Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

baurak: jenže když ti odřou auto, tak po nich můžeš vymáhat škodu ;) ptal sem se na to známýho u městský a říkal, že když mi dá někdo botu a uvidím, že mi poškodili auto, tak mám normálně zavolat státní ;)

Vloženo
baurak: jenže když ti odřou auto, tak po nich můžeš vymáhat škodu ;) ptal sem se na to známýho u městský a říkal, že když mi dá někdo botu a uvidím, že mi poškodili auto, tak mám normálně zavolat státní ;)

ale jo to nerikam, ze nemas pravo...jen jsem konstatoval, ze jim to je jedno...

Vloženo

baurak: tak v tom případě to sou pěkný idioti! třeba u mýho auta je to už jedno, ale když pak má někdo leštěnku jako ty nebo amogh, bobik... to pak docela nase*e..

Vloženo
baurak: tak v tom případě to sou pěkný idioti! třeba u mýho auta je to už jedno, ale když pak má někdo leštěnku jako ty nebo amogh, bobik... to pak docela nase*e..

tady na to u firmy koukam denne jak ty auta tahaj a podle me jeste musej poskrabat elektrony jak to nakladaj ale to si nejsem jisty, jen si to myslim

Vloženo
Jj holt soukromník no a vydělává na tom strašnej baťoh :aggressive:

tak umel se prosadit lol

tady to v Praze taky delala firma a ted si to podle se odvazej primo policajti

Vloženo
tak umel se prosadit lol

tady to v Praze taky delala firma a ted si to podle se odvazej primo policajti

No a městu nejde ani koruna vše zůstává té firmě dobrý co :aggressive:

Vloženo

Dakie : Myslim ze ono se to tyka i trestniho prava coz by znamenalo povinnost prasknout treba starou nebo deti takze kvuli tomuhle klidne do ulic pujdu ;)

Vloženo
za co???

No za ten odtah a ta firma když začala odtahovat auta tak na to neměla ani žádné povolení no hrůza bylo to několikrát v televizi :feve:

Vloženo
No za ten odtah a ta firma když začala odtahovat auta tak na to neměla ani žádné povolení no hrůza bylo to několikrát v televizi :feve:

to je nejaky divny...nebo mate blbce ve vedeni mesta

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...