Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 nj, toho 20. to se mnou asi neklapne, pane Hrábě To je škoda, mohli jsme si dát takovej mezisrázeček. Ale stejně domluvu nechám pentadiusovi - přece jenom je tu služebně starší !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 to je přece jedno jestli je starší nebo ne? každopádně bych opravdu moc rád, ale spíš bysme se mohli vidět v Brně 15.6. na WTCC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 to je přece jedno jestli je starší nebo ne? každopádně bych opravdu moc rád, ale spíš bysme se mohli vidět v Brně 15.6. na WTCC Starší a hlavně zná rozhodně víc lidí něž já. Ale když už budeš v tak proč ne toho 15.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 nebudu tam sám, bude nás víc z fóra už se tam moc těším! budeš mít službu s Márou nebo budeš mít volno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Já zatím dělám z 99% jenom středa, čtvrtek a v pátek takže bych měl mět volno. A nechat ujít si tu sešlost ujít ??? - Neé Aspoň můžete ohodnotit 17" Dotz Hanzo na žlutý OI RS - jak to tak vypadá, asi budu poslední kdo přezuje zimáky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 už je máš na autí??? měly přijít minulý týden ne?? tak kde sou fotáááááááááááááááááááá??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Disky došli před týdnem v úterý, Dunlopky jsou v pneuservisu ale nesehnali mě ventilky co jsem chtěl. A ty dneska odeslali tak snad tento týden už to dám dohromady. http://www.tuningshop.cz/skryte-chrom-ventilky-cerne.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 auuu, to by mě jeblo čekat s nandáním kol jen kvůli ventilkům ale pak to bude fešanda budeš snižovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Paradoxně to co bylo skladem tak trvá nejdýl. Snižovat už asi ne, protože stačilo trochu sněhu v zimě a měl jsem z toho zhrnovák. Ale nikdy neříkej nikdy. Zatím mám domluvenou změnu podsvícení u s-talkera a dumám o maxidotu, aspoň prozatím. Editováno: 2. Červen 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jj, dokud si nepoznal tohle fórum, byl si spokojenej človíček viď já chtěl upravovat pouze stylingově + podvozek, ale když sem našel tohle fórum a viděl sem maxík, koženou ručku, řadičku...už to jelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Asi tak nějak. No nic, musim padat mladýmu z pokoje tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jj, maj sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Dobré rááánko! Dnes bude zase pařák! Jedu do Krkonoš ale nejraději bych zalezl do bazénu a vylezl až na dobrý obídek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Dobré rááánko! Dnes bude zase pařák! Jedu do Krkonoš ale nejraději bych zalezl do bazénu a vylezl až na dobrý obídek... Nazdarek Od zitrka uz by melo byt chladnejs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 bre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 ¨tak to je pěkný a platný lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 ¨tak to je pěkný a platný lol A kdo z vas je z moravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Cože to !!! baurak se nám stěhuje na Moravu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 A kdo z vas je z moravy? jááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 A kdo z vas je z moravy? Jestli chceš hodit do Moravy tak stačí říct !!! - a umíš plavat ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Jestli chceš hodit do Moravy tak stačí říct !!! - a umíš plavat ??? Jafny ze umim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 ja se nikam nestehuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Mohlo by zaprset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky