Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ale delam tu soupis provedenych praci a dodavek a nejde mi to. Nasla sem to na internetu ale neda se do toho v PC psat tak to musim delat cely znova a nedari se. Furt to skace tam kam nema můžu ti poslat svůj vzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 co ja vim co bude za rok to jo,ja se ted do Cech podivam asi az tak v zari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ja myslim, ze se to neztrati no ja si prave myslim, ze ztrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 8 lidi - octavka - pickup - ceed - volvo - fabie - astra ... a to je asi vsechno Jojo neco s PC Nejakej ... jak to rict slusne ... spravce vlastní firma? jak jezdí ten ceed, co dílenský zpracování? mě se to auto vůbec nelíbí, navíc mám ke korejcům tak nějak odpor - sem spíš konzervativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no ja si prave myslim, ze ztrati I tak se to da rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to jo,ja se ted do Cech podivam asi az tak v zari tak to by mohly byt doksy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 I tak se to da rict jak jde o zradlo, vsak ty vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 vlastní firma? jak jezdí ten ceed, co dílenský zpracování? mě se to auto vůbec nelíbí, navíc mám ke korejcům tak nějak odpor - sem spíš konzervativní Vlastni firma, ale ne moje ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Du si vedle pro PIZZU hned sem z5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 JJ,z Hlavecniku je masicko nejlepsi ,muzu doporucit přesně, pán je znalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Vlastni firma, ale ne moje ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super. 6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Vlastni firma, ale ne moje ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super. i30 je uvnitř trochu lepší, ale je i dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 kluci co to RSo,kolik byste za nej dali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3? To jo, ale proc kdyz to auto muzes mit dele a je stale v zaruce takze neresis jestli je nebo neni nejakej problem, protoze to neplatis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 kluci co to RSo,kolik byste za nej dali? Foto by nebylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Mnam mnam ... Hawai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 si hodne rychlej Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3? to není podstatný, odepisuješ ho dlouhých pět let, jsem zvědav, jak se s tím popere pojišťovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 To jo, ale proc kdyz to auto muzes mit dele a je stale v zaruce takze neresis jestli je nebo neni nejakej problem, protoze to neplatis ? a je to omezený i počtem km? je fakt, že bych radši každý 2-3 roky nový auto, než 6 let jezdit jedním - kdybych na to samozřejmě měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to není podstatný, odepisuješ ho dlouhých pět let, jsem zvědav, jak se s tím popere pojišťovna aha, takže ty odpisy protáhli jo? zmetci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 si hodne rychlej Michale Je to o vchod vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 můžu ti poslat svůj vzor Si zlato Racing.angel@klikni.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 a je to omezený i počtem km? je fakt, že bych radši každý 2-3 roky nový auto, než 6 let jezdit jedním - kdybych na to samozřejmě měl Jojo omezeny to je ... 150tis km ... a to je pro nas dostacujici na 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jojo omezeny to je ... 150tis km ... a to je pro nas dostacujici na 5 let tj, 30t ročně je tak nějak standard.. pokud nejezdíš jako JaKr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Asi pujdu domu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky