Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 kua sama akce koukam, ze bych taky na rychlo neco vymyslel?? :-) No Jirko, asi takhle, dnes je u nás palermo jak gatě, tak by byl hřích toho nevyužít... Zítra už se to má kazit a jelikož fouká stále západní vítr, tak tomu ujedeme na Slovač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 chcete se dobre zasmat ? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=822504 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Zdarec všem a dobrou chut' pokud pravě obědváte ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 No Jirko, asi takhle, dnes je u nás palermo jak gatě, tak by byl hřích toho nevyužít... Zítra už se to má kazit a jelikož fouká stále západní vítr, tak tomu ujedeme na Slovač... jj tady je to dnes uplne stejny bronzato jak vysity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 chcete se dobre zasmat ?http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=822504 To je tak, když někdo dává auto do servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Zdarec všem a dobrou chut' pokud pravě obědváte ... Zdar, já su v poločase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 jj tady je to dnes uplne stejny bronzato jak vysity Jj, paráda, akorát mi tu svítí do noťasu a prd vydím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Zdar, já su v poločase... ja uz mam po ,dneska jsem si dal sekanou ,mmm,byla dobrá .., a za nejakou hodku a pul vyrazim s ''traktorem''menit vyfuk..., doufam,ze budou vedet kde ho hledat., , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 To je tak, když někdo dává auto do servisu... presne...ale jo pobavil jsem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jj, paráda, akorát mi tu svítí do noťasu a prd vydím... to ja zatim v klidku kancelare a klimatizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 ja se zatim bavim taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 mozna kdybych to pristavil na cejl a zamaval litrem tak to budu mit do 5 sekund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 ja se zatim bavim taky tak je dobry ze to beres s nadhledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 to ja zatim v klidku kancelare a klimatizace To já sedím jen v kraťasech u bazénu, chytám bronz... Volal mě kamoš, že má natankovaný, jestli si nechci dát skok na dvoukile, ale když si představím, jak se trmácím v pátek odpoledne přes celý Brno do Tuřan, tak mě jímá hrůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 mozna kdybych to pristavil na cejl a zamaval litrem tak to budu mit do 5 sekund Nebo na Bratislavskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 tak je dobry ze to beres s nadhledem a co mi zbejva se tam ani nemam jak dostat abych si je podal. doufam ze chlapci na neco prijdou nez tam ve 4 dorazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 To já sedím jen v kraťasech u bazénu, chytám bronz... Volal mě kamoš, že má natankovaný, jestli si nechci dát skok na dvoukile, ale když si představím, jak se trmácím v pátek odpoledne přes celý Brno do Tuřan, tak mě jímá hrůza... Praha je ted pres prazdniny celkem v pohode a nic hroznyho se nedeje... jinak ten bazen teda mozna malinko zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 a co mi zbejva se tam ani nemam jak dostat abych si je podal. doufam ze chlapci na neco prijdou nez tam ve 4 dorazim. bohuzel mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Praha je ted pres prazdniny celkem v pohode a nic hroznyho se nedeje... jinak ten bazen teda mozna malinko zavidim No Brno, je teď trochu divoký, jak se dělají kaskády pro napojení tunelů v Krpoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 no na Letny delaji defakto vyjez a vjezd do 3 tunelo tak je to tam taky hodne zajimavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 no na Letny delaji defakto vyjez a vjezd do 3 tunelo tak je to tam taky hodne zajimavy :-) To už tak na těch staveništích bývá... Kudla to je hic, ani nemám chuť na škopek, piju Citrus friss mix s ledem a asi půjdu do vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 jj to chce si dat nejaky ty prsicka, znak atd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 jj to chce si dat nejaky ty prsicka, znak atd :-) Jj, proběhlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 to ja byl papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 to ja byl papat Já ještě ne, v tym horku ani nejak není hlad a navíc bude večer to sele, tak se netřeba futrovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky