Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A uz sme se o tom bavili na garazi ze to mam odbrzdeny.. me vubec neposlouchas :D Pry vagonu.. aby te tve Koktuli muj kombajnek este nenatrhl ..... lol

Se bojim bojim tvýmu vagonu to nandám i na zpátečku lol

Vloženo
Jasná... Práca je věčná, furt neubejvá... lol

Hele tak každopádně to Rakousko. Dalo by se tam někde vegetit...? Já jsem teda počítal, že budeme chrápat v koktě nebo ve stanu (pokud bude počasí), ale už asi stárnu a dávám přednost posteli... lol

No praaaave.. :(

Kdy ze je to rakousko?Si to porad nepamatuju..nejak konec kvetna jsi psal ne?No ja nevim,za kolik by se tam dalo sehnat bydleni,ale myslim,ze to nic zavaznyho nebude.. ;)

@BadyS: TO neni stredou woe..to je tim,jak ta fotka proste vypada..A ta barva ty folie.. lol lol

No nic,jdu a oed pratele.. ;)

Vloženo
No praaaave.. :(

Kdy ze je to rakousko?Si to porad nepamatuju..nejak konec kvetna jsi psal ne?No ja nevim,za kolik by se tam dalo sehnat bydleni,ale myslim,ze to nic zavaznyho nebude.. ;)

@BadyS: TO neni stredou woe..to je tim,jak ta fotka proste vypada..A ta barva ty folie.. lol lol

No nic,jdu a oed pratele.. ;)

Rakousko je 22. - 25.5. ;)

Vloženo
Myslíš že by ti pojištěovna dala tolik jo? lol

Tak + doplatek... ;)

Ale řešil bych to stejně, kdyby mě nějakej parchant obral o stavájící, tak jdu do žluté O1 RS ;)

Vloženo
Tak + doplatek... ;)

Ale řešil bych to stejně, kdyby mě nějakej parchant obral o stavájící, tak jdu do žluté O1 RS ;)

Tak já vám to můžu zařídit lollol

Vloženo
A vis proc se vic kradou? Protoze sou zadanejsi sedany nikdo nekrade protoze je nikdo nechce lol

No to ne ale plechařina je dražžší víš a to by bylo ybys ses do mě nepustila že ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...