Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: jj, na dálnici sem taky jezdil se sklopenou sluneční clonou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Dakie : Zatim na ni nemaj moc paky protoze ustavni pravo jen tak nezrusis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: jenže když ti odřou auto, tak po nich můžeš vymáhat škodu ptal sem se na to známýho u městský a říkal, že když mi dá někdo botu a uvidím, že mi poškodili auto, tak mám normálně zavolat státní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Dakie : Zatim na ni nemaj moc paky protoze ustavni pravo jen tak nezrusis Presne tak!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 v Praze vetsinou taky ale neni to pravidlem No u nás ta odtahovka jezdí celých 24h denně po městě takže je to v pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: no, poplatky ve zdravotnictví jsou taky protiústavní a nějak je to netrápí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: jenže když ti odřou auto, tak po nich můžeš vymáhat škodu ptal sem se na to známýho u městský a říkal, že když mi dá někdo botu a uvidím, že mi poškodili auto, tak mám normálně zavolat státní ale jo to nerikam, ze nemas pravo...jen jsem konstatoval, ze jim to je jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: jj, na dálnici sem taky jezdil se sklopenou sluneční clonou No právě zlatá osoba blízká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Dakie : Kdyz bude nejhur vyjdeme do ulic jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No u nás ta odtahovka jezdí celých 24h denně po městě takže je to v pr... tady taky a ze jich neni malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: tak v tom případě to sou pěkný idioti! třeba u mýho auta je to už jedno, ale když pak má někdo leštěnku jako ty nebo amogh, bobik... to pak docela nase*e.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: no, poplatky ve zdravotnictví jsou taky protiústavní a nějak je to netrápí nene co se tohodle tyce tak jsem klidny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tady taky a ze jich neni malo... Jj holt soukromník no a vydělává na tom strašnej baťoh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: myslíš že by někdo šel do ulic?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 HF: Tak jak to vidis tento tyden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: tak v tom případě to sou pěkný idioti! třeba u mýho auta je to už jedno, ale když pak má někdo leštěnku jako ty nebo amogh, bobik... to pak docela nase*e.. tady na to u firmy koukam denne jak ty auta tahaj a podle me jeste musej poskrabat elektrony jak to nakladaj ale to si nejsem jisty, jen si to myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: myslíš že by někdo šel do ulic?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jj holt soukromník no a vydělává na tom strašnej baťoh tak umel se prosadit tady to v Praze taky delala firma a ted si to podle se odvazej primo policajti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tak umel se prosadit tady to v Praze taky delala firma a ted si to podle se odvazej primo policajti No a městu nejde ani koruna vše zůstává té firmě dobrý co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Dakie : Myslim ze ono se to tyka i trestniho prava coz by znamenalo povinnost prasknout treba starou nebo deti takze kvuli tomuhle klidne do ulic pujdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No a městu nejde ani koruna vše zůstává té firmě dobrý co za co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 za co??? No za ten odtah a ta firma když začala odtahovat auta tak na to neměla ani žádné povolení no hrůza bylo to několikrát v televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ma to tu cenu cist vsechno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No za ten odtah a ta firma když začala odtahovat auta tak na to neměla ani žádné povolení no hrůza bylo to několikrát v televizi to je nejaky divny...nebo mate blbce ve vedeni mesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ma to tu cenu cist vsechno ? hod to pres inteligentni filtr posty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky