Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 zajimava nabidka, resim ted bydleni ale neco bysme casem spachat mohli. Ja taky shanim byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ja ale barak <;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ja ale barak <;o)) Jsem si to myslela Zase to ber ze jsem zenska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 rofl, kdo vi jak to bude, vcera jsem byl na jednom dneska nebo zitra dalsi, ty co jsou postaveny nikdy nejsou podle predstav a ty co se stavi nejsou dostaveny ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 rofl, kdo vi jak to bude, vcera jsem byl na jednom dneska nebo zitra dalsi, ty co jsou postaveny nikdy nejsou podle predstav a ty co se stavi nejsou dostaveny ze Jasny no Este ze tohle zatim resit nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 rofl, kdo vi jak to bude, vcera jsem byl na jednom dneska nebo zitra dalsi, ty co jsou postaveny nikdy nejsou podle predstav a ty co se stavi nejsou dostaveny ze asi ti nezbyva nic jineho nez stavet sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 to by spadlo jak domecek z karet, ne ne ne ja ma ruce volsovy. klavesnice a mys a volant to je moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Olávku, nepřeháněj s tím volantem jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 co mas proti rally s Logitechem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 to by spadlo jak domecek z karet, ne ne ne ja ma ruce volsovy. klavesnice a mys a volant to je moje. klavesnice, mys a volant to sedi...ale kdo rika, ze to musis stavet primo ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 nikdo, jsem to tak pochopil, jdu se pozitri podivat na jedno mistecko kde se ted stavi takovej mini satelitek jeste porad se da dobre vybirat z mist, a neni ho pak kam rozsirovat tak se uvidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 nevim jak u vas ale tady ty satelity byvaji dost hrozny to je vazne lepsi si nekde neco postavit sam jediny problem muze byt parcela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Bry den, pouze průlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 satelit je mozna az moc velky, videl bych to ze tam daji max. 10 samostane stojicich vic ne, tusim zadna radovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tak to potom neni uplne satelit to je par domecku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Nyní musím přikročit ke zcela antituningovému kroku - výměna předního RS nárazníku za sériový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 zdarec pánové ... Spidi ,,co te k tomuto kroku vede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 zdarec pánové ... Spidi ,,co te k tomuto kroku vede ? Čao Jero, zítra si chci udělat výměnu oleje a brzdovky a nájezd na náš zvedák je taktéž poněkud "antituningový"... Po výměně zase půjde RS frontbumper zpět na vůz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Čao Jero, zítra si chci udělat výměnu oleje a brzdovky a nájezd na náš zvedák je taktéž poněkud "antituningový"... Po výměně zase půjde RS frontbumper zpět na vůz... Jo ták ,uz jsem si myslel ,ze ho davas uplne pryc,ale to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Zdravim prichodaky a mizim z worku domu spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Zdravim prichodaky a mizim z worku domu spinkat caucau,, tak tedy ,dobrou noc Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Zdravim prichodaky a mizim z worku domu spinkat Tak dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Koukam,hledim... v podpisu uz chybi Cupra .,sla do sveta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Koukam,hledim... v podpisu uz chybi Cupra .,sla do sveta ? Jj, v pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Bylo ji něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky