Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Cao Bady ...

ta je moc pekna...vsak ji nekam muzes soupnout,ostravští spoluobcane ti ji urcite s radosti pohlidaj ;) , koukam,ze si spise na ty starsi kočky :)

jaka byla cesta na SH,dojel jsi vpohode ? :)

čus bus

já koukám na nové i starší ročníky lol

na SH se jelo krásně, kočka to ve zdraví přežila, na to že to byla její první cesta když od října stála tak naprosto v pohodě, nalil jsem vodu do chladiča, napumpoval a na první duc chytla a jela, ani baterka nebyla KO, takže celá zimní udržba namontovat spz a nalít vodu a jelo se, novej motorek šlape parádně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čus bus

já koukám na nové i starší ročníky lol

na SH se jelo krásně, kočka to ve zdraví přežila, na to že to byla její první cesta když od října stála tak naprosto v pohodě, nalil jsem vodu do chladiča, napumpoval a na první duc chytla a jela, ani baterka nebyla KO, takže celá zimní udržba namontovat spz a nalít vodu a jelo se, novej motorek šlape parádně

tak jasne :) v dnesni dobe jsou nekdy i ty starsi moc pekny :p;) ...

Prave jsem si v ten den vzpomnel na to jak si rikal,ze si zustal 50 km od mista :) .,kazdopadne je parada ,ze slape jak ma ...Za jak dlouho se ti priblizne podarilo tu trasu zajet ? ...

Odkaz ke komentáři

tak jasne :) v dnesni dobe jsou nekdy i ty starsi moc pekny :p;) ...

Prave jsem si v ten den vzpomnel na to jak si rikal,ze si zustal 50 km od mista :) .,kazdopadne je parada ,ze slape jak ma ...Za jak dlouho se ti priblizne podarilo tu trasu zajet ? ...

2:10 - OSTRAVA-JIHLAVA -oktou

1:40 - jihlava-praha přes kolín po staré cestě, nasazené tempo 90-100 (10min z toho nabíjení navigace na pumpě v kamionu, se mě svina v kolíně vycucla :D)

Odkaz ke komentáři

2:10 - OSTRAVA-JIHLAVA -oktou

1:40 - jihlava-praha přes kolín po staré cestě, nasazené tempo 90-100 (10min z toho nabíjení navigace na pumpě v kamionu, se mě svina v kolíně vycucla :D)

Aha,tak ty mas MBéčéečko v Jihlave... jsem myslel ,ze s ni jedes z Ovy :) ... To v ni nemas zasuvku ? :D;)

j,s vekou ....tak to je panecku jina :p:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...