Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Dobré dopoledne všem ve spolek .A chtělo by to kůpit novej kalendář !!! 9.8.2008 je aspoň v mým kalendářu sobota !!! Máte recht pane Hrááábě, měl jsem špatně nalistováno, v tom případě se můžeme ožráááát do aleluja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ja jsem si jen odskocil do Pruhonic ale uz jsem zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ja jsem si jen odskocil do Pruhonic ale uz jsem zpet Já jsem si odskočil na polívku a na večer si asi odskočím do Vršovic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 co ve Vrsovicich...ja si odpoledne asi skocim na zahradu posekat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 co ve Vrsovicich...ja si odpoledne asi skocim na zahradu posekat :-) Do lokomotivního depa ve Vrškách, já tam jezdím škodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 jo tak to jo...ja se zase jedu jeste tak za 2 hodinky cihnout na letovisko v Ruzyni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 A ja uz sem po obidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Škůdce v depu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ty voe tam loupes pernicek ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ty voe tam loupes pernicek ne :-) Ne e, pouze logo ČD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 no jo vsechno dolu, vsechno do laku a snizit to je jasny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 no jo vsechno dolu, vsechno do laku a snizit to je jasny :-) Nene, pouze změna loga (o 20 let zpět) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 tak ze bude hvezdicka jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Máte recht pane Hrááábě, měl jsem špatně nalistováno, v tom případě se můžeme ožráááát do aleluja... Tak takovejch se tam určitě sejde povícero. A to pak s takovou asi Dakimu nebude stačit jenom jeden soudek onoho lahodného moku !!! No ještě že nemusím hned v pondělí do hokny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 v duchu rude hvezdy, cest panove a jak budes ridit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 jinak vcera jsem mel stesti kdyz pani z obecni policii merili na 40km/h v lese...to bych vazne blil co predvadeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Pauza na kávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ok ja na ni jedu na to letiste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Krasne rano vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) bre rano a tady uz nekdo chodi do prace nebo ne ? nic mazu do garaze pro milaska a sekam do prace. See you tak za hodku. Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 bre rano a tady uz nekdo chodi do prace nebo ne ? nic mazu do garaze pro milaska a sekam do prace. See you tak za hodku. Cau no uz jsem v praci od pul 7... na to ze jsem celou noc nespala tak se zatim drzim statecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ty jo... zas neblbněte... chodit do worku yes, aber tak early? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ty jo... zas neblbněte... chodit do worku yes, aber tak early? Ahooj ja dneska vyjimecne tak brzo pac jsem nemohla spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 to jsi nemohla dospat nedockavosti nebo jsi z prace mela nocni mury? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky