Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 sodoma gomora ja jedu radsi domu Nebuď mekky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Znám kámoša a ten taky chodí s jednou ze sester, ta druhá je taky nezadaná a ti tři dokonce společně... omg... , to je neco pro Ol@fa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Koukám, že se tady najednou nechce nikomu psát, takže asi obrátíme list... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Nic Chlapi,, nejak jsem se rozjel ,tak se jdu ukldinit a torsku zalomit... zatim se mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Nic Chlapi,, nejak jsem se rozjel ,tak se jdu ukldinit a torsku zalomit... zatim se mejte O.K. Zatial, taky půjdu tvořit nějaký hodnoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 http://gulasfest.cz/index2.php?id=home kdo jede v sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 http://gulasfest.cz/index2.php?id=homekdo jede v sobotu? Hergot, to nevypadá zle, ale mám trochu jinej program... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 chlapi shanim tip na nejaky misto v Brne nebo okoli Brna, kde je k pronajmu misto kde se bezne delaji akce typu grilovani a becka s potrebnym zazemim. cca pro 30 lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Právě jsem se vrátil z pěkné projížďky a můžu zase zasednout ke škopku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 taky jsem byl provetrat vozy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 taky jsem byl provetrat vozy :-) Já by provětrat motocykel... Vyhnat pavouky z Akrapovičů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 kdyz jsem to dopsal tak jsem si rikal jestli nahodou nejsi na motorce :-) jj Akrapovic je klasa ted to daval kamarad na R1 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 kdyz jsem to dopsal tak jsem si rikal jestli nahodou nejsi na motorce :-)jj Akrapovic je klasa ted to daval kamarad na R1 :-) Jj, bylo to v sólo stopě... Akrapy jsou teď asi to nejlepší na trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 taky myslim, ze to je dobrej matros sice trochu drazsi ale teda ten zvuk to dela nadhernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 taky myslim, ze to je dobrej matros sice trochu drazsi ale teda ten zvuk to dela nadhernej Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a ty mas i svody nebo jen koncovku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 helouu boyzz... tak jsem z5 ,,, asi kupuju ladacek ,praskl mi vyfuk a ten zvoucek mmm,,nad 3 tisice jak nejaky hondarsky V-tec ... ne je to hruza ,zitra jedu do servisu a omrknout nejaky novy vuz,,, uz me to nebavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a ty mas i svody nebo jen koncovku?? Komplet svody, kolena a tlumiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 sakra,,,koukam koukam,,,, zachvili si budete myslet ,ze si vymyslim .., odpoledne policajti ,ted zvuk .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 helouu boyzz... tak jsem z5 ,,, asi kupuju ladacek ,praskl mi vyfuk a ten zvoucek mmm,,nad 3 tisice jak nejaky hondarsky V-tec ...ne je to hruza ,zitra jedu do servisu a omrknout nejaky novy vuz,,, uz me to nebavi... Zdar, na čem praskl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Komplet svody, kolena a tlumiče... jooo tak to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Zdar, na čem praskl...? to se mi prave nepodarilo zjistit,,, ani nevim jakto ., jel jsem si po meste a najednou byl ten zvoucek vic a vic intenzivnejsi.,, ale mam takovy pocit ,ze to prdlo na spoji koncoveho dilu.,nedokazu to ted urcit.,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 to se mi prave nepodarilo zjistit,,, ani nevim jakto ., jel jsem si po meste a najednou byl ten zvoucek vic a vic intenzivnejsi.,, ale mam takovy pocit ,ze to prdlo na spoji koncoveho dilu.,nedokazu to ted urcit.,.. No já myslel na jakým voze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 No já myslel na jakým voze... aha sry,, na octe..., shade pujde do šrotu.., uz s ni nejezdim., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 aha sry,, na octe..., shade pujde do šrotu.., uz s ni nejezdim., Tak to jo... Jináč po dnešku to vypadá, že mám VŠECHNY BÉŽOVÝ plasty pohromadě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky