Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 No jo, jsou prázdniny a dovolený tak jsou všichni kdoví kde a nebo kdoví s kým - teda aspoň z té větší části !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 jeste 20 inut a balim to reklamovat fotak co jsem v patek koupil, nasranej jak pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak to moc dlouho - no řek bych že teda nesloužil ještě vůbec !!! Zase zbytečná cesta a zadarmo - tak to nas...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) jj pripadam si jak debil, doufam ze maji dalsi skladem, zavada je pro me evidentni proste nefuguje blesk, volal jsem jeste jak debil kamosovy co ma ten stejnej jestli neco nedelam blbe tak uvidime. docela dost me nasrala i tato veta: Záruka: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu Editováno: 7. Červenec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 A to Ti ho tam nepředvedli a nevyzkoušeli nebo už je po něm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 docela fronta jsem ho vybalil, prohledl na ocividne poskozeni, vybral si brasnicku a mazal ,sem docela spechal. Foti dobre za svetla, jen proste neblejskne. Pujdu na ne opatrne abych ze sebe neudelal jeste vola, spon ze maji otevreno do 18 hodin, jak je to ze zakona do tydne mam narok na novej kus ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 S reklamačkama a s výměnou nefunkčního zboží zatím nemám zkušennosti a doufám že ještě dlouho nebudu !!! Ten co jsem kupoval před 5ti rokama zatím ještě funguje ale 5 let je 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Nevíte co je s Carymaryfuckem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Žeby Ti snad chyběla ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Je to fajn holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 nevidel jsem ji ani na icq pres den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 nevidel jsem ji ani na icq pres den CMF je marod a tudíž mimo dosah pracovního Netu. Nic vážnýho, jenom nachlazená - holt mladej člověk se občas přes noc někde a s někým zapomene a je to hned, že !!! (to nachlazení) Jak jsi dopadl s tím foťákem ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 vymena za jinej kus, prohlizel ten co jsem reklamoval podrobneji nez na vystupni lince Canonu jestli sem ho nekde nejak neposkodil, dostal jsem nejakej z vytryny ale nebyl osahanehj takze asi good, kdyz jsem se ho jal prohlizet a chtel testovat podival se na me a rekl ze tam ceka dost lidi nacez jsem odvetil ze on ten muj prohlizel 15 minut tak ho nezabije 1 minuta nez tam dam baterky a kartu abych zkusil blesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 add CMF jj v jejich letech si pamatuju teda vlastne nepamatuju moooc vesnickejch zabav, a jak byly meze narvany kolikrat byl problem urvat kousek soukromi na 3 km od kulturaku nebo podia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 To bejvaly zlatý časy: meze byly vyhřátý a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Co ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 a potrefena se vzdycky ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 vymena za jinej kus, prohlizel ten co jsem reklamoval podrobneji nez na vystupni lince Canonu jestli sem ho nekde nejak neposkodil, dostal jsem nejakej z vytryny ale nebyl osahanehj takze asi good, kdyz jsem se ho jal prohlizet a chtel testovat podival se na me a rekl ze tam ceka dost lidi nacez jsem odvetil ze on ten muj prohlizel 15 minut tak ho nezabije 1 minuta nez tam dam baterky a kartu abych zkusil blesk. Ještě že aspoň tak - hlavně by vydržel a sloužil podstatně dýl !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tady se asi spi nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 uz ne .... a ted nasleduje cesta do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ahoj ahoj ahoj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 nazdar pane, tak jak bylo ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No bylo paradne .. jen sem vcera vypadnul nekde v 5 rano z lazni a v 11 musel vypadnout z hotelu. Takze spanek nic moc a zavrsil sem to ze vcera ... teda dneska sem sel spat nekde ve 2 a v praci byl uz v 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 tak uz jsem v praci a po snidani, zdarec lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky