baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No bylo paradne .. jen sem vcera vypadnul nekde v 5 rano z lazni a v 11 musel vypadnout z hotelu. Takze spanek nic moc a zavrsil sem to ze vcera ... teda dneska sem sel spat nekde ve 2 a v praci byl uz v 7 tak to nema chybu to ja na dnesek spal teda hodne dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 nazdar pane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 bre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak jsem koukal na De stranky a Skoda Superb II 1.4 TSI Comfort za nejakych 477 000 ,- :-) kua to je preis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ja nasel 22.990,00 € Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ja nenasel nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 panove shanim tip na nekdo z okoli (cca do 100 km pokud mozno) Brna kdo ma VAG a neboji se ho pouzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ja bych rekl, ze Spidi bud primo on nebo by urcite nekoho splasil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ten clovicek je mi podvedomej podle toho avataru ale dost dlouho jsem ho nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 jj mozna nejaka dovolena jinak myslim, ze mu klidne muzes zkusit napsat SZ a az se tu objevi tak se urcite ozve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ja nasel 22.990,00 € to je drahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak je to tady dneska podpoříme válečné a teroristické aktivity USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ja jsem ji potkal na Evropsky a trcel jsem tak kvuli ni asi 20min na miste!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Je nějakej smolnej tejden. Mě včera chytili revizoři V autobuse kterým jezdím načerno už několik let a nikdy jsem tam nikoho nepotkal. Ale: občanku ani žádnej doklad nemám Ještě jsem dělal že jí hledám. Zapoměl doma Tak já si jí koupím přes mobil já jsem jen zapoměl. Ona Ok Takže pohoda Ale měl jsem hrachy Editováno: 9. Červenec 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 holoto jedna vsak voni te priste naucej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Já doufám, že nenaučej že už žádného zase několik let nepotkám. Já jezdím ze suchdola do dejvic busem a tam fakt žádnýho nepotkáš teda až do teď . Jinak pokud jedu metrem nebo do centra lístek si samozřejmě kupuju Editováno: 9. Červenec 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 no tak v metru splynes s davem ne ? Ja vzdycky kupoval ale protoze tam neziju nikdy se nevyznam v tech pasmech a koupim nejakou prumernou jizdenku at jedu kamkoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 panove shanim tip na nekdo z okoli (cca do 100 km pokud mozno) Brna kdo ma VAG a neboji se ho pouzit Bry den, já bych o někom věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ja jsem to rikal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 zdravím škodováky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 vybordelne, auti je do patku v servisu. Chtel bych aktivovat BT na HF (antenu uz mam) a mozna denni sviceni to se jezte rozhodnu. Prosel bych si asi co je mozny a co ne a vybral si. To bys delal primo ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 vybordelne, auti je do patku v servisu. Chtel bych aktivovat BT na HF (antenu uz mam) a mozna denni sviceni to se jezte rozhodnu. Prosel bych si asi co je mozny a co ne a vybral si. To bys delal primo ty ? Moje příští čtvrtek... Já už rukama nepracuju, takže by to udělal kolega Mara2000... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ja jsem to rikal :-) Njn, znalec je vždy potřeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 zdravím škodováky Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky