HOSPODA 2008 č. 7 - Stránka 298 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

No jinak jsem si dnes dopoledne střihl tu výměnu gufírka na klikové hřídeli, naštěstí na zvedáku, takže jsem se nemusel moc ohýbat ;) A zdá se, že je to v pohodě, jen když jsem dával zpátky rozvody, tak jsem byl malinkej jak mužskej úd po studené koupeli lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spidi napsal:
No to nevypadá věru zle...

Já se takhle před pár dny zbláznil do Fiatu 500 - prostě ho musím mít...!!!

Jojo,ja zase koukam po Grande punto 1,4T.Jo a pockej si na upravu od Abartha,ma tam bejt 155 koni,to s tim malym autickem musi pekne mavat :palec2:

Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:
No jinak jsem si dnes dopoledne střihl tu výměnu gufírka na klikové hřídeli, naštěstí na zvedáku, takže jsem se nemusel moc ohýbat ;) A zdá se, že je to v pohodě, jen když jsem dával zpátky rozvody, tak jsem byl malinkej jak mužskej úd po studené koupeli lol

No hlavne,ze jsi vse zdarne dokonal.. ;)

Jinak Fiat 500 je zajimavy vozitko..Tuhle jsem videl v bile perleti s tim cervenym rychlym pruhem a pekny.Dat na to naky cerny 17"-18" nebylo by to zly..Jen to ma jednu chybu na 4 pismena.. :(

Odkaz ke komentáři

Martyp napsal:

Jinak Fiat 500 je zajimavy vozitko..Tuhle jsem videl v bile perleti s tim cervenym rychlym pruhem a pekny.Dat na to naky cerny 17"-18" nebylo by to zly..Jen to ma jednu chybu na 4 pismena.. :(

to ze Fiat stoji za prd uz dneska neplati.Mam kamarada co je prodava a rika,ze uz je to o necem jinem

Odkaz ke komentáři

Martyp napsal:

Ale jo, vypadá to že jo. Čéče teďka už jsou všechny gufera teflonový, obyč už neobjednáš ani omylem. Ono to občas trošku zazlobí, ale zatím to vypadá v pořádku, občas se na to musím mrknout, jestli to nepoteče, při nejhorším bych to udělal znova, dá se to... ;)

Já bych toho fiátka chtěl nejraděj v kabriu, jen jestli to zase nebude o 150-200.000,- dražší... :help:

Chyby na čtyři se nebojí, pajšl to má z nové Pandy a co se týče motoru, toho se nebojím. Bude to jak s Punten, když to nejede a přitom čerpadlo i střiky dávají benzin a indukčka i svíčka jistru, tak pak jedině ten rozvoďák... ;)

Odkaz ke komentáři

Cary_mary_fuck napsal:
Jakpak se mas? Sem te necetla ani nepamatuju :)

Momentálně velmi pozitivně, mám novou práci, trochu podobná té předchozí, ale umístěná o pár okýnek výše ve firemním "rodokmenu", takže hlavní změna je na výplatní pásce... ;)

Odkaz ke komentáři

Cary_mary_fuck napsal:
No za nic :) A jinak?

Jináč jsem prolezl koktu na zvedáku, prohlídl jsem klíčový místa a zdá se být stále v kondici kočka jedna stříbrná, akorá se za záhadných okolností nějde přerušil kabel od altíku k relátku (ren tenoučkej), takže při otočením klíčku neblikne kontrolka dobíjení, ale na to se kouknu, až bude teplej, v dílně mě tlačil čas...

Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:
Ale jo, vypadá to že jo. Čéče teďka už jsou všechny gufera teflonový, obyč už neobjednáš ani omylem. Ono to občas trošku zazlobí, ale zatím to vypadá v pořádku, občas se na to musím mrknout, jestli to nepoteče, při nejhorším bych to udělal znova, dá se to... ;)

Já bych toho fiátka chtěl nejraděj v kabriu, jen jestli to zase nebude o 150-200.000,- dražší... :help:

Chyby na čtyři se nebojí, pajšl to má z nové Pandy a co se týče motoru, toho se nebojím. Bude to jak s Punten, když to nejede a přitom čerpadlo i střiky dávají benzin a indukčka i svíčka jistru, tak pak jedině ten rozvoďák... ;)

No tak aspon,ze to maka jak ma.. ;)

Hele me se ta 500 libi i se strechou.. :D

Jako mozna uz to neni s Fiatama,co to byvalo,ale stejne jim neverim... :( I po zkusenostech se Stilem co se o nej staram kolegovi.. :wacko: Ale zase novota je novota no.. ;)

Me by nevadilo na vysperkovani tohle.. ;)http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Odkaz ke komentáři

Martyp napsal:
Proc?Se branis japoncom? :D

No jak jsem dělal to gufero, tak kluci objednívali tlumiče na Nissana, typ nevím, ale slyšel jsem cenu, tak jsem si v duchu říkal, že za ty lowe bych měl na koktu staváček od KW ;)

Editováno: , autor: Spidi
Odkaz ke komentáři

Spidi napsal:
Jináč jsem prolezl koktu na zvedáku, prohlídl jsem klíčový místa a zdá se být stále v kondici kočka jedna stříbrná, akorá se za záhadných okolností nějde přerušil kabel od altíku k relátku (ren tenoučkej), takže při otočením klíčku neblikne kontrolka dobíjení, ale na to se kouknu, až bude teplej, v dílně mě tlačil čas...

Tak hlavne ze jezdi :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...