Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Taxem zpět, můžeme psáti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ja uz jsem taky zpet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ja uz jsem taky zpet :-) No vida, jak jsme se tu pěkně sešli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 aja su tady furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 aja su tady furt No vida. Jo Mara2000 už je prej obeznámen s Tvým přáním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 No vida, jak jsme se tu pěkně sešli... ale tak nejak se to seslo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ale tak nejak se to seslo no No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a ted mas zase volno jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) jj je nekde pristi tyden to probehne, horim samou nedockavosti jakej bude zitra ucet v servisu, jeste sehnat ty mrizky co potrebuju a hura na LED denni svetla. Editováno: 10. Červenec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a ted mas zase volno jo?? Samože pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a neni ti to blby?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a neni ti to blby?? Čéče není... Koukám na nový fotky od Moodyho a ty kolesa od Schmidtu jsou fakt mrdózní, jak na Fabuli, tak na Oktě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 jj ty jsou moc hezky...taky projizdim ted fotky z ruznych srazu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 zdarec pánové..... Prave jsem dorazil z prace a jak tak koukam,dneska se to tema polišema hemží.,, me staveli ,ale nastesti vse ok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 zdarec pánové..... Prave jsem dorazil z prace a jak tak koukam,dneska se to tema polišema hemží.,, me staveli ,ale nastesti vse ok ... Zdar Jero, tak co, jak to v noci dopadlo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Zdar Jero, tak co, jak to v noci dopadlo...? Caues nakonec jsme ji stravili opravdu pouze jako pratele ,nic vasnivyho se neuskutecnilo ... akorat jsme se jeste stavili v jedne vísce, tusim v Ogrodzonej?u nejakych znamych co z nepochopitelnych duvodu nespali a do prace jsem valil primo ,ted mam takovou drobnejsi krizovku ... Jinac celkem pekny nocni vylet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Caues nakonec jsme ji stravili opravdu pouze jako pratele ,nic vasnivyho se neuskutecnilo ... akorat jsme se jeste stavili v jedne vísce, tusim v Ogrodzonej?u nejakych znamych co z nepochopitelnych duvodu nespali a do prace jsem valil primo ,ted mam takovou drobnejsi krizovku ... Jinac celkem pekny nocni vylet ... No to sou věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 proboha oni tu jebů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) No to sou věci... ... uz jsem za hranicema nebyl nejakou tu dobu a je zajimavy srovnat tady ten nas ''bordel'¨s tim co tam meli oni..,, jeste se opravim ,,,kdyz rikam nas myslim náš - tady u tech hranic je to k nicemu .., Editováno: 10. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 proboha oni tu jebů No právě že néééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) proboha oni tu jebů nebudu lhat ,ze jsem na to nemyslel ,.... snaztim se nejak probrat tak koukam na autaky ..., ) http://www.vw-club.cz/download/file.php?id...8&mode=view Editováno: 10. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 nebudu lhat ,ze jsem na to nemyslel ,....snaztim se nejak probrat tak koukam na autaky ..., ) http://www.vw-club.cz/download/file.php?id...8&mode=view Já na to taky myslel... Golfík je parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Já na to taky myslel... Golfík je parádní... a kdo ne že .... kurec jj, krasny kousek,, musim si nekdy zajet na nejaky deutsche' srázek., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 aha tak Jero jebal iba ve snech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) aha tak Jero jebal iba ve snech :-) jo tak to by bylo docea mozny ,kdyby jsem ocko zamouril.... mozna zachvili jak me unava polame ..., se nejaky pekny sník promitne takovou ''žehličku ci domůůů .. !! http://www.vw-club.cz/download/file.php?id...1&mode=view Editováno: 10. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky