baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 takhle z rána a už by se to tu prcalo.......... ale to my nedovolíme! lol tak to je jasny, to by neslo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 to bych viděl o měsíc později 31.5 je tjůůůning v Olomocu No tak pojedem do hOlomóca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Nee on si vezme primo ze Skodofky novou ale chtel by vedet jak jsou s tim motorem spokojeni ostatni. No jestli bude brát 1.9 TDI PD 77 KW tak tu nééééééé ten motor se moc nepovedl lepší varianta je 103Kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Bady, máš to opět za 100 bodov krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 No tak pojedem do hOlomóca... zůůůpr, třeba by dojel i Roman, co Romaneeeeeeeeee ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 No jestli bude brát 1.9 TDI PD 77 KW tak tu nééééééé ten motor se moc nepovedl lepší varianta je 103Kw zas taka hruza ta 77kw není, prostě levnochod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 zůůůpr, třeba by dojel i Roman, co Romaneeeeeeeeee ? do Gaudeamu urcite...ta Holomoooc nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 zas taka hruza ta 77kw není, prostě levnochod No právě zlatá rotačka 66kw byl jsem z toho dost zklamanej (mám to občas k služebním účelům) musíš ten motor točit jak benzína no a pak zase ta spotřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Totok jsem objevil při úklidu hadru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Totok jsem objevil při úklidu hadru... no ty kraso zase Hradec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 No nic měj te se jdu se pošťourat v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 no ty kraso zase Hradec A dokonce ročník s podtitulem "višně v čokoládě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 A dokonce ročník s podtitulem "višně v čokoládě" jj naprosta pravda...silenej vecirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Totok jsem objevil při úklidu hadru... Vojtech je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jj naprosta pravda...silenej vecirek Jj, chyběl snad už jen Sagvan Tofi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Vojtech je nej Taky se psal rok 2004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 do Gaudeamu urcite...ta Holomoooc nevim nevim píšeme si, ty vole neuděláme nějakou sesion tam na chatičkach vedle ?????? jakože se řekne paru lidem a jedeme se kulturně okořenít ? lol domluvime sa v chabrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Taky se psal rok 2004 to jste mě ještě neměli ráááááádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Vojtech je nej jj slusnej typan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Jj, chyběl snad už jen Sagvan Tofi... tak to naprosty souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 píšeme si, ty vole neuděláme nějakou sesion tam na chatičkach vedle ?????? jakože se řekne paru lidem a jedeme se kulturně okořenít ? loldomluvime sa v chabrech ja s tim problem nemam...nejaka tak grilovacka, pohodicka jazz, nejaky koupani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 to jste mě ještě neměli ráááááádi a ted uz te milujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 píšeme si, ty vole neuděláme nějakou sesion tam na chatičkach vedle ?????? jakože se řekne paru lidem a jedeme se kulturně okořenít ? loldomluvime sa v chabrech Domluvte se a já to tam dohóknu. Nová slečna provozní je fajne, má cca 20 jařin, to budou pěkný lázně. Jo a jmenuje se Katka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 to jste mě ještě neměli ráááááádi Ale měli, jenom jsme to tenkrát ještě nevěděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky