Rob Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Hoj tak na to dnešní teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Fuj toe hic po ranu Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 bre rano .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Bré ránko vespolek -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 zdarec pane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 zdarec pane :-) Zdarec Jiříku, co nového u Tebe , už se chystáš na dovču? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 no zatim se zadna dovolena nechysta tak se ani ja nechystam ale jinak pohoda...jen vcera jsem si dal 500km tak jsem toho mel celkem dost...jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 no zatim se zadna dovolena nechysta tak se ani ja nechystam ale jinak pohoda...jen vcera jsem si dal 500km tak jsem toho mel celkem dost...jak u tebe?? no plánování dovolené se už asi nevyhnu jinak včera sice jen asi 345km, ale měl jsem z toho celkem dost ráno jsem pěkně dlou trčel v koloně do Hradce kde zas za Litomyšlí tam opravuji asi 5m silnice a je to zaseklý jak sviňa a díky tomu sem se vracel až okolo 23h takže taky moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 vcera na prijezdu do Prahy po D1 byla 11km kolona ktera skoro stala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 vcera na prijezdu do Prahy po D1 byla 11km kolona ktera skoro stala taky dobrý taky mooooc fajn , tomu občas nějaké manták(čepičář) jedoucí na dovolenou kterej jede 20 v očích smrt a výsledný efekt je maximální Kde jsi všude lítal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 vcera jsem jel Humpolec - Pelhrimov - Pocatky - Pelhrimov - Bechyne - Pelhrimov - Praha blazinec no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Bré ránko vespolek -_- Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 vcera jsem jel Humpolec - Pelhrimov - Pocatky - Pelhrimov - Bechyne - Pelhrimov - Praha blazinec no ¨Tak to jsi se taky pěkně projel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Ahoooj Achooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 ¨Tak to jsi se taky pěkně projel no puvodne to tak hrozny bejt nemelo ale vzdycky se neco posralo a musel jsem porad nekam prejizdet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 no puvodne to tak hrozny bejt nemelo ale vzdycky se neco posralo a musel jsem porad nekam prejizdet to znám moc dobře a jak pozoruju tak tady u nás to je teď rozjebaný do mrtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 copak se u vas deje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Zima jak sviňa,asi půjdu bruslit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Zima jak sviňa,asi půjdu bruslit. tak nějak zamrzá nám tu doprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Zdravíčko všem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Zdravím ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ahoj všem po dlouhé době ... jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky