Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Kurec kvůli pivu ani nepíšu na fórec... uz nejsi schopen ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jdu ležet, maj te sa Tiež sa maj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 uz nejsi schopen ? ... Ne, to ne, jen mě zdržuje nalévání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jdu ležet, maj te sa Mej se Dobrou !! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Ne, to ne, jen mě zdržuje nalévání... jo ták ,ale za tech par vterin či minut to stoji .,Taky bych si ted dal pekne vychlazenyho čépa -.. Editováno: 9. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jo ták ,ale za tech par vterin co minut to stoji .,Taky bych si ted dal pekne vychlazenyho čépa -.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 asi si po ceste z Poulendu '' skaknu pro štucek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 asi si po ceste z Poulendu '' skaknu pro štucek... Správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Správně... nic,, jdu si nachvilec natahnout nohy,,nastelovat Navi a pak hura na nocni scénu .., Nazdraví a posleze dobrou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 O.K. Maj sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 tak jsem hned po ranu o 1000 a 2 body chudsi, opravdu krasny rano, posledni dobou se me dari ze bych blil!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no neni to tolik ale taky to neni sladke probuzeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 tak hrozny to neni ale nemuselo to byt vubec...jinak mam ale aspon klid, ze nemam zadny jiny prestupek coz me zjistil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 cos vyvadel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 za rychlost :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Bry den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 zdary vary Čao pane, kudla to je nemilé s tou rychlostí... Já teď jedu do víru moravské metropole, tak doufám, že mě tam taky někde nevosmékaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 hlavne nejezdi na Husovu, Dornych a Zabrdovickou nebo puknes vzteky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 hlavne nejezdi na Husovu, Dornych a Zabrdovickou nebo puknes vzteky. Čao, no mě čeká jen Globus - Hradecká - Pisárecká - pak výskok do Bohunic a zase zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Čao pane, kudla to je nemilé s tou rychlostí... Já teď jedu do víru moravské metropole, tak doufám, že mě tam taky někde nevosmékaj... no ted po Praze nejak blaznej jsou vsude a porad...ale zase musim rict, ze byl v pohode a i jsme tam spolecne resili jak se tomu vyhnout ale bohuzel to proste nejde, tak me to aspon dal na tu nejnizsi moznou hranici penez a bodu hold za blbost se plati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no ted po Praze nejak blaznej jsou vsude a porad...ale zase musim rict, ze byl v pohode a i jsme tam spolecne resili jak se tomu vyhnout ale bohuzel to proste nejde, tak me to aspon dal na tu nejnizsi moznou hranici penez a bodu hold za blbost se plati Tak aspoň že byl soudnej a nebyl to žádnej nervák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 to by melo byt Ok, dej bacha na vrahy v tunelu, ale ten jezdi vlastne Husovickym takze v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 jj probehlo to v poklidu a jak jsem psal apon vim, ze tam nikde nic jinyho nemam v reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 to by melo byt Ok, dej bacha na vrahy v tunelu, ale ten jezdi vlastne Husovickym takze v klidu Já vím, v Pažoutu 405, pí*us... No já jedu, cca za 2 hodinky jsem z5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky