Jar_da Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jdou ti vyplnit ty formuláře, samotného mě to zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Zdar všici teda pokud tu někdo je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 všichni makaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 všichni makaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jdou ti vyplnit ty formuláře, samotného mě to zajímá Jake formulare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ty co jsem ti posílal, fakturace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 brý tro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 dneska všici makaj bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 dneska všici makaj bo co? Jj je to tu mrtvý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ááá, konečně někdo známej jj, brácha neví o co přichází s těma Doksama! ale zrovna si to naplánovat takle blbě.. aspoň že sem ho ukecal na SH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 JaKr: Jafny 2 Bazz: 2 Dakie: Achoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ááá, konečně někdo známej jj, brácha neví o co přichází s těma Doksama! ale zrovna si to naplánovat takle blbě.. aspoň že sem ho ukecal na SH No to jo ,ale Doksy jsou Doksy chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 JaKr: Jafny 2 Bazz: 2 Dakie: Achoooj Kuju taky posílám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 makam jak pes dneska jinak bre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ahoj ahoj...ja jsem byl ted akorat resit pokutu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 makam jak pes dneska jinak bre ranko Tak hlavně bacha ať si neublížíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 CMF: no čakuýýý warhead: zdarec, ty pese baurak: za co pak pokutku? Bazz: tak včera sem to napsal už do srazů a akcí - SH mi přišly lepší než Doksy - hlavně z toho důvodu, že tam fakt narazíš převážně na lidi z fóra, který už trochu znáš a víš o čem s nima mluvit ale je fakt, že jezdí i do Doks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ahoj ahoj...ja jsem byl ted akorat resit pokutu :-) No a co dobrý ? Já měl včera štěstí dvakrát stavěli na dálnici a vždy nechtěli mě to byla úleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 za zakaz zastaveni :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: no, ty bys tak ještě potřeboval, aby tě stavěli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 CMF: no čakuýýý warhead: zdarec, ty pese baurak: za co pak pokutku? Bazz: tak včera sem to napsal už do srazů a akcí - SH mi přišly lepší než Doksy - hlavně z toho důvodu, že tam fakt narazíš převážně na lidi z fóra, který už trochu znáš a víš o čem s nima mluvit ale je fakt, že jezdí i do Doks no oni jsou Doksy trošku z ruky to bude ten problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: a cos vyfásnul? to my včera s kámošem stáli taky na zákazu zastavení - u parku na Letný.. a naštěstí nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: zdarec, ty pese Co to je za osloveni sem vcera misto motoru vytahl kolo a skoro to se mnou seklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: no, ty bys tak ještě potřeboval, aby tě stavěli Náhodou už mám těch bodů 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: neřekl bych, že jsou z ruky pro mě to vyjde blíž než do Prahy ale časově je cesta plus minus stejná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky