O.v.i. Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ty brdo tak po obede ale asi se roztecu to snad musi byt 10000 stupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ty brdo tak po obede ale asi se roztecu to snad musi byt 10000 stupnu mam podobny nazor,, byl jsem dat autak do servisu a z5 jsem sel asi 6 kilasku pesky,,moje smrt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 kancelar 24stupnu ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 kancelar 24stupnu ideal ja mam ted otevrene okna ,pustenou radoby klimatizaci a je mi fajn.... jeste i auto s klimou by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 aaa lemra roku dorazila!!! Nemel furt... tlamo klimatizovana.. Aj my tu mame jaksi vedro... @Jero: Zase ses mohl cestou opalovat,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 21,6 bez klimy heeec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 @Jero: Zase ses mohl cestou opalovat,ne? Caues :) ..jj to jo ,uz se mi zacinaj soupat zada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 21,6 bez klimy heeec Ja tu za oknem koukam mam luxusnich koupacich 27 ve stinu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Nemel furt... tlamo klimatizovana.. Aj my tu mame jaksi vedro... ja za to nemuzu, ze jsi linej jako prase!!! se uvar!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ja a linej?jak si na to prisel?Tak kdybys neprijel v pul 12,nebo kdy.. lol To by se Ti libilo..To ses teda kamarad.. @Jero: No,tak to je prijemny...Ale zase budes fesak opalenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 @Jero: No,tak to je prijemny...Ale zase budes fesak opalenej.. no to jo ... ted jsem prozevlil tyden u bazenu tak toho slunka momentalne moc nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 a v sobotu ses taky ozval co?? jako fakt s tebou hrozny!! jakej kamarad??kdy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 a v sobotu ses taky ozval co?? jako fakt s tebou hrozny!!jakej kamarad??kdy?? Ty vole,v sobotu sem mel vecer "praci" a v pul 3 jsme vyrazeli na letiste do PH...Vratil sem se v 6 total kozenej.. A hlavne sem celej den delal na motorce a jezdit sem sel az k veceru.. Kamarade.... lol Jedes v patek na grilovacku? Jero: To mi ani nerikej..Ja to vidim,ze az si vemu dovcu,tak bude leda tak hnusne.. Ale dobre,ze ti to vyslo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 jj uz zase zacinas s tema tvejma vymluvama hrozny hrozny!!!! na grilovacku jeste nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ale prd velebnosti..To je hola realita.. Jak nevim?Pak kdo se vymlouva.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ja jsem hlasil predem, ze nevim jestli to klapne a jeste navic kdyz tam budou takovy holomci jako ty:-) jj je to pravda, ze se neustale vymlouvas!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 uz to vidim do patku vedrac jak krava a v patek vecer chcanec-hnus bude vejkend na prt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ale vubec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 kez by bylo klidne takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 moje řeč,pozdrav pánbůh vespolek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Bry večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 bry vecer Zdravíčko kolego, jak jde život...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 celkem good, a ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky