalitka, DUNLOP SP SPORT MAXX byl taky super, ale ta guma mizela před očima, za rok a jsou na 1-2mm :(

Hmm,, uz to holt nejsou 65 profily ;)

Vloženo (editace)
Tohle je taky 1.5 LSi furt je v garazi.. ale rozprodava se na ND pac na tenhle model je strasne tezky sehnat dily.

ma pekny kolacky kol5;) a koukam ze fávo ma levou cirou optiku lol

Editováno: , autor: Jeronymo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...