Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Souhlas Domluvíš to i s ostatními ??? po, út mám volno a st, čt, pá ranní ale ještě nevím v kolik končím. Ale stejně asi až mezi 16-18:00 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Domluvíš to i s ostatními ??? po, út mám volno a st, čt, pá ranní ale ještě nevím v kolik končím. Ale stejně asi až mezi 16-18:00 ??? Ja uz nic nedomlouvam.. z 11 lidi jich 7 nemohlo 2 na to zapomeli a nakonec by sme sli akorat zase my dva.. takze kaslat na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ja uz nic nedomlouvam.. z 11 lidi jich 7 nemohlo 2 na to zapomeli a nakonec by sme sli akorat zase my dva.. takze kaslat na to To se nedivím. To už bych asi taky nedomlouval podruhý. Tak pudem sami !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 To se nedivím. To už bych asi taky nedomlouval podruhý. Tak pudem sami !!! To bude nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 To bude nejlepsi Kdy, kde a v kolik ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Kdy, kde a v kolik ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 A máme třetího "na kafe". Když vezme JasteRa tak budou za 20 minut v Brně a už jsme čtyři !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Hojte ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 A máme třetího "na kafe". Když vezme JasteRa tak budou za 20 minut v Brně a už jsme čtyři !!! no jasne, bezne jezdim na kafe do Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 no jasne, bezne jezdim na kafe do Brna To doufám !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 no jasne, bezne jezdim na kafe do Brna A ja myslel ze do Turnova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 A ja myslel ze do Turnova jj tam jedu zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 jj tam jedu zitra Zitra mam zkousku takze zitra nemuzu ... btw v kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Bry ranko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No nevim jestli je dobry Ale zkusme to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Zitra mam zkousku takze zitra nemuzu ... btw v kolik ? 5-6 tak nejak jinak ja mam dnes masakr den...spal jsem asi hodinu bo se kamaradovi narodil syn....je me silene zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) No mne je taky silene zle Editováno: 21. Květen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No mne je taky silene zle Michale jak kdyz reknu, ze masakr tak je to opravdu masakr ale dnes??? uz to byt horsi asi nemuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No mne je taky silene zle Nejste sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Nejste sami myslis...ja mam dnes sileny boj...a ted jsem se dozvedel, ze musim nekam jet...to bude parodie na opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No ale jako dneska si celkem zajezdis !!! Takze opatrne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No ale jako dneska si celkem zajezdis !!! Takze opatrne !!! vole!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 myslis...ja mam dnes sileny boj...a ted jsem se dozvedel, ze musim nekam jet...to bude parodie na opravu Ja dneska taky nejsem prace schopna vubec Jeste ze nikam nemusim jet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ja dneska taky nejsem prace schopna vubec Jeste ze nikam nemusim jet. no ja si dnes najezdim jen tak 400km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 no ja si dnes najezdim jen tak 400km Jenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky