Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

mate tam brazilce jo? u nas nastesti uz moc ikdyz...... :)

jj :) predevcirem OMV - vysavač a nejaky drak z prorezle Sierry :D ,hei tíí,příjed' tu ztym Žigulykem.,,, mame tady''Namesti míru'' a bydli tam vetsina tehletech spoluobcanu... clovek pak s nema ladí pri takovydle vedrech ,jeste treba sehnat nejake zlate řetězy a prsteny a uz to bude uplne ono ;) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus draci.

Jery,tak to je maso. Myslim ze bys to mel alespon oznamit,at si davaji pozor.Jasne ze s tim nic asi neudelaji ale,nemusel jsi byt prvni ani posledni.

Stajne jsi bomnarder. Kdyz jsi mu dal tu ranu,tak toho nemel dost ?

Cau pane ! ...

ted vecer,den po tom ,muzu rict ,ze je to hnusna zkusenost ,kterou nikomu nepreju .Mam pocit,ze furt nekde nekdo je,jsem hodne opatrny a lekam se veci ,ktere mi predtim tak nevadily ...,uz aby to preslo..

Co se tyce te rany,dostal si myslim peknou ,ale nic moc to s nim neudelalo,jakoby ses pral se vzduchem ,nevydal ani hlasku....Jak rikam,nebyt nahodneho cyklisty,nevim jestli bych si tady ted tak psal,šrajtofli chtel za kazdou cenu...

A primo na sluzebne jsem nebyl,jen jsem rekl znamemu co delal na policii co se mi stalo,tak slibil ,ze rekne klukum.Mela by kolem projizdet hlidka,ale stejne si myslim,pokud bude chtit neco vykutit znovu si tu prilezitost zmetek najde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...