MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 V JBC je ... nic moc ... po desti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 v Plzni pěkně hnusně - zataženo a chystá se k dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 doufám že odpolko a hlavně zítra už bude lepší počásko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 co záda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 od kdy se počítaj ty příspěvky??? koukám že se to nějak přičítá ke včerejšku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 kousek od Chaber zatazeno a vypada to na dest...az snad odpoledne by to melo byt lepsi... jinak dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 od kdy se počítaj ty příspěvky??? koukám že se to nějak přičítá ke včerejšku dle meho za poslednich 24hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ahoj Jiriku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 @Dakie : Zada ... kazdym dnem lepsi ,,, dneska sem se ohnul a zavazal si tkanicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ahoj Jiriku ! Ahoj Miso !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 baurak: hoj.. jj, sem koukal na předpověď a zejtra by mělo bejt 19 stupňů a oblačno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 dle meho za poslednich 24hodin Jojo presne tak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 @Dakie : Zada ... kazdym dnem lepsi ,,, dneska sem se ohnul a zavazal si tkanicky zhruba takhle si predstavuji, ze budu mluvit az me bude tak 65 mozna driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 baurak: hoj.. jj, sem koukal na předpověď a zejtra by mělo bejt 19 stupňů a oblačno... snad to vyjde...chtel jsem se tam dnes stavit vecer ale asi na to kaslu, vycistim auto a radsi ho z garaze nevytahnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jojo presne tak ! tak mam asi pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ty woe, když už si i zavážeš tkaničky, tak to je oká jako Vesnička středisková nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ftipalci ... fakt nic moc kdyz se nemuzes ani pohnout, a fusky si musis rict pritulkyni aby ti rano natahla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 dle meho za poslednich 24hodin 24 hodin od kdy - od včerejšího přihlášení? já právě čekal, že od půlnoci pojedem nanovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 jj, záda sou nepříjemný, taky už sem si to zažil, když sem se nemoh ani otočit na posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 24 hodin od kdy - od včerejšího přihlášení? já právě čekal, že od půlnoci pojedem nanovo.. Ne proste od ted 24 hod zpet, aspon tak sem to vypozoroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Míšo, poradíš mi prosím s compem? stahuju songy z mp3stahuj.cz a mám nainstalovanej Quick Player.. Pokaždý když kliknu na "stáhnout" tak se mi ten song spustí v Quick Playeru, ale nestahuje.. když sem neměl Quick Player, tak to stahovalo bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ftipalci ... fakt nic moc kdyz se nemuzes ani pohnout, a fusky si musis rict pritulkyni aby ti rano natahla mas nosit pantofle voe...popravde pritelkyni moc nezavidim, hned po ranu a takovy nechutny ukoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 24 hodin od kdy - od včerejšího přihlášení? já právě čekal, že od půlnoci pojedem nanovo.. aktualne...to znamena od ted zpet 24hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Míšo, poradíš mi prosím s compem? stahuju songy z mp3stahuj.cz a mám nainstalovanej Quick Player.. Pokaždý když kliknu na "stáhnout" tak se mi ten song spustí v Quick Playeru, ale nestahuje.. když sem neměl Quick Player, tak to stahovalo bez problémů Nevim jak se tam stahuje, ale co zkusit kliknout pravym a dat save as ? Proste neotvirat, ale ukladat ? Ale jak rikam neznam to jak to tam vypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ok, tak kdybych ještě věděl, v kolik sem se včera přihlásil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky