Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj a to to zpozdeni nabral hned na zacatku v Cajzlove. Dneska jedu nach Tisnov budes hospe ?

Čéče, smolík jak gatě, já su mimo domovinu a zítra zase mažu pro změnu na to Slovensko. Co takhle po neděli ?

Jináč fčilkaj sem ve zdejším bazárku vyšmelil řadičku z O1 RS, Spíďula si bude zase hrát... ;)lol

Vloženo
no to je kua spatne zarizeny

Baui, dotaz na odborníka přes styling motorového prostoru: Jakou barvou by jsi udělal na mém voze plasty motoru, béžovou nebo stříbrnou ?

Vloženo
jestli mas nebu budes mit bezovy vnitrek tak bych to udelal bezovy a taky zalezi co vsechno chces lakovat .-)

Béžovej vnitřek mám... ;) No chci lakovat klasiku . motordeckel, airbox a batterybox... ;)

Vloženo
Čéče, smolík jak gatě, já su mimo domovinu a zítra zase mažu pro změnu na to Slovensko. Co takhle po neděli ?

nakonec jsem tama jel dvakrat a pokazde jsem chvatal takze by z toho nic nebylo, po nedeli se uvidi. Uz bych mel konecne mit cas zajet i k Marovy takze se v tech koncinach budu motat.

Vloženo
Tak se priznejte kdo jel dneska rano predemnou do prace se stribrnym combikem a vzadu nalepka Octavia club? :D Jinak bry ranko po delsi dobe :)

no já to nebyl bo makám doma :p :p lol jinak bré ránko fšem lol

Vloženo
Protoze ty ses doma a ja se tu potim ve worku zvlast kdyz jsem tu sama a vsichni to asi zabalili nebo co :D

no já vidím akorat na skypu kdo to zabalil lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...