Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 se to stydim i rict jak jsem blbej.Potreboval jsem neco previzt,bylo to trosku delsi a ja vul zkusil zabouchnout dvere Romariooo: Ale uz me s tim nestvete! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ale no tak!...Ty viš jak to myslim...mám Tě rád a nejraději bych Ti pomohl ale nevim jak...Co Ti je?S čim marodiš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ale no tak!...Ty viš jak to myslim...mám Tě rád a nejraději bych Ti pomohl ale nevim jak...Co Ti je?S čim marodiš? No doktor se me ptal jestli nejsem tehotna... rekla jsem mu ze o nicem nevim tak tezko rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ale no tak!...Ty viš jak to myslim...mám Tě rád a nejraději bych Ti pomohl ale nevim jak...Co Ti je?S čim marodiš? zachvat lenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Tak to je nějakej vednej doktůrek,ne?Já bych se neptal a rovnou udělal vyšetření!!! Přijed do H.K a udělám Ti to vyšetření zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Tak to je nějakej vednej doktůrek,ne?Já bych se neptal a rovnou udělal vyšetření!!! Přijed do H.K a udělám Ti to vyšetření zadarmo. hezky pekne,tady zacina hra na doktora a ja musim odjet....no tak si pak prectu konec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Tak to je nějakej vednej doktůrek,ne?Já bych se neptal a rovnou udělal vyšetření!!! Přijed do H.K a udělám Ti to vyšetření zadarmo. Toe dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 hezky pekne,tady zacina hra na doktora a ja musim odjet....no tak si pak prectu konec.... Budeme si hrat na doktory? Tak mi kazdej dejte 30 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 To neni hra ale vážná vjec!!! Ale být těhotná neni vůbec špatny,ne?Dostaneš porodny okolo 10 tisic,ne?A pak budeš na mateřsky válet šunky a lakovat nehtičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 A ne že si budete myslet že jsem snídal vtipnou kaši...já jsem to ráno nestihala a jedl až v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 To neni hra ale vážná vjec!!! Ale být těhotná neni vůbec špatny,ne?Dostaneš porodny okolo 10 tisic,ne?A pak budeš na mateřsky válet šunky a lakovat nehtičky... To este nejakej ten rok vydrzim Nemusim mit vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Budeme si hrat na doktory? Tak mi kazdej dejte 30 korun Az po prohlidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Mizim,tak zatim cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Az po prohlidce To by mohl rict kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 A ja si jdu lehnout... caauu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Lehnout?V tom teple? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Lehnout?V tom teple? asi zacina kopat...... Panejo co je to tady za diskuzi .... Zdravim vsechny Editováno: 3. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 To by mohl rict kazdej nabizim 50% a 50% po, zatim nejlepsi nabidka bych rekl lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 2 Sleep: doufam ze nemam pravdu ale auti uz spinka v garazi takze SUMAK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nabizim 50% a 50% po, zatim nejlepsi nabidka bych rekl lol a to se vyplatííí....., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 jsem mel vcera uklizet ve vchodu, nejak jsem to nedal tak mazu ted at zase neni dusno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 good job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Moje nabídka je 60 před a 40 po...a to je si myslím lepší nabidka...kdo dá víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nevim kdo da vic, ja prihazuju na zajice v pytli, by bylo abych vyhral a pak se mi zajic nelibil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 ja nedam ani korunu coz je si myslim dost dobra nabidka jinak vam preji hezke destive rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky