baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Druhá polovina srpna, Makarská riviera a přilehlé okolí... tak ze klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tak ze klasika Jasně, moje každoroční klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Pracuju pro http://tycoelectronics.jobs.cz/index_kurim.html ajo, hmm skoda IT nehledaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No celý minulý týden jsem byl mimo domov a teď si zase pro změnu užívám volna v domacím prostředí... Takže docela fajn... Jsem taky pořád mimo domov,ale v praci. Ale dovolený mám teda taky ještě hafo i s loňskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ajo, hmm skoda IT nehledaji Momentálně ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jsem taky pořád mimo domov,ale v praci. Ale dovolený mám teda taky ještě hafo i s loňskou Takovejm by tu dovolenku ani neměli dávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ja zbylou dovolenou pokud to jde a zatim to slo vzdy vybiram na konci roku a jedu na hory, vzdycky tak kolem 12 prosince naposledy v praci a je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ja zbylou dovolenou pokud to jde a zatim to slo vzdy vybiram na konci roku a jedu na hory, vzdycky tak kolem 12 prosince naposledy v praci a je klid. 12. prosince mám narozeniny, to by se mi hodilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 koukam ze vsichni maji dovolene na rozdavani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 koukam ze vsichni maji dovolene na rozdavani To bude za chvíli nejvyšší číslo na výplatní pásce Jedeš k Petrovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 koukam ze vsichni maji dovolene na rozdavani Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 To bude za chvíli nejvyšší číslo na výplatní pásce Jedeš k Petrovi? mam tam jeden otaznik ale rozhodne vyrazit chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Samože... me muzes nejaky dny venovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 mam tam jeden otaznik ale rozhodne vyrazit chci Lepší než vykřičník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Lepší než vykřičník tak to rozhodne pane...ty jedes?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tak to rozhodne pane...ty jedes?? Taky bych chtěl. Posledně jsem bolku nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Taky bych chtěl. Posledně jsem bolku nemohl jo to ja jsem taky nebyl bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Vzhledem k tomu že China je obrovská země a žije tam miliarda žlutejch rozhodl jsem se expandovat na chinský trh. Zde vidíte první vlaštovku: http://coolnews.blog31.fc2.com/blog-entry-462.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Kurnik, nejak se u nás rozpršelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Dobrý večer pánové, dnes pijeme Budějice, kdo se přidá...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Dobrý večer pánové, dnes pijeme Budějice, kdo se přidá...? Zdravicko ..... nejak jsem dostal chut na pivinko ,jenze ve 2 rano jedu pryc tak si to nahrazuji alespon tim birélkem.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zdravicko ..... nejak jsem dostal chut na pivinko ,jenze ve 2 rano jedu pryc tak si to nahrazuji alespon tim birélkem.,, Tak to je upřímně řečeno docela lejno... A kam se řítíš tak časně ráno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak to je upřímně řečeno docela lejno... A kam se řítíš tak časně ráno...? Je to shit,to mas recht.... jinač rano jedu smer Bielsko-Biala ,pro jednu slecnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Je to shit,to mas recht.... jinač rano jedu smer Bielsko-Biala ,pro jednu slecnu No vida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No vida... noo,jen tak mezi nama,,snad se to moje nedovi ... ale k tomu asi nedojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky