Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Njn, znalec je vždy potřeba... asi ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 možná hloupá otázka ale jde přes VAG nastavit denní svícení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Nápodobně... Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 dik za tip Napiš mu nejlíp na maila citadela2003@seznam.cz nebo callni na foun 777106232 a dohókni se s ním, co a jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 možná hloupá otázka ale jde přes VAG nastavit denní svícení ? U OII ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ahoooj Čao pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Napiš mu nejlíp na maila citadela2003@seznam.cz nebo callni na foun 777106232 a dohókni se s ním, co a jak... hodil jsem mu SZ, kdyby se neozval poslu na civilni mail, zatim nespecham stejne jsem az do patku bez kary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 hodil jsem mu SZ, kdyby se neozval poslu na civilni mail, zatim nespecham stejne jsem az do patku bez kary. O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Čao pane... Co nového,jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Co nového,jak se vede? No celý minulý týden jsem byl mimo domov a teď si zase pro změnu užívám volna v domacím prostředí... Takže docela fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ty ses sama dovolena :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tady se nekdo ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ty ses sama dovolena :-) Už mám jen 25 dní, nějak se to krátí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tady se nekdo ma Ono to zase tak růžový není, stejně ve volnu jezdím, běhám, zařizuju, smlouvám, přesvěčuju, platím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Už mám jen 25 dní, nějak se to krátí... drzko drza nevymachana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 drzko drza nevymachana No do teď jsem nuceně vyždímával loňskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 no tak to mate nejak moc te dovolene ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 no tak to mate nejak moc te dovolene ne :-) Pouze jeden týden nad rámec zákoníku práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 i tyden dobrej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 i tyden dobrej :-) Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 co nejaky more letos?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Baže... cim ty se zivis ? jen pruzkum kde vsude dneska davaji tyden navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 co nejaky more letos?? Druhá polovina srpna, Makarská riviera a přilehlé okolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 cim ty se zivis ? jen pruzkum kde vsude dneska davaji tyden navic Pracuju pro http://tycoelectronics.jobs.cz/index_kurim.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky